Поскажите - это только у меня сейчас не выходит привязать карту в «Київ цифровий»? Может проблема в том что карта виза? Или в том что это кредитка? Раньше к другим сервисам карта вязалась без проблем. Специально проверил, оплата в инете включена
Поскажите - это только у меня сейчас не выходит привязать карту в «Київ цифровий»? Может проблема в том что карта виза? Или в том что это кредитка? Раньше к другим сервисам карта вязалась без проблем. Специально проверил, оплата в инете включена
Вчера пополнил несколько поездок. Но карта была привязана ещё до войны
А за 4 года, после официального открытия станции, это нормально, что плитка уже отваливается?
Вчера пополнил несколько поездок. Но карта была привязана ещё до войны
Да, вопрос именно в том как привязать сейчас
Завтра все айда на маршрутках кататься дешево. Бо с субботы будет 15.00.
Я думал поднимут до 20. Теперь ждём повышения в коммунальном ОТ. Не понимаю почему частные перевозчики не подняли стоимость проезда ещё раньше
Щодо оплати
Камрад, я так понял, что ты как то связан с эксплуатацией ОТ. Запускайте уже бригады контролеров, желательно с патрулем ТРО. Ну никто ж почти не платит в наземном. Я один ОТ не вытяну Безбилетников - 5 дней на окопы. Может так что то сдвинется.
Я как ХЗ когда ездивший на ОТ, поинтересуюсь, для общей образованности, а как сейчас оплата в ОТ, все как и было, просто так не оплатишь? т.е. скачай приложение купи что то виртуально и т.д.?
сейчас оплата в ОТ, все как и было, просто так не оплатишь? т.е. скачай приложение купи что то виртуально и т.д.?
Да. Причем в Киеве заметны люди из регионов, явно не айтишники, оплата у них вызывает вопросы.
Сильно залежить від району але згоден, пікають квитками два з 10, ну і пенсіонери. Треба контроль повертати, перехідний період минув.
В КЦ появился раздел ОТ. Я так понимаю, что EasyWay можно удалять со смартфона?
Правила роботи громадського транспорту під час повітряних тривог затвердили у Києві Cьогодні о 21:24•lenta.ua
Під час повітряної тривоги столичний наземний громадський транспорт, зокрема приватні перевізники, зупинятиме рух у безпечному місці відповідно до Правил дорожнього руху. Пасажири мусять залишити салон і пройти до найближчого укриття. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
Рішення Ради оборони міста Києва щодо цього діятиме з понеділка, 1 серпня
«Метрополітен, як і раніше, під час повітряної тривоги не здійснюватиме перевезення наземними ділянками та закриватиме роботу станцій відкритого типу», – йдеться у повідомленні.Як повідомили у КМДА, пасажирам комунального наземного транспорту не доведеться повторно платити за проїзд після відбою повітряної тривоги. Для цього водій зачекає на людей протягом 10 хвилин.
Пасажири, які за цей час не встигнуть повернутися до транспортного засобу за цей час, зможуть скористатися наступним.«Оплачувати за проїзд повторно не варто в обох випадках. Контролерів буде попереджено про це і вони отримають відповідні інструкції», – пообіцяли у КМДА
Контролерів буде попереджено
якіх контролерів?
Контролерів буде попереджено
якіх контролерів?
Хтось вже бачив вчора контролерів?
Так. Дві жіночки контролери заходили у 23 автобус..
К примеру еду я в 1 трамвае и тревога между станциями политех и инд мост. Куда там идти, если с двух сторон забор?
К примеру еду я в 1 трамвае и тревога между станциями политех и инд мост. Куда там идти, если с двух сторон забор?
А куди йдуть люди коли швидкісний трамвай ламається? Вздовж паркану до найближчої зупинки.
Ти новини черезх рядок читав? Скрізь звучить отаке:
Трамваї після отримання сигналу про повітряну тривогу довозитимуть пасажирів до найближчої зупинки, автобуси та тролейбуси – до найближчої зупинки або розширення проїжджої частини – «кишені».
Изивей еще показывает маршрутки