Купив рік назад дружині такі вухи на сота.укр за 6200зчимось грн. Поки не подарував сам втіхаря їх поносив їх тиждень. Нормальні вухи. Вирішив собі купити. Довго я телився, а вони за рік потихеньку майже на дофіга подешевшали і ціна на соті.укр була щось типу 5600. Ну думаю собі на Покрову подарунок собі запілю. Тільки зібрав приникані гроші а тут вухи - бац - і за три тижні на 1000 подорожчали. Вопрос задаєть Алєксандр Друзь - чому? Я їх і так куплю, але щоб урівноважити жабу внутрішню хочеться ради спортивного інтересу узнати що такого в світі стало що вони вистрілили в ціні? Ізза того що нових ПРО не запрезентували на останній презентації чи що? А і де є найдешевша пропозиція на нові оригінальні підскажіть (б/у не пропонувати) дякую.
(б/у не пропонувати)
Жінці своїй ти ж б/у видав!?
ні! То була перевірка надійності роботи , видав продезинфіковані, і плюс я носив їх з китайськими амбушурами бо епловські у мну з вух випадають. Але ж дружина моя, рідна! - так що бушність подарунка дуже відносна.
А і де є найдешевша пропозиція на нові оригінальні підскажіть (б/у не пропонувати) дякую.
Так на хотлайне все предложения. Там и график роста цены где-то есть.
1 999 Гонконзький долар дорівнює 6 782,74 Українська гривня
варіанти 1. refurbished 2. нові, але куплені на ebay, там бувають набагато дешевші в упаковці, комусь подарували/виграв і не потрібні. Але для масового продажу не дуже варіант
я хз як але місяць назад вони на соті були по 5680 (репліка refurbished - з місячною гарантією).
Паправів...
або так
А шо луччє?
Серые торговцы возят по ценам минус НДС той страны, откуда товар завозится. На процентик и живут)
Серые торговцы
контакти в студію пліз провєрєнного сєрого торговца. Або в ПП. Дякую.
...
Паправів...
або так
А шо луччє?
Ref, то хоч оригінал. А репліка, то є репліка
А ты цены в мире на них посмотри)) светленьким цветом выделены прошки )) я в прошлом году одни в Украине покупала за 5 с копейками и другие во Франции за 279 евро и того 9000 грн )))
И в Украине
дорого, купи інші дешевші. хіба нема вибору навушників?
А зачем? Откровенно у эйпл аксессуары унылое Г, как и вся линейка эирподс.
В этом бюджете можно купить Сенхайзер, Битцы и тд.
так beats, це ж також apple)) sennheiser - китайське УГ
переїхав з кліпшів на airpods, екосистема вирішує, набагато зручніше.
так beats, це ж також apple)) sennheiser - китайське УГ
переїхав з кліпшів на airpods, екосистема вирішує, набагато зручніше.
Соглашусь. Экосистема решает. Особенно для не меломанов.