Sergario 24.09.2021 21:45 пишет: а еще делали воздушки (ружья из велонасоса) - стреляли по воробьям, по воронам и по жабам.....психопатами и садистами, вроде, никто не вырос:)
А некоторые пошли дальше , делали самопалы , заклёпанная медная трубка вместо ствола , заряд сера со спичек + рубленные гвозди...однокласника похоронили в 15 лет , разорвало нафиг трубку .
все такое делали в ссср детсве..,было такое - трубка бралась обычно из испарителя холодильника....были пугачи (просто сера со спичек без заряда) - и были самопалы...слава Богу - никто серьезно не пострадал....
Дивився фільм документальний про Штати чи Канаду на цю тему, там теоретично намагаються відслідковувати такі випадки та звертатися до психологів, але практично хіба що "задним числом" переконуються, що злочинець часто ще у дитинстві був схильний до жорстокості.
Одни мои знакомые,в детстве стреляли с воздушки по птицам, чёт преступников с них не выросло, садистов тоже... дети они невероятно тупые, им нужно объяснять доходчиво, что так делать нельзя.
Это ближе к охоте, а не к садизму. Меткость, успех в поражении цели, некоторый азарт, а если воздушка самодельная, можно ещё и перед товарищами похвалиться своей конструкцией. А то что птица страдает, стрелок может даже не увидеть.
Тушёный голубь вкусная вещь. Сколько их в детстве в голубятне передушили, не сосчитать. Отец их разводил, кормил, ухаживал и на еду. Свиньям горло тоже резали, курам и гусям головы рубили. Короче, я матёрый закоренелый садист наверное вырос.
orys 24.09.2021 19:42 пишет: Думав не писати в п’ятницю, але побачив тему про «воровство дзеркал». Вирішив написати сьогоднішнє. Короче кажучи на очах сталося таке. В силу певних обставин жила в квартирі у нас птаха 2 роки під назвою «голуб». Склалося так, що дуже всі ми її полюбили, бо таки птиця, на відміну від попугаїв, розумніша. Але в один нещодавній момент полетіла і не повернулася, звісно всі ту голубку полюбили і всім ніяково. Ми цих птахів, подалі від скупчення людей, машин в певних місцях підкормлюємо. Впринципі біля роботи на травичці, коли на роботі, ходжу купую то булочку їм то пшоно в певний відрізок часу. Поряд смітник та гаражі, люди ходять або викидати сміття, або ж поряд школа і через дірку в заборі діти йдуть додому. Звісно птахи звикли і мене чекають, а сьогодні графік збився і десь на півтори години пізніше вийшов і тут картина за метрів 30 від мене. Два вилупка підійшли до птахів, ті ж з радістю злетілися, а одне з цих потвор просто наступило спеціально на голуба і розчавило його з задоволенням. Я то все бачив з-за гаражів, вони мене одразу не побачили. Від моїх матюків вони втекли, одне з … схоже знімало то все на телефон. Догнати наразі не дожену, бо з ногою маю проблеми, а коли і догнати, що з таким робити Оскільки місяців 8 колись віддав міліції та років близько трьох вже поліції цілком розумію, що це майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист. Одяг приблизно запам‘ятав, але і що В умовах сьогодення «я же мать і коляску поперед себе на дорозі для автомобілів», або ж «я ж отєц», усі маніяки, а «дєті-святоє», а то «всьо сорняк та інфекція». Чесно, розуміючи наслідки для себе, навіть не знаю, як себе вести. Звісно в душі та мріях, певно розчавив би того двогогого вилупка, але то лірика. Скажімо так, настрій був зіпсований.
Я вот честно, сам голубей не люблю, но из такого создания которое может так убить что то живое, хорошего явно не вырастит. Сделать что то с ним, ну это не более чем потешит себя если дать ему какую то оплеуху, но по сути это тоже не правильно же, воспитанием должны родители заниматься....все идет от родителей....
Ото вы даете. Мне один кадр рассказывал, как свинью пытались казацкой шашкой зарубить
Ха, одного разу як ми свою колоти зібралися, прийшов сусід СБУшник трохі піддати, я каже її пристрелю заре, тільки за пістолєм збігаю. Ок. Збігав, далі почався треш Прийшлось таки добивати традиційним способом
Оскільки місяців 8 колись віддав міліції та років близько трьох вже поліції цілком розумію, що це майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист.
Впевнений, що так і є Варто знайти спосіб виправити помилку природи Природний відбір працює з запізненням - поки вилупок загнеться на зоні від передозу, встигне накоїти багато зла Має бути спосіб. Щоб і ефективно, і законно
А як її виправиш. Певно ж в 10 чи до 10 років, чи скільки їм спрацювала клепка вислідити і зробити таке, продовження впевнений, що буде. Поки перші кроки над голубами, далі котами, собаками, а там і над подібними. Тож хіба що лишається матюкати, а воно росте, я старію, років 10 та пирне цілеспрямовано мене, наприклад ножем, оскільки певно ж якесь закомплексоване чмо ...
orys 24.09.2021 21:11 пишет: Але бачу, що для частини, схоже, це нормальні діти. Ну раз нормальні, то певно я дивний Як кажуть прокоментую, як хтось зловить чи побачить подібних при знятті дзеркал, значків, колпачків з авто.
А ты думаешь,почему эти дети уродами растут? Как раз потому,что их воспитывают такие родители-уроды.И внуки их такими же будут скорее всего.Самые первые,кто закладывает все понятия в детей,это родители.Потом уже дет.сад,школа,улица,другой социум...
orys 24.09.2021 19:42 пишет: ...Ми цих птахів, подалі від скупчення людей, машин в певних місцях підкормлюємо. ...
В цивизованных странах кормить голубей запрещено. И за это даже штрафы есть. Голуби - разносчики Орнитоза. Это очень страшная болезнь. А Вы своими "подкармливаю" только способствуете их размножению и проживанию в городе. П.С. А вот давить голубей нельзя! Тут вина подростка.
Одни мои знакомые,в детстве стреляли с воздушки по птицам, чёт преступников с них не выросло, садистов тоже... дети они невероятно тупые, им нужно объяснять доходчиво, что так делать нельзя.
orys 24.09.2021 19:42 пишет: ...Ми цих птахів, подалі від скупчення людей, машин в певних місцях підкормлюємо. ...
В цивизованных странах кормить голубей запрещено. И за это даже штрафы есть. Голуби - разносчики Орнитоза. Это очень страшная болезнь. А Вы своими "подкармливаю" только способствуете их размножению и проживанию в городе. П.С. А вот давить голубей нельзя! Тут вина подростка.
Не читайте російськомовного провокативного шлаку, котрий ціленаправлено втілює в людей зло по відношенню до будь-кого та чого, не лише голубів. Доречі похарчуватися непроти і всі інші птахи, горобці, сороки, галки, які вже теж, як і голуби дуже швидко привчаються, а також в сезон - шпаки та інші птахи. Добре, що хоч подібні вчинки - погано.
Я где-то читал что у шашки рубящая часть это самый кончик несколько сантиметров, а не вся . И поэтому что лозу рубить, что свинью это большое искусство.
Александер 1 25.09.2021 15:34 пишет: А ты думаешь,почему эти дети уродами растут? Как раз потому,что их воспитывают такие родители-уроды.И внуки их такими же будут скорее всего.Самые первые,кто закладывает все понятия в детей,это родители.Потом уже дет.сад,школа,улица,другой социум...
+1 из своего детства вспоминаю, были такие, кто развлекался отрыванием ног жукам или бросанием дворовых котов с 5 этажа.. уроды растят уродов
robocop 26.09.2021 09:51 пишет: Така жорстокість зло, однозначно. Але і голубів нічого жаліти, а тим паче підгодовувати - звичайні пацюки, тільки літаючі...
В мене протилежний досвід. На початку приходу в Україну корони, підхопив її на роботі, притому якоїсь… (одну співробітницю не врятували). Але не страшна сама корона, як її наслідки. Почав гаснути з незрозумілих причин, втратив і роботу… і були наміри кинутися з балкону з-за нікчемності і відсутності сил просто жити, але голубка не дала, сиділа біля мене, не полетіла, постійно привертала увагу, змушувала рухатися, їсти, усіляко вселяла оптимізм, можна не на одну сторінку твір написати. Оскільки тривалий час жила з нами, дала поняття розуміння цих птахів, їхні зграйні правила, змусила любити голубів. Хоча до цього до них був байдужим, але птахів любив, бо більше 18 років папуга-карел з нами прожив. То люди дурні та злі істоти, які крім свого я нічого не хочуть розуміти. А за тих зас…ців якось попустило мене вже, прийшла ідея у фейсбуці у міській групі описати, але якось тут зібрався - написав, подивився, а там якось не наважусь, оскільки бачу, що люди просто не зрозуміють суті, виставлять дурнем, бо для них сама птиця, гадаю, буде суцільним злом, скажуть «ето ж дєті». А голубів будемо тепер підкормлювати всі поки житимемо, так склалося, розуміючи ненависть до них людей, підкормлюємо подалі від скупчення людей, а агресивним опонентам пояснення…
Було і у нас в дворі таке, але закінчилося для одного з таких вилупків фатально, сам вилетів з даху за котом. Тепер розумію, що радянські часи були суровими і хтось за свого викинутого з даху 5 поверхівки кота, викинув того, хто цим розважався.