І ніхто й не казав, що ВСІ піддаються впливу. Однак в історії кращого методу древні не знайшли. Тим не менше метод управління натовпом працює і процвітає ще й до цього часу.
Камрад може не зрозуміти приклад, бо не дуже в медицину, поліомієліт та звичайна застуда в його розумінні - одне й теж саме
А ось керувати тими, хто вважає, що всі інші під керуванням умовних рептилоїдів - куди простіше, що постійно доводять чисельні секти та фінансові піраміди
Более смехотворных манипуляций выдумать не могли?
Ким саме?
Ким саме?
вами і шановним спеціалістом у всіх питаннях всесвіту з прекрасної країни Данії
В чому пані вбачає "маніпуляціі"? Батьки-антиваксєри зробили своїй дитині послугу: вона всього-лише отримала цілком зрозумілий і передбачуваний парез - а могла "оваксіца" із незрозумілими і непередбачуваними наслідками в майбутньому!
Тільки завдяки мудрим батькам, що не піддаються "оваксіванію", Україна лишається на передових позиціях боротьби із світовою фарм.закулісою, в компанії таких провідників свобод як Afghanistan, Benin, Burkina Faso, Cameroon, Congo, DRC, Ethiopia, Guinea, Guinea-Bissau, Liberia, Niger, Pakistan, Senegal, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Tajikistan and Yemen https://en.wikipedia.org/wiki/Polio_eradication#2021
В чому пані вбачає "маніпуляціі"? Батьки-антиваксєри зробили своїй дитині послугу: вона всього-лише отримала цілком зрозумілий і передбачуваний парез - а могла "оваксіца" із незрозумілими і непередбачуваними наслідками в майбутньому!
у всьому І в тому, що відсутність прививки від полімієліту прирівнються до відсутності прививки від ковіду. І тому, що батьків назвали вацерковленими. І в тому, що цей випадок витяГується з рукава чомусь в треді про церков. Хоча ніде ні слова не згадано, що батьки тієї нещасної дитинки не вакцинувалися через релігійні міркування. Я вже мовчу про те що, церков і релігія то різні поняття. То вже занадто далеко і складно. Але раптово все докупи і раптом люди, які критично мислять про вакцинуживотворящу та батька її святого пфайзера, після ваших парочки постів раптом вже виглядають як релігійні мракобєси, які не тільки не вакциновані тим новомодним дивом (хоча вони вакциновані), але ще й від полімієліту закликають не вакцинуватися. Диво!
Ким саме?
Якщо питання стосується маніпуляції, то там хтось один маніпулює кимось іншим для досягнення якоїсь мети. Хто - зрозуміло, питання було - ким він маніпулює, або намагається маніпулювати. Коли це буде з'ясоване ще буде питання - з якою метою
Хоча ніде ні слова не згадано, що батьки тієї нещасної дитинки не вакцинувалися через релігійні міркування.
Дійсно - я погарячкував і дав волю своїм стереотипам, що в мене з"явились завдяки іншим антиваксєрам-мракобісам - приношу свої вибачення
Мабуть - батьки тої нещасної дитинки мали більш вагомі і поважні причини стати антиваксєрами, ніж звичайне релігійне мракобісся.
шановним спеціалістом у всіх питаннях всесвіту з прекрасної країни Данії
О, а що в тій чудовій країні робиться з ковідом? А то "шановний спеціаліст у всіх питаннях всесвіту" щось мовчить з цього приводу.
Дивимось. На 4 січня 2021 року в лікарнях з ковідом було 964 особи. Тоді вакцинованих однією дозою було менше 1%. На 24 січня 2022 року в лікарнях з ковідом було 894 особи. Зараз вакцинованих двома дозами 81%, трьома дозами - 60%.
Ну як - сильно допомогло? Воно того було варте?
я вот думаю про единственную якобы оставшуюся пользу от прививки, не давать вирусу мутировать, так как тяжелое течение болезни испаряется уже за 3 месяца и даже ВОЗ говорит что колоть вакцину каждые 3 месяца не имеет смысл. Так вот допустим весь мир закололи и вирус больше мутировать не может, тогда мы бы и омикрон не получили? Сидели бы все на дельте и кололись каджые 1-3 месяца в зависимости от возраста.
я вот думаю про единственную якобы оставшуюся пользу от прививки, не давать вирусу мутировать, так как тяжелое течение болезни испаряется уже за 3 месяца и даже ВОЗ говорит что колоть вакцину каждые 3 месяца не имеет смысл. Так вот допустим весь мир закололи и вирус больше мутировать не может, тогда мы бы и омикрон не получили? Сидели бы все на дельте и кололись каджые 1-3 месяца в зависимости от возраста.
Навпаки, є підстави стверджувати, що вакцини сприяють мутаціям. Я приводив приклад з пташиною хворобою, де вакцинація призвела до мутацій таких, що невакциновані птахи стали помирати з 100 % вірогідністю. Хоча до вакцин смертність була 5%.
шановним спеціалістом у всіх питаннях всесвіту з прекрасної країни Данії
О, а що в тій чудовій країні робиться з ковідом? А то "шановний спеціаліст у всіх питаннях всесвіту" щось мовчить з цього приводу.
Дивимось. На 4 січня 2021 року в лікарнях з ковідом було 964 особи. Тоді вакцинованих однією дозою було менше 1%. На 24 січня 2022 року в лікарнях з ковідом було 894 особи. Зараз вакцинованих двома дозами 81%, трьома дозами - 60%.
Ну як - сильно допомогло? Воно того було варте?
А я ж казав.
То нічого, що кількість нових захворілих 2076 на 04.01.2021 та 40 348 на 24.01.2022 року, тобто більша на 1843% (майже у 20 разів) а кількість госпіталізацій менша на 8%.
PS: ввічливі люди надають лінк, де саме треба дивитись, якщо хочуть щось показати
Ким саме?
Вибачте за питання не зовсім по темі: а чому шановне панство так турбує географічне положення дописувача? Нагадало відповідь Зеленського американській розвідці (ми ближче до російського кордону - нам видніше)
"Антиваксер ... помер ... від Ковіда"! Пабам! "Антиваксер ... помер ... від Ковіда"! "Після того, як вакцинувався" ШТА??? "Бо хотів працювати" Орвел - ти де?
о ужас, но от вакцинации в период эпидемии вирус мутирует сильнее чем без нее
о ужас, но от вакцинации в период эпидемии вирус мутирует сильнее чем без нее
Время, необходимое для мутации вируса обратно пропорцинально количеству зараженных и времени существования в зараженном организме Какой из этих показателей ухудшается при вакцинации?
Летучие мыши именно поэтому считаются инкубаторами всяких вирусов, т.к. из-за особенностей иммунной системы летучих мышей большая часть вирусов спокойно себе живут в активном состоянии, но не наносят вреда носителю
Орвел - ти де?
Оруел скоріше за все, прочитав що у статті в середині знаходиться, і пішов шукати підручники з логіки та медицини для камрада. Заголовки - все, а що знаходиться всередині - "яка різниця"
A Hungarian Olympic gold medallist and anti-vax conspiracy theorist has died of Covid-19 at the age of 51, weeks after getting the jab to continue his work as a coach.
Szilveszter Csollany fell sick in December and was hospitalised and placed on a ventilator for weeks, with local authorities announcing his death on Monday.
However, the publication said that it had been shortly before he fell ill which had not allowed him to develop a sufficient level of antibodies.
Доречі смішного аж нічого.
Орвел - ти де?
Оруел скоріше за все, прочитав що у статті в середині знаходиться, і пішов шукати підручники з логіки та медицини для камрада. Заголовки - все, а що знаходиться всередині - "яка різниця"
A Hungarian Olympic gold medallist and anti-vax conspiracy theorist has died of Covid-19 at the age of 51, weeks after getting the jab to continue his work as a coach.
Szilveszter Csollany fell sick in December and was hospitalised and placed on a ventilator for weeks, with local authorities announcing his death on Monday.
However, the publication said that it had been shortly before he fell ill which had not allowed him to develop a sufficient level of antibodies.
Доречі смішного аж нічого.
Помогите неграмотному: weeks after - это ж «через несколько недель»?
Хоча ніде ні слова не згадано, що батьки тієї нещасної дитинки не вакцинувалися через релігійні міркування.
Дійсно - я погарячкував і дав волю своїм стереотипам, що в мене з"явились завдяки іншим антиваксєрам-мракобісам - приношу свої вибачення
Мабуть - батьки тої нещасної дитинки мали більш вагомі і поважні причини стати антиваксєрами, ніж звичайне релігійне мракобісся.
серед знайомих антивакцинаторів ні один не посилається на релігійні переконання)) давно такого у розмовах не чула) Зараз інше в тренді
Помогите неграмотному: weeks after - это ж «через несколько недель»?
Да, из которых несколько недель провел под искусственной вентиляцией.
Дальше пояснение - что он заболел вскоре после прививки (вскоре - соизмерительно с предыдущими временными сроками "несколько недель"), когда антитела еще не успели выработаться.