autoua
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Опять Харьков (12/13)

подсевший на форум *
46 лет (19 лет за рулем), Киев
С нами с 22.06.2010

Re: Опять Харьков [Re: felix77]
      20 ноября 2021 в 15:06 Гілками

Я не могу понять, что она хочет сказать в этом своем заявлении? Типа за рулём был не он, или она "топит" и сливает своего сына, чтобы ей избежать уголовной ответственности?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский *
47 лет (30 лет за рулем),
С нами с 14.01.2015

Re: Опять Харьков [Re: Djohny]
      20 ноября 2021 в 16:53 Гілками

Мати підозрюваного у справі про смертельну ДТП у Харкові 16-річного Миколи Харківського Марина Дегтяр заявила, що готова прийняти будь-який вирок суду.

В ответ на:

Про це вона сказала 18 листопада в ефірі програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", перебуваючи на зв'язку через Skype.
"Я хочу сказати, хай що вирішить суд, ми приймемо будь-яке рішення. Хочу, щоб закон був один для всіх.

Пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб викупити сина, – це не так. Микола в СІЗО без телефона і будь-якої техніки, мало того, я навіть не можу передати йому кросівки. Жодних попусків йому немає, грошей у мене теж немає", – заявила жінка у прямому ефірі.

Дегтяр, яка зараз перебуває у Німеччині, повідомила, що Infiniti, яким керував її син, належить їй, документи на авто та ключі теж у неї. Напередодні ДТП автомобіль разом із другим комплектом ключів залишили для ремонту на станції техобслуговування. Звідти, за словами жінки, автомобіль забрав 16-річний Микола.
Мати Харківського стверджує, що не дарувала синові Infiniti й не давала дозволу на керування автомобілем.

"Мій син керував моєю машиною, машини у нього не було і не могло бути, тому що він неповнолітній. Це машина сім'ї, яка оформлена на моє ім'я. У мене була до цього машина, я багатодітна мама, машина нам потрібна – той автомобіль застарів, постійно ламався, його продали і купили вживаний, не новий", – підкреслила жінка.
Дегтяр попросила вибачення у сім'ї загиблого внаслідок ДТП і зазначила, що найближчим часом планує повернутися в Україну.

"Я найближчим часом повертатимуся. Микола – мій син, зрозумійте. Будь-яка мати мене зрозуміє, я від нього відмовитися не можу. Так, його буде покарано, і ми приймемо рішення суду, але він залишиться моїм сином", – сказала жінка

СуперСтар **
Киев
С нами с 14.01.2012

20 ноября 2021 в 17:17 Гілками

felix77 20.11.2021 16:53 пишет:

Мати підозрюваного у справі про смертельну ДТП у Харкові 16-річного Миколи Харківського Марина Дегтяр заявила, що готова прийняти будь-який вирок суду.

В ответ на:

Про це вона сказала 18 листопада в ефірі програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", перебуваючи на зв'язку через Skype.
"Я хочу сказати, хай що вирішить суд, ми приймемо будь-яке рішення. Хочу, щоб закон був один для всіх.

Пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб викупити сина, – це не так. Микола в СІЗО без телефона і будь-якої техніки, мало того, я навіть не можу передати йому кросівки. Жодних попусків йому немає, грошей у мене теж немає", – заявила жінка у прямому ефірі.

Дегтяр, яка зараз перебуває у Німеччині, повідомила, що Infiniti, яким керував її син, належить їй, документи на авто та ключі теж у неї. Напередодні ДТП автомобіль разом із другим комплектом ключів залишили для ремонту на станції техобслуговування. Звідти, за словами жінки, автомобіль забрав 16-річний Микола.
Мати Харківського стверджує, що не дарувала синові Infiniti й не давала дозволу на керування автомобілем.

"Мій син керував моєю машиною, машини у нього не було і не могло бути, тому що він неповнолітній. Це машина сім'ї, яка оформлена на моє ім'я. У мене була до цього машина, я багатодітна мама, машина нам потрібна – той автомобіль застарів, постійно ламався, його продали і купили вживаний, не новий", – підкреслила жінка.
Дегтяр попросила вибачення у сім'ї загиблого внаслідок ДТП і зазначила, що найближчим часом планує повернутися в Україну.

"Я найближчим часом повертатимуся. Микола – мій син, зрозумійте. Будь-яка мати мене зрозуміє, я від нього відмовитися не можу. Так, його буде покарано, і ми приймемо рішення суду, але він залишиться моїм сином", – сказала жінка

Медийно и адвокатски натасканные правильные слова.
Как бы говорит всем, что на публику буду говорить что надо, решать будем закулисно.

V.I.P **
39 лет (19 лет за рулем), Ирпень
С нами с 12.08.2008

25 ноября 2021 в 22:10 Гілками

И опять в Харькове беда(
страница

Змінено Irish@ (22:10 25/11/2021)

важничающий писатель ***
Киев
С нами с 15.01.2008

Re: Опять Харьков [Re: Irish@]
      25 ноября 2021 в 23:15 Гілками

Если в маршрутке, котороя успела оттормозиться, были люди - то могут скинуться на прижизненный памятник водителю:

http://youtu.be/fWAKsgv5WYU

V.I.P **
39 лет (19 лет за рулем), Ирпень
С нами с 12.08.2008

Re: Опять Харьков [Re: Glady]
      25 ноября 2021 в 23:26 Гілками

Были в маршрутке люди, один из пассажиров кричал водителю ,,стой,, ... (
Я так понимаю, там одну машину прицепом раздавило, вторую засыпало щебнем, а третью на перекрестке снес...

Змінено Irish@ (23:28 25/11/2021)

Достоевский *
С нами с 14.01.2015

26 ноября 2021 в 19:23 Гілками

В ответ на:

Мать виновника харьковского ДТП Марина Дегтяр рассказала, что ее сын Николай Харьковский уже попадал в аварии, из-за чего был вынужден посещать психолога. Ее слова приводит "Суспільне".

По словам женщины, ее старший сын Николай садился без разрешения за предыдущий автомобиль семьи и гонял на нем по городу.
За это парень получил условный срок, сбив двух людей.
"Для меня было шоком, когда я узнала, что он сел за руль моего предыдущего авто. С ним проводили беседы, он был наказан компьютером, но выезжая я забрала с собой все – документы, техпаспорт на авто, ключи. В Германии я сделала нотариальное заверение техпаспорта, оно делается по оригиналу", — сказала мать Николая Харьковского. В то же время она уточнила, что после получения условного срока парень посещал психолога. "Мы посещали психолога, пытались насытить его жизнь разными видами спорта, отдыхом. Где-то не успели присмотреть, что-то не сделали, но нет идеальных родителей.
После этого события, когда он получил условный срок, мы посещали психолога, все соцслужбы посещали нас, он занимался иппотерапией, я старалась не потерять связь, быть другом", — рассказала женщина. В то же время она признала, что Николай был достаточно активным парнем и хотел "жизни на высшем социальном уровне".

"Николай – активный парень, может, он имел не очень хорошую цель – жизнь на высшем социальном уровне. Его влекло к такой жизни, такое у него было окружение – люди с высоким социальным статусом. Может, где-то он сменил реалии на картинку, понимаете, как сейчас часто дети живут в Интернете, а их реальная жизнь – другая. Так, он шел к этой цели, с 14 лет работал, помогал отцу, не стеснялся, хотя не каждый ребенок стартует с такого возраста", — добавила Дегтяр.

Супер писатель! *
26 лет за рулем, Warszawa
С нами с 19.07.2013

26 ноября 2021 в 22:58 Гілками

Это могут признать "дебилом" и все, свободен?

В ответ на:

16-летний водитель пройдет психиатрическую экспертизу

Экспертиза установит, мог ли он в момент совершения ДТП осознавать свои действия и руководить ими.

В Харькове 16-летнему Николаю Харьковскому, устроившему смертельное ДТП, назначили психиатрическую экспертизу. Об этом сообщает юридическая компания Миллер, представляющая интересы потерпевшей стороны, в пятницу, 26 ноября.

Источник

PS. Если сел за руль, ехал, управлял, значит осозновал. Или "бессознательно завел автомобиль и ехал по городу пока не сбил другой автомобиль "?

Змінено Alexey_M (23:07 26/11/2021)

Достоевский *
С нами с 14.01.2015

7 декабря 2021 в 16:57 Гілками

В ответ на:

Експертиза визнала 16-річного підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові Миколу Харківського осудним.

Експертиза визнала 16-річного Миколу Харківського, який є головним підозрюваним у смертельній ДТП у Харкові, осудним. Це означає, що юнак міг і може усвідомлювати свої вчинки та керувати ними.
Про це повідомив речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.
— Результатом психіатричної експертизи встановлено, що 16-річний підозрюваний у ДТП на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської, що сталася 26 жовтня 2021 року, є осудним, - зазначив він.

Він додав, що це означає, що у Харківського під час ДТП і наразі немає розладу психічної діяльності, недоумства або іншого хворобливого стану психіки.
— Відповідно до психічного стану підозрюваний міг і може усвідомлювати свої дії і управляти ними, - зауважив Чубенко.

За словами Чубенка, ініціаторами експертизи виступили слідчі. У кримінальній справі призначено близько 15 експертиз, вже є результати двох: психіатричної та генетичної

Достоевский *
С нами с 14.01.2015

13 декабря 2021 в 16:49 Гілками

В ответ на:

Скорость автомобиля Infinity, которым управлял 16-летний Николай Харьковский, в момент ужасной ДТП в Харькове на проспекте Гагарина, якобы достигала 180 километров в час – более чем в три раза больше допустимой.
Соответствующие результаты показала автотехническая экспертиза.
Об этом сообщает "Суспільне" со ссылкой на сообщение адвоката потерпевших по делу Игоря Черняка.

патриарх ***
Киев
С нами с 22.01.2015

17 декабря 2021 в 16:47 Гілками
Достоевский *
С нами с 14.01.2015

18 декабря 2021 в 17:58 Гілками

Группа адвокатов, представляющая интересы пострадавших, заявила о новых преступлениях 16-летнего подозреваемого, передает «Наше місто».
По состоянию на сегодняшний день следствием получены выводы ключевых экспертиз по делу.

Кроме того, в ходе расследования производства по факту ДТП установили обстоятельства, указывающие на факты возможного совершения Николаем нескольких уголовных правонарушений, связанных с незаконным завладением транспортными средствами.
Адвокаты обратились в прокуратуру с заявлением о преступлении по квалификации ч. 1 и ч. 3 ст. 289 УК Украины.

патриарх ***
Киев
С нами с 22.01.2015

31 декабря 2021 в 13:26 Гілками

Харківською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного водія за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, та завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину.

https://t.me/pgo_gov_ua/2812

Достоевский *
С нами с 14.01.2015

6 января 2022 в 19:23 Гілками

Справу 16-річного водія Миколи Харківського розподілили на суддю, яка звільнила його від тюрми

Суспільне Харків
https://suspilne.media/195687-spravu-16-...jogo-vid-turmi/
В ответ на:

Підготовче засідання у справі за обвинуваченням 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського, підозрюваного у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі 58-річного водія Chevrolet, призначено на 19 січня. Справу розподілили на суддю Тетяну Янцовську, яка в іншій справі засудила Харківського умовно.
Про початок розгляду справи у Червонозаводському суді повідомив речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко. За його словами, підготовче засідання призначено на 9:50 19 січня. Суддя — Тетяна Янцовська

Представник родичів загиблого водія Chevrolet Ігор Черняк звернув увагу на те, що у липні 2021 року суддя Тетяна Янцовська винесла вирок Харківському у справі про стрілянину в торговельному центрі. Вона визнала Харківського винним за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) — призначила йому два роки позбавлення волі, але звільнила від відбування покарання з випробувальним строком на рік.

До 19 січня сторона потерпілих вирішуватиме, чи заявляти відвід судді Янцовській, сказав Суспільному Ігор Черняк: "Ми тільки отримали цю інформацію. Будемо з колегами вирішувати. Ми будемо уважно аналізувати попередній вирок і в цьому контексті дивитися, чи заявляти, чи не заявляти відвід".

"За законом це автоматичне розподілення. А чому так вийшло? Це очевидно не до нас питання — випадковість чи не випадковість, тут я нічого не можу прокоментувати", — зазначив Черняк.
Захисниця Харківського Інна Данилова сказала Суспільному, що не знала, що справу розглядатиме та сама суддя, що вже виносила йому вирок. На її думку, якщо це і так, причин для відводу судді немає. Адвокатка, яка раніше повідомляла, що не отримала доступу до справи, також зазначила, що на цей момент ознайомилася з матеріалами провадження.
Питання можливості відводу судді Янцовської та наявності підстав для цього вирішується, повідомив речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко

Змінено felix77 (19:27 06/01/2022)

V.I.P **
Киев
С нами с 10.03.2005

6 января 2022 в 20:01 Гілками

felix77 06.01.2022 19:23 пишет:

Справу 16-річного водія Миколи Харківського розподілили на суддю, яка звільнила його від тюрми

Имхо, совершенно закономерно.
Еще более закономерно было бы, если бы этот клоун пошел и пристрели ту судью. А другой судья, которому бы занесли немножко бабла, тоже бы его оправдал.
Пока не исправят судебную систему, Украины как государства не будет.

member **
Minsk
С нами с 26.01.2017

Re: Опять Харьков [Re: alt402]
      6 января 2022 в 22:24 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Хм...

Хм.

СуперСтар *
16 лет за рулем, Киев
С нами с 25.12.2008

Re: Опять Харьков [Re: lokon67]
      6 января 2022 в 23:33 Гілками

Кто бы сомневался

ExГазировщик **
62 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2003

Re: Опять Харьков [Re: lokon67]
      7 января 2022 в 09:28 Гілками

lokon67 06.01.2022 22:24 пишет:

Хм...

Це лише привід осудити водія шевроле по 130й адмінкодексу посмертно, чи захисту миколайчика сказати "ай-яй-яй! Він впоживав за кермом!", до ДТП цей факт відношення не має. Ну і невідомо у якій кійлькості був той алкоголь, алкоголь у крові є завжди.

member **
Minsk
С нами с 26.01.2017

Re: Опять Харьков [Re: Amateur]
      7 января 2022 в 09:48 Гілками

Amateur 07.01.2022 09:28 пишет:

lokon67 06.01.2022 22:24 пишет:

Хм...

Це лише привід осудити водія шевроле по 130й адмінкодексу посмертно, чи захисту миколайчика сказати "ай-яй-яй! Він впоживав за кермом!", до ДТП цей факт відношення не має. Ну і невідомо у якій кійлькості був той алкоголь, алкоголь у крові є завжди.

Ну да, ну да. Конечно...

kym 1
V.I.P *
65 лет (47 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

7 января 2022 в 14:26 Гілками

т.е. когда дтп произошло, то его не проверяли? не верю
или проверяли, но ничего не было ибо сразу бы раструбили
а сейчас, для отмазки мажора, у трупа обнаружили алкоголь?
дэбилизм...
хотя чем дальше, тем все меньше удивляюсь этой власти..

Autoua.netФорумПроблеми на дорогах
Додаткова інформація
0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 56899

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія