Заходил на нову пошту сертификата не спрашували. А, и на ярмарке на Ломоносова никто сертификатом не интересовался.
Так НП может "экономику" гос-ва положить, их трогать нельзя, имхо
Документы более внимательно читать бы нашему населению, на операторов почтовой связи ограничения не распространяются.
3-5. На території регіонів, на яких установлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктом 3 цієї постанови, забороняється: 4) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім: провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, прання та хімічного чищення текстильних і хутряних виробів, перукарень та салонів краси за попереднім записом;
І ще трохи про антиваксів. Але тут за дурість.батьків страждають діти
Документы более внимательно читать бы нашему населению, на операторов почтовой связи ограничения не распространяются.
так я и в атб заходил, там тоже не спросили
А вот за такую дурость, я бы бошку отрывал бы и говорил, что так и было.
И на них тоже не распространяются ограничения
исключения: приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням і садивним матеріалом (квітами, рослинами), добривами, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;
Так и не должны спрашивать. Спрашивать должны там, где действуют карантинные ограничения. В отделе по продаже носков например. Я вот всегда спрашиваю сертификат ( я сейчас заместо продавца работаю ) И честно говрю людям - я Вам не продам если у Вас нет сертификата и нарисуется полиция то Вы быстренько линяете из магазина Все соглашаются. Ну или говорят - спокойно, мы уже купили сертификат у нас есть.
Заходил на нову пошту сертификата не спрашували. А, и на ярмарке на Ломоносова никто сертификатом не интересовался.
по ярмарке в маске ходил?
я да, фиг его знает что тем полицейским в голову взбредет, у меня 17 лишних штук нету. Но народу много как в масках так и без. И руки тянут творожок попробувать
я вчера в буфаллино была. сертификатом никто не интересовался. зато меню не дали
На ярмарке в масках меньшинство, даже продавцы 50/50
Добавлю: ЦУМ, Ребер Бар - проверяют сертификаты и даже просят кликнуть, чтоб КьЮаркод появился (типа чтоб не фэйк-скрин) Метро: из 6-7 поездок, проверили только на Дворце Спорта.
Вчера получил первую вакцину (все таки футбол я люблю больше, а без сертификата принадлежности к арийской расе играть на турнирах вроде как не получается) и сразу захотелось попробовать как оно. А тут и как раз задача подоспела, в Лавине шмотку прикупить на подарок.
На входе показал, но охраник сказал, что можноне париться - проверяют в магазинах. Там где я купил - ничего не проверяли. Зайти также можно со стороны Ашане. Короче - все липа, но некоторые магазины выглядели очень сурово - перемотанный вход, отдельнный охранник.
Сама Лавина была пустой, в сравнении с тем, что было раньше. И вообще, с сертификатом (пусть и желтого цвета) чувствуешь себя минимум кандидатом на принадлежность к высшему обществу (т.е. уже почти голбая кровь, но боязно, что кто-то посмотрит на желтый цвет и скажет "пшел вон холоп отсюда").
Нео-фашистам у власти конечно маленькое спасибо, что попадание в число избранным достаточно простое, но умом понимаешь, что это только начало. Сегрегация по всей видимости будет продолжена, а барьеры в будущем могут оказаться более сложными. Главное в ноловы людей внесли программу, что барьеры - это нормально и безопасность превыше всего.
Двое держат, третий колет?
Нет, без сертификата твои возможности сильно ограничены. Зачем писать очевидную глупость? Трудно "родить" из своей головы что-то покачественнее?
Вчера получил первую вакцину (все таки футбол я люблю больше, а без сертификата принадлежности к арийской расе играть на турнирах вроде как не получается) и сразу захотелось попробовать как оно. А тут и как раз задача подоспела, в Лавине шмотку прикупить на подарок.
На входе показал, но охраник сказал, что можноне париться - проверяют в магазинах. Там где я купил - ничего не проверяли. Зайти также можно со стороны Ашане. Короче - все липа, но некоторые магазины выглядели очень сурово - перемотанный вход, отдельнный охранник.
Сама Лавина была пустой, в сравнении с тем, что было раньше. И вообще, с сертификатом (пусть и желтого цвета) чувствуешь себя минимум кандидатом на принадлежность к высшему обществу (т.е. уже почти голбая кровь, но боязно, что кто-то посмотрит на желтый цвет и скажет "пшел вон холоп отсюда").
Нео-фашистам у власти конечно маленькое спасибо, что попадание в число избранным достаточно простое, но умом понимаешь, что это только начало. Сегрегация по всей видимости будет продолжена, а барьеры в будущем могут оказаться более сложными. Главное в ноловы людей внесли программу, что барьеры - это нормально и безопасность превыше всего.
может и не фашисты, куда им, но в целом да. И главное те, кто еще не так давно были "демократы. за свободное общество. диктатор янык пошел вот и т.д..." сейчас одобряют разделение по уколу...потом может по цвету штанов начнут.
Одні і ті ж люди сьогодні стоять в чергах за уколом, завтра в черзі до сімейного, разом з хворимми, за пропуском у "висшєє общєство", а післязавтра вже, як нормальні люди голубих кровєй їдуть у маршрутці. Б - бєзопастность. ))))
Натупний крок думаю, буде закручуваня гайки одиножди уколотим, т.я. багато хто отрамавши завітний пропуск у метро заб`є на ревакцинацію, а через рік може підростаюче покоління чіпувати змусять.
Одні і ті ж люди сьогодні стоять в чергах за уколом, завтра в черзі до сімейного, разом з хворимми, за пропуском у "висшєє общєство", а післязавтра вже, як нормальні люди голубих кровєй їдуть у маршрутці. Б - бєзопастность. ))))
Натупний крок думаю, буде закручуваня гайки одиножди уколотим, т.я. багато хто отрамавши завітний пропуск у метро заб`є на ревакцинацію, а через рік може підростаюче покоління чіпувати змусять.
Трое нас уколотых были в очень тесном контакте с ковид+ несколько дней, до того как она сделала тест. Так вот вся ее семья антиваксов заболела, а мы трое нет.
Тут складне питання. У дітей же ж виявили не "дикий" вірус поліо (якби такий виявили, то тут вже хіпіш був би і експерти ВООЗ прилетіли б цілим літаком), а вакцинасоційований. Тобто невакціновані діти заразилися від щойно вакцинованих недолугою вакциною. А тут вже провина лежить частково і на тих, хто таку вакцину закуповував і на тих, хто вакцінувавши інших дітей і не попередив їх батьків про неприпустимість контакту щойно вакцинованих дітей з іншими дітьми певний період часу.
Невеличке прохання до модерів. Задля чистоти жанру тре або перейменувати тему з "вакциновані" на "вакси" (варіант "провакси"), або цю тему на "антивакцинатори". Бо є елемент певної зневаги одних до інших. Якщо що в мене перша доза файзера. Не агітую ні за ні проти.
Тут складне питання. У дітей же ж виявили не "дикий" вірус поліо (якби такий виявили, то тут вже хіпіш був би і експерти ВООЗ прилетіли б цілим літаком), а вакцинасоційований. Тобто невакціновані діти заразилися від щойно вакцинованих недолугою вакциною. А тут вже провина лежить частково і на тих, хто таку вакцину закуповував і на тих, хто вакцінувавши інших дітей і не попередив їх батьків про неприпустимість контакту щойно вакцинованих дітей з іншими дітьми певний період часу.
так вакцина ж від поліо обов'язкова, чого батьки мають пеклуватись про контакти з іншими, якщо вона має бути у всіх?
Вакцинація дітей для профілактики поліомієліту проводиться за віком 2 місяці, 4 місяці, 6 місяців, 18 місяців, 6 років та 14 років. Інактивована вакцина для профілактики поліомієліту (далі – ІПВ) застосовується для перших двох щеплень, а при протипоказаннях до введення оральної поліомієлітної вакцини (далі – ОПВ) - для всіх наступних щеплень за цим Календарем. Вакцина ОПВ застосовується для 3-6-го щеплень (щеплення за віком - 6 місяців, 18 місяців, 6 років та 14 років) за відсутності протипоказань до ОПВ. Вакцина ІПВ може бути застосована для 3-6-го щеплень як окремо, так і в складі комбінованих вакцин. Дітям, які перебувають у сімейному оточенні, дитячих закладах закритого типу з ВІЛ-інфікованими або з особами, яким протипоказано введення ОПВ, щеплення проводиться виключно ІПВ-вакциною. Особливості вакцинації дітей проти поліомієліту, що не отримали щеплення за віком, наведено в главі 2 цього розділ
Невеличке прохання до модерів. Задля чистоти жанру тре або перейменувати тему з "вакциновані" на "вакси" (варіант "провакси"), або цю тему на "антивакцинатори". Бо є елемент певної зневаги одних до інших. Якщо що в мене перша доза файзера. Не агітую ні за ні проти.