Во дворе места для ещё 5 таких бусов как минимум, чтобы по-человечески поставить машину на асфальте рядом с подъездом. Но нет, надо так раком и по жлобски втулить на газон
Ещё.
то ви не бачили як у Львові паркуються - всі тротуари тупо заставлені, а ще начебто подають себе як "європейське місто"
Заховався
ВВ7855ВТ
АВ2638КВ Оця битлота мало того, що запаркувався на пішохідному, так ще його пасажирка дверима довбанула поруч припарковане вольво.
АВ2638КВ Оця битлота мало того, що запаркувався на пішохідному, так ще його пасажирка дверима довбанула поруч припарковане вольво.
Якби вольва не припаркувалась з порушенням ПДД - не отримала б від бусіка дверима в бочину
Якби вольва не припаркувалась з порушенням ПДД - не отримала б від бусіка дверима в бочину
я можу помилятись, але здається там звичайне паркомісце (парковка ХІТ мола) - де вольво стоїть, перехід між паркомісцями?
я можу помилятись, але здається там звичайне паркомісце (парковка ХІТ мола) - де вольво стоїть, перехід між паркомісцями?
Я не спєц в ПДД, але колись читав таке
...
Я не спєц в ПДД, але колись читав таке
Не спора ради, а чисто для собственного понимания - а в чем прикол таких конских расстояний разрешенной парковки от выездов, переходов и тп.? За 10 метров до и после перехода - вот нахуа? В Европе и других странах это никого не смущает и запаркованы все вплотную к переходам, выездам, аркам и прочим сакральным местам. Или эти нормы в ПДД есть пережиток совка?
Не спора ради, а чисто для собственного понимания - а в чем прикол таких конских расстояний разрешенной парковки от выездов, переходов и тп.? За 10 метров до и после перехода - вот нахуа? В Европе и других странах это никого не смущает и запаркованы все вплотную к переходам, выездам, аркам и прочим сакральным местам. Или эти нормы в ПДД есть пережиток совка?
Можливо в Європах іздять зі швидкістю, що дозволяє реагувати на пішоходів, які "раптово" виходять на перехід з-за припаркованого авто? Нам таке не світить
Ну я розумію, на канонічній, але так…..
мене завжди дивувало з психологічної точки зору, що в голові людини, яка так паркується, яке в неї сприйняття навколшньої реальності. але тепер додалось ще одне питання - як реагувати на такого паркованця, якщо він виявиться військовим?...
мене завжди дивувало з психологічної точки зору, що в голові людини, яка так паркується, яке в неї сприйняття навколшньої реальності. але тепер додалось ще одне питання - як реагувати на такого паркованця, якщо він виявиться військовим?...
Там одне тільки - "мені на всіх по...й". Головне комфорт власної сраки.
Саме такі у двері магазинів заїжджають
але тепер додалось ще одне питання - як реагувати на такого паркованця, якщо він виявиться військовим?...
А нашо там той перехід, щоб впертися лобом у забор? Ніяк не реагувати, людину відпустили зі служби на 5-6 годин для відпочинку, та раптово можуть викликати. То що йому 400 метрів до машини бігти?
.... Ніяк не реагувати, людину відпустили зі служби на 5-6 годин для відпочинку, та раптово можуть викликати. То що йому 400 метрів до машини бігти?
понимаешь дело-то какое..... вот потому у нас и судьи голубых кровей и прокурорские вне закона а после войны какой процент будет на льготах по всем направлениям? отсюда проистекает логический вопрос - и кому те законы потом сдадутся?
а якщо він виявиться не військовим, а довбойобом, як ти, наприклад? причому, судячи з тенденцій, це набагато більша ймовірність