Спасибо за совет. Прикинул, да- жить в Порече сильно дешевле, чем в Опатии. Тогда складывается такой план. День 1. Прибытие в Загреб, переезд в Слунь, ночевка День 2. Плитвицие озера, в 17.00 выезд в Пореч, где базируемся на 3 ночи День 3. Пореч, поездка в Ровинь (Пулу пропускаем, чтобы не перегружать) День 4. Мотовун, Грожнян День 5. Выселение, переезд в Загреб, по дороге заезжаем в Опатию. В 18.00 вылет.
С арендой пока не решил. Ценник негуманный (по сравнению с прошлогодними Албанией и Кипром). Вписаться в 200 евро на 4 дня с полной страховкой никак не выходит. Пока вот такую контору нашел: https://optimarent.hr/en/ Ну и может ближе к вылету цены изменятся в сторону адекватности. (Замечал иногда такую тенденцию)
За пару недель до нужной даты цены в прокате будут гораздо человечнее:)) А за пару-тройку месяцев до даты предполагаемой аренды авто, они зашкаливают
Хорватію на наступний рік бронюю перед від'їздом вже четвертий раз поспіль. Минулого та позаминулого року обмеження в пересуванні по ЄС компенсував поїздками по цікавих місцях Хорватії, а цього планую перед Хорватію відвідати Краків, Прагу, Мюнхен і, напевно, озеро Блед в Словенії.
ну прям как у меня списал так само планую на вересень
В вересні однозначно краще. І людей менше, і ціни нижче, і спеки такої немає.
В вересні однозначно краще. І людей менше, і ціни нижче, і спеки такої немає.
Тільки дочекатись того вересня невмоготу.
Тільки дочекатись того вересня невмоготу.
от нашо так знущатись над людями. ми й так тим гугєлмапом лазимо-лазимо. аж миша пищить
Плануємо десь літом вирватись на відпочинок, все в Грецію, Албанію з 2013 їздимо. В цьому році теж думаємо в Грецію на Лефкаду або Кефалонію. Сьогодні прийшла думка а не поїхати нам в Хорватію на море потом Вена, Прага, в Хорватії на морі не разу не були. Підскажіть будь-ласка як з температурою води в морі в середені червня, дивлюся по різних сайтах пишуть 21-22 а повітря 28, не прохолодно буде, район Макарська?
Підскажіть будь-ласка як з температурою води в морі в середені червня, дивлюся по різних сайтах пишуть 21-22 а повітря 28, не прохолодно буде, район Макарська?
це вже не то що прохолодно, це дубарь ((
може хтось підкаже де в районі Пула відпочивають, ну на цьому клаптику максимум до Матулі ?
Плануємо десь літом вирватись на відпочинок, все в Грецію, Албанію з 2013 їздимо. В цьому році теж думаємо в Грецію на Лефкаду або Кефалонію. Сьогодні прийшла думка а не поїхати нам в Хорватію на море потом Вена, Прага, в Хорватії на морі не разу не були. Підскажіть будь-ласка як з температурою води в морі в середені червня, дивлюся по різних сайтах пишуть 21-22 а повітря 28, не прохолодно буде, район Макарська?
https://travel.org.ua/water/ijun/tuchepi-temperatura-vody поизучайте статистику на этом сайте.
залежить наскільки тепло ви любите, наприклад ми якщо їхали б у Хорватію то це був би кінець липня-початок серпня, але людей в цей час просто дуже багато, є багато красивих місць і чисте море, але в мене дружина якщо море менше +25 не піде купатися один раз були в вересні - так дружина навіть на пляжі в кофті сиділа , хоча було +20-+28
2 раза были в Бреле, в 18 году с 7 июня, вода была 21-22 градуса, а на улице было жарко, даже ночью, помню точно, кофты на прогулку не брали, уезжали 15-го, было еще теплее. А в 21 году с 27 июня, вообще жара, из воды не выходили. Можно наоборот, сперва в Прагу и Вену, а потом на море.
Холодно не будет почти точно ... Вода будет от 21 до 23 вряд ли выше в середине июля, хотя бывают исключения и в ту и другую сторону. Жена ваша не покупается в июне точно. 25 в июне редко кода бывает .. Но июнь - это бомба. людей мало. С середины июля уже беда ...
Дякую за поради! Вирішили їхати, там вже буде видно яка буде погода, надіюсь все буде ок, спочатку Плитвицькі озера, потім 10 днів Хорватії, далі Відень 2 дні, Прага 2 дні, якось так.
Дякую за поради! Вирішили їхати, там вже буде видно яка буде погода, надіюсь все буде ок, спочатку Плитвицькі озера, потім 10 днів Хорватії, далі Відень 2 дні, Прага 2 дні, якось так.
як на мене краще навпаки - у Відні та Празі буде не спекотно, а у Хорватії навпаки буде тепліше, я одного разу після Хорватії ще 2 дні хотів у Будапешті потусити - так у Хорватії було +30, а у Будапешті +35 окрім сонячного удару більше ніякого задоволення не отримав
як на мене краще навпаки - у Відні та Празі буде не спекотно, а у Хорватії навпаки буде тепліше, я одного разу після Хорватії ще 2 дні хотів у Будапешті потусити - так у Хорватії було +30, а у Будапешті +35 окрім сонячного удару більше ніякого задоволення не отримав
Думаємо над таким варіантом, дякую
Хорватия в 2023 вводит евро в оборот. Попалась бегущая строка в новостях. Готовимся к следующему сезону
Хорватия в 2023 вводит евро в оборот. Попалась бегущая строка в новостях. Готовимся к следующему сезону
Правда, об этом ещё год назад говорили\планировали, сейчас анонсировали.
Дружина з малим доїхали до Брача. Вже вечеряють в Супетарі. В мене два дні переживань, але вони нарешті на морі. А я вдома Цього року Хорватія без мене. Але моя родина все одно відмітилася.
Хорвати зустрічають як рідних
Дружина з малим доїхали до Брача. Вже вечеряють в Супетарі. В мене два дні переживань, але вони нарешті на морі. А я вдома Цього року Хорватія без мене. Але моя родина все одно відмітилася.
Скоро й моя родина відмітиться . Макарська і Спліт заброньовані