В ответ на: Украина, за вчера зарегистрировано 734 смерти от Covid-19, и если привести к населению США, то в Украине (43,388,086) теоретически при населении как в США 333,553,663 могло быть 5643=734*(333,553,663/43,388,086), т.е. в 11 раз больше, чем в США (510 за позавчера)
Шо ж это выходит? Неужели нет прямой корелляции между уровнем вакцинации и смертностью?
В ответ на: зацікавлений в тому, щоб ВСІ ІНШІ, крім ТЕБЕ, швиденько вакцинувались і колективним імунітетом придушили пандемію
Ні. Бо вже були заяви, що теза про колективний імунітет практично не має шансів на реалізацію. Тому мене мало цікавлять інші. Мені цікаво, чому у світі ще не всі погодили 3тю дозу, а в Україні вже обіцяють щорічно по дві?
В ответ на: Навіщо ж ти всіх інших відмовляєш, а не агітуєш?
А можна показати, де я когось відмовляю? Чи може це тільки у вашій уяві, бо "кто не с нами,тот против нас"?
В ответ на: вот вышеупомянутый знакомый тоже говорил, что у него прошлой зимой и весной нюх пропадал, значит он переболел и у него иммунитет. Это просто квинтэссенция всех тезисов антиваксеров.
При чем тут знакомый к моему утверждению? Или вы предполагаете,что мне надо выложить тут ПЦР и медсправку,чтоб убедить некоего Н2О в том,что я таки болел ковидом? Приложить куар код из дии?
Ні. Бо вже були заяви, що теза про колективний імунітет практично не має шансів на реалізацію. Тому мене мало цікавлять інші.
Колективний імунітет має шанси знизити навантаження на систему здравозахоронення і дозволить не заганяти країну в періодичні лохдауни. Треба пояснювати - де в цих двох фактах міститься пряма вигода для ТЕБЕ?
В ответ на: вот вышеупомянутый знакомый тоже говорил, что у него прошлой зимой и весной нюх пропадал, значит он переболел и у него иммунитет. Это просто квинтэссенция всех тезисов антиваксеров.
При чем тут знакомый к моему утверждению? Или вы предполагаете,что мне надо выложить тут ПЦР и медсправку,чтоб убедить некоего Н2О в том,что я таки болел ковидом? Приложить куар код из дии?
Неужели и такую простую мысль сложно понять? К тому, что вирусу плевать, верите вы в него или нет. А еще к тому, что прозрение приходит поздно. Ну вы же не думаете, что мне есть какое-то дело до вас, ваших болезней и прочего? Единственное, что от таких требуется - не распространять, а это значит - иметь меньше симптомов.
В ответ на: Украина, за вчера зарегистрировано 734 смерти от Covid-19, и если привести к населению США, то в Украине (43,388,086) теоретически при населении как в США 333,553,663 могло быть 5643=734*(333,553,663/43,388,086), т.е. в 11 раз больше, чем в США (510 за позавчера)
Шо ж это выходит? Неужели нет прямой корелляции между уровнем вакцинации и смертностью?
По США и другим странам Мира были данные зависимости смертности от Covid вакцинированных и не вакцинированных. США, обнаружили с Covid-19 +48,771человек (позавчера), умерло от Covid-19 +510. Оценочно в 48771 попало (2,5%) 1219 вакцинированных, а они переносят Covid-19 не в тяжёлой форме, т.е. из 510, которые умерли от Covid-19 -все 510 -не вакцинированные. Вот цифры по 4 штатам 199 из 510:
- думаю, що це означає, що таку чітку кореляцію варто шукати лише в межах однієї країни. А в масштабах світу - з'являються нові, досить суттєві, інші, місцеві чинники.
В ответ на: У Моршині, який брав участь в експерименті з масовою вакцинацією населення, і де повністю щепилися 75% жителів, немає госпіталізованих із COVID-19 — повідомив мер міста Руслан Ільницький. Всього у Моршині зараз лише 22 людини мають COVID-19
Сравнивать смертность и заболеваемость в разных странах бессмысленно. Процедуры установления смерти и учета "заболевших" в разных странах не одинаковые.
Вероятно, можно сравнивать статистику внутри каждой из стран, если известно, что методика определения заболевания и смертности за период не изменялась.
Во избежание кривотолков - вакцинирован. Ревакцинируюсь АДС-М и ежегодно от гриппа.
В ответ на: ну що ж це ніхто ще досі не здогадався перевірити?
Дивлюсь на штати і ніяк не побачу
Может быть данных по Украине будет достаточно, а США позже отчитаются ?
В ответ на: За останні три місяці 98.1% госпіталізованих із COVID-19 в Україні — невакциновані. Про це повідомив заступник міністра — головний державний санітарний лікар країни Ігор Кузін. “За даними Електронної системи охорони здоров’я впродовж останніх 3 місяців майже всі хто потрапляє в лікарню через важкий перебіг або ускладнення від COVID-19 в Україні — невакциновані. Якщо ви хочете вберегти себе від важкого перебігу, госпіталізації та смерті — зробіть щеплення вже сьогодні”, — заявив Ігор Кузін. … (с) moz.gov.ua
В ответ на: У Моршині, який брав участь в експерименті з масовою вакцинацією населення, і де повністю щепилися 75% жителів, немає госпіталізованих із COVID-19 — повідомив мер міста Руслан Ільницький. Всього у Моршині зараз лише 22 людини мають COVID-19
orys 26.10.2021 12:34 пишет: Антиваксів не підтримую (принаймні зараз), але хотілося б думку почути вакцинованих, як зі здоров‘ям після вакцинації?
Проблема в том что проще повесить ярлык анитвакс/неатнивакс, а не разбираться. Истина всегда где-то между. Одному организма прививка поможет, а другой убъет. То что творится сейчас к заботе о здоровье конкретного индивидуума не имеет отношения, а вся истерия направлена на увеличение прибыли тех кто замутил тему.