autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Греция 2022 (17/17)

Супер писатель! ****
57 лет (39 лет за рулем), Івано-Франківськ
С нами с 27.06.2011

Re: Греция 2022 [Re: sashakiev]
      22 августа 2025 в 10:46 Гілками

sashakiev 21.08.2025 16:16 пишет:

Короче)
... добре що була страховка. 800євро за 3 доби і це держ лікарня. Так що думайте...

Над таким ніколи не роздумував. Завжди беру на сім'ю нормальні страхівки чи то Болгарія, Греція, Албнія, Хорватія і всі ін.
Агенства часто роблять дешеві так зв. ДЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНІВ але бачив, як мучаться в Болгарії навіть з простим ротавірусом, а по тих дешевих страхівках навіть приймати не хочуть. Так що правильно буде БЕРІТЬ НОРМАЛЬНІ І НЕ ДУМАЙТЕ

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P *
42 года, Вишневое
С нами с 06.04.2009

Re: Греция 2022 [Re: parinte/ua]
      22 августа 2025 в 11:17 Гілками

Саме так
І ще плюс що взагалі нічого не взяли з нас. Я тільки бачив рахунок. Страхова сама все владнала і нічого ми не платили....

Ну і крайній раз я був в греціі в 21 році. То ціни трохи виросли. Гірос уже під 10 євро) поісти в таверні на трьох це вже 40-50 євро)) короче десь на 20-30 відсотків уіни піднялися. Але все ж море люди і природа на висоті. Вчора в одній з таверн спитали звідки ми. То на відповідь що ми з Украіни висловили респект і повернули чайові. Також був момент в лікарні коли еавіть грецька лікарка спитала як чоловік виіхав )) тобто навіть вони в курсі) дружина сказала що я військовий і мене випустили на відпочинок то ставлення було дуже гарним. Мені аж навіть не удобно десь було. Я не звик до такого) але нерви ні к чорту. Думав відпочити а тут три доби з малим в лікарні провів над хворою до п...ца дружиною в чужій краіні....

V.I.P *
42 года, Вишневое
С нами с 06.04.2009

Re: Греция 2022 [Re: *Senator*]
      24 августа 2025 в 11:22 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Всім доброго дня і зі святом.
Продовжу може кому буде цікаво прочитати.сиділи думали куди поіхати. Думали і про печеру і про метеори... але метеори це 350 км + ((( вирішили поіхати в Салонікі. Гарне місто, затишні вуличкі, старі церкви, можна погуляти по парку чи набережній. Сподобалась прогулянка на піратському човні, памятник Олександру Македонському. Мій кумир зі школи. Ну і ввечері є де прибухнуть і смачно закусити. Ціни не те що б високі. Але здалося вони вцілому за 4 роки що я не був в Греціі піднялися)

Ну ще окремо виділю, що наші такі є тут, в основному це одеські і чернівецькі номери. Мало але є. Є трішки молдован. Здивувала взагалі відсутність поляків та чехів. Мабудь не іх регіон. Ну і що немає кацапів то супер))) на трасах поліція ловить на радар як в нас колись даішники ховаєттся. Також бачив як виписуаали штрафи самокатчикам. Так що не рекомендую брати напрокат самокат. Краще бігайте або ходіть пішки)

Всім доброго дня і зі святом.Продовжу може кому буде цікаво прочитати

Змінено sashakiev (11:24 24/08/2025)

читатель
Киев
С нами с 01.11.2021

25 августа 2025 в 09:02 Гілками

sashakiev 24.08.2025 11:22 пишет:

.... на трасах поліція ловить на радар як в нас колись даішники ховаєттся. ....

Це де?
за 6 к км бачив патруль 1н раз за тунелем.....
І по досвіду минулих поїздок - Греція це суцільний автобан без обмежень і копів....ніколи не парився про перевищення

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

25 августа 2025 в 14:26 Гілками

Всім доброго дня і зі святом.
Продовжу може кому буде цікаво прочитати.сиділи думали куди поіхати. Думали і про печеру і про метеори... але метеори це 350 км + ((( вирішили поіхати в Салонікі. Гарне місто, затишні вуличкі, старі церкви, можна погуляти по парку чи набережній. Сподобалась прогулянка на піратському човні, памятник Олександру Македонському. Мій кумир зі школи. Ну і ввечері є де прибухнуть і смачно закусити. Ціни не те що б високі. Але здалося вони вцілому за 4 роки що я не був в Греціі піднялися)

Ну ще окремо виділю, що наші такі є тут, в основному це одеські і чернівецькі номери. Мало але є. Є трішки молдован. Здивувала взагалі відсутність поляків та чехів. Мабудь не іх регіон. Ну і що немає кацапів то супер))) на трасах поліція ловить на радар як в нас колись даішники ховаєттся. Також бачив як виписуаали штрафи самокатчикам. Так що не рекомендую брати напрокат самокат. Краще бігайте або ходіть пішки)

Македоньский в тебе на аватарці , море давай, які пляжі ціни на їду проживання

V.I.P *
42 года, Вишневое
С нами с 06.04.2009

Re: Греция 2022 [Re: egorka]
      25 августа 2025 в 15:04 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Ok)
Так
Македонський мій кумир дитинсива) полишимо його в спокою

Ітак, був на Касандрі, це 100 км від Салонік, місто Посіді, ну як місто село. Пляжі афігенні, пісочок але не такий мілкій як на Сарті, не лізе усюди. Вода була тепла. От сьогодеі наче похолодпало і вода стала холоднішою. Та і взагалі тут не пекло. Температура до 30 максимум. То що треба. Лежаки абонемент треба на 30 євро набрати ща день, якщо уходиш то вже потім не рахується. Короче як на мене то дорогувато. Але діти дружина командують) я виконую) носять смачні пончики по 2.5 євро (обслуга зробила зауваження щодо них що істи не можна). Короче з пляжами тут шляпа, або лежаки готелів або от так по 30 євро в день. Кухня в тавернах як на мене (бувалого таверніста) то не дуже на 3+, порціі маленькі, ціни високі. Короча я більш не приіду сюди. Тороні рулить якщо тюленем з дітьми і гастрообжираловом, якщо чисто з дружиною дівчиною то краще Лефкада.

Ok)ТакМакедонський мій кумир дитинсива) полишимо його в спокоюІтак, був на Касандрі, це 100 км від Салонік, місто Посіді, ну як місто село. Пляжі афігенні, пісочок але не такий мілкій як на Сарті, не лізе усюди

V.I.P *
42 года, Вишневое
С нами с 06.04.2009

Re: Греция 2022 [Re: averes**]
      25 августа 2025 в 15:06 Гілками

averes** 25.08.2025 09:02 пишет:

Це де?
І по досвіду минулих поїздок - Греція це суцільний автобан без обмежень і копів....ніколи не парився про перевищення

Стоять між селами і на автомагістралі де знаки 100 обмеження.
Ловлять на радати
Пишуть
Сам здивувався

П.С. ясно що на автобанах нема

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

25 августа 2025 в 23:07 Гілками

sashakiev 25.08.2025 15:04 пишет:

Ok)
Так
Македонський мій кумир дитинсива) полишимо його в спокою

Ітак, був на Касандрі, це 100 км від Салонік, місто Посіді, ну як місто село. Пляжі афігенні, пісочок але не такий мілкій як на Сарті, не лізе усюди. Вода була тепла. От сьогодеі наче похолодпало і вода стала холоднішою. Та і взагалі тут не пекло. Температура до 30 максимум. То що треба. Лежаки абонемент треба на 30 євро набрати ща день, якщо уходиш то вже потім не рахується. Короче як на мене то дорогувато. Але діти дружина командують) я виконую) носять смачні пончики по 2.5 євро (обслуга зробила зауваження щодо них що істи не можна). Короче з пляжами тут шляпа, або лежаки готелів або от так по 30 євро в день. Кухня в тавернах як на мене (бувалого таверніста) то не дуже на 3+, порціі маленькі, ціни високі. Короча я більш не приіду сюди. Тороні рулить якщо тюленем з дітьми і гастрообжираловом, якщо чисто з дружиною дівчиною то краще Лефкада.

дякую за відгук

читатель
Киев
С нами с 01.11.2021

26 августа 2025 в 12:58 Гілками

sashakiev 25.08.2025 15:06 пишет:

Ловлять на радати
Пишуть
Сам здивувався

Писати пишуть, а далі що?
Вони кудись ідуть?

опытный писатель ***
35 лет за рулем, Киев
С нами с 14.06.2004

26 августа 2025 в 13:09 Гілками

Це де?

Ловлять на радати
Пишуть
Сам здивувався

Проїхав за 10 днів 1200 км по Пелопонесу, тільки пару раз їх бачив на автобані. Кудись перли з червоними мигалками.... А так Можливо добре маскувались, а я не порушував....

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

26 августа 2025 в 16:59 Гілками

sashakiev 25.08.2025 15:04 пишет:

Ok)
Тороні рулить якщо тюленем з дітьми і гастрообжираловом, якщо чисто з дружиною дівчиною то краще Лефкада.

В мене таке враження що якість їжі в пляжних ресторанчиках просто з часом падає і падає і те Тороні що було років 5-7 тому вже може бути зовсім не те.

патриарх ***
20 лет за рулем, Киев
С нами с 11.03.2005

Re: Греция 2022 [Re: Colonel]
      26 августа 2025 в 17:57 Гілками

В ответ на:

ясно що на автобанах нема

ну как бы как раз наоборот, например на A1 Aegean Motorway их достаточно много встречалось с радаром в засадах
А вот на EO (A2) буквально пару раз видел ближе к Салоникам, ну и под Албанией, конечно

Супер писатель! ****
57 лет (39 лет за рулем), Івано-Франківськ
С нами с 27.06.2011

Re: Греция 2022 [Re: averes**]
      27 августа 2025 в 17:04 Гілками

Це де?

У мене теж таке враження.
Іще одна думка була, що ліниві греки іноземців, без ознак архигрубих порушень, не чіпають. Вони ж розуміють, що ми у них свої кошти вливаємо.

СуперСтар *
54 года (35 лет за рулем), Київ
С нами с 06.06.2014

Re: Греция 2022 [Re: Colonel]
      29 августа 2025 в 02:19 Гілками

Colonel 26.08.2025 13:09 пишет:

В ответ на:

...

Це де?

Ловлять на радати
Пишуть
Сам здивувався

Проїхав за 10 днів 1200 км по Пелопонесу, тільки пару раз їх бачив на автобані. Кудись перли з червоними мигалками.... А так Можливо добре маскувались, а я не порушував....

Пелопоннес - це кохання на все життя. Особливо Нафпліо.

опытный писатель ***
35 лет за рулем, Киев
С нами с 14.06.2004

Re: Греция 2022 [Re: Манита71]
      29 августа 2025 в 10:31 Гілками

Манита71 29.08.2025 02:19 пишет:

Colonel 26.08.2025 13:09 пишет:

В ответ на:

...

Ловлять на радати
Пишуть
Сам здивувався

Пелопоннес - це кохання на все життя. Особливо Нафпліо.

Ми були дуже вражені від побаченого там. Там зібрана вся автентичність Греції. Але мені дуже соромно, що будучи під Нафпліо (4 ночі були в Толо) і мандруючи по околицях, в Нафпліо ми так і не попали. Банально не вистачило часу. Але місто внесене в список відвідувань на наступну поїздку!

Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
1 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 77265

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія