An analysis of UK data from the National Immunisation Management Service (NIMS) and the Coronavirus Clinical Information Network (CO-CIN),1 endorsed by the UK Scientific and Advisory Group for Emergencies (SAGE),2 shows that of 40 000 patients with covid-19 who were admitted to hospital between December 2020 and July 2021 a total of 33 496 (84%) had not been vaccinated. It found that 5198 (13%) of these patients had received their first vaccine and 1274 (3%) their second. A total of 611 patients with previous covid-19 (reinfection) were not included in the analysis.
я ЗЕленым не верю. Хотя я и Пете не верил:)). А автоуа , ее передовой , европейский актив, смотрю прониклось...
я ЗЕленым не верю. Хотя я и Пете не верил:)). А автоуа , ее передовой , европейский актив, смотрю прониклось...
А Вашингтон пост веришь?
The delta covid wave carves a dividing line across the country defined by one rule: Regions with more vaccinations have fewer hospitalizations.
Та всі вже в курсі, що ти више етово всєво )) Чи не више. Я нарешті побачив бєлоєпольто у вакуумі
а штрафы, по вашему, это чтоб бабла срубить в бюджет/карман?
UPD. пост, на который я отвечала исчез. и собеседник тоже. давно я не дискутировала на автоюа. и не стоит начинать
Та всі вже в курсі, що ти више етово всєво )) Чи не више. Я нарешті побачив бєлоєпольто у вакуумі
какое такое пальто?
это газете демократов? ну не знаю, не задумывался об этом. но демократам нет, не верю.
это газете демократов? ну не знаю, не задумывался об этом.
Краще нє думай) ну, як завжди))
Деякі люди не розуміють, що таке смерть, поки це їх не торкнулось. А коли бачать щось незвичне, шукають того, кому це може бути вигідно. І тоді ніби-то все стане зрозуміло. Так і тут. Порушників ловлять, щоб штрафами бюджет поповнити. Бо цн найпростіше пояснення
когда твой совет понадобится, я спрошу у тебя.
когда твой совет понадобится, я спрошу у тебя.
Ніби це на щось вплине ) Думаєш, не думаєш - результат однаковий )
результат отличный, все же хорошо. но ты не думай, кабмин подумал за тебя:))
не стоит меня за мой выбор называть антиваксом,
А почему тебя нельзя называть антиваксом, если ты - противник вакцинации?
Имхо, пропагандировали бы больше усиление иммунитета
Вакцинацію?
Схоже, це про те, що треба їсти яблука і лимончики
О, я смотрю и поедание яблочек и лимончиков уже официально признано ересью бесовской. Оно и правильно- токмо принятие паки и паки св. и Животворящей Вакцины спасительно еси для живота нашего- во веки веков, аминь.
...
Вакцинацію?
Схоже, це про те, що треба їсти яблука і лимончики
О, я смотрю и поедание яблочек и лимончиков уже официально признано ересью бесовской. Оно и правильно- токмо принятие паки и паки св. и Животворящей Вакцины спасительно еси для живота нашего- во веки веков, аминь.
Давай коротоко і спрощено. Діти є? Від поліомієліту вакциновані?
Деякі люди не розуміють, що таке смерть, поки це їх не торкнулось. А коли бачать щось незвичне, шукають того, кому це може бути вигідно. І тоді ніби-то все стане зрозуміло. Так і тут. Порушників ловлять, щоб штрафами бюджет поповнити. Бо цн найпростіше пояснення
Це про тих хто ремені безпеки прищіплює тільки щоб уникнути штрафу. А виявляється що воно ще й рятує від смерті. Але то вже опціонально.