Так, але в мене вимкнені дані в роумінгу. До речі, по кабелю коли пробував підключати одночасно з бездротовим AA, то постійно перемикалось з дротового і назад. Допомогло в налаштування USB поставити No data transfer:
Налаштування AAWireless в мене такі. У Мотороли мабуть інакше, але може допоможе
У мотороли я взагалі не знайшов жодних налаштувань. Просто інструкція , що потрібно зробити блутус пару і все. Ніякого додатку не потрібно, і на сам девайс не зайти. Тобто, взагалі, ніяких додаткових налаштувань не існує. Просто створити блутус пару і це все.
Додаток тут тільки для налаштувань і оновлення прошивки. В роботі він не потрібен. Але дуже корисний. Наприклад якщо погратись с DPI, то можна вибрати собі зручний масштаб і перенести статус бар з боку на низ, наприклад. Я вже точно не пам'ятаю, але грався з налаштуваннями і думаю, що окрім DPI ще щось міняв, бо то цього теж мав проблеми зі з'єднанням.
Наче почало автоматом підключатись, в налаштуваннях АА поставив "default" замість "завжди" щодо автозапуску. Може це, а може що в лісі здохло, однак вже третій тест сьогодні проходить без проблем.
Але побороти, щоб я міг юзати вайфай роутера, а не мобільний інет, так і не зміг. Хоча телефон вміє і роздавати вайфай і брати вайфай роутера одночасно на різних частотах, однак з АА такі танці не проходять.
Ну і наостанок, зробив скрін, як вайфай у мене знаходиться в суперпозиції, одночасно і підключений і не підключений (є кнопка підключитись). Навіть не знав, що Андроїд таке вміє.
Доречі. На сайті Carsifi зараз можно теоретично придбати адаптер за 2900 грн. Чому теоретично, тому що висить вартість 2900, а після переходу до кошика змінюється на 3374 грн. або 89,99$. Намагаюсь вже другу добу від їх супорта отримати відповідь WTF? З огляду на відгуки - це також хороша альтернатива.
А ще Free domestic shipping in Ukraine (2-5 days) .
Так, в тому й річ, що девайси дуже схожі і мають однакову вартість. Вибір пав на Carsifi по-перше, тому що це український стартап, ну і по-друге, швидка та безкоштовна доставка.
Так наразі вони мені ще вчора відписали, що повинна бути 2900, і десь сталась помилка і вони повідомлять. Проте, більше доби тиша. Не дочекався рішення, знайшов код на знижку 5 баксів і вийшло 3186 ну і безкоштовна доставка, яку обіцяють за декілька днів вже.
Після двох днів можу сказати наступне: під'єднання не викликає ніяких труднощів, просто plug & play. Додаток запропонував оновити прошивку. З'єднання з авто нічим по швидкості не відрідняється від дротовогу. За два дні ніяких проблем та лагів не помічено. З плюсів: швидка безкоштовна доставка: в п'ятницю відправили в субботу отримав, за наявності купону трішечки менша ціна за конкурентів, український продукт
тільки но замовив і собі за 2900 Чекаю на підтвердження та трек-номер
PS: отримав підтвердження і посилання на партнерську програму, що дає 6% комісійних від людини, що прийде за моїм посиланням. Тому є можливість отримати знижку, хто бажає
Помітив, що на моєму АА через моторолку МА1, коли на головному екрані запущені гугло-карти з навігацією, також включений ютуб мюзік, на фоні висить вейз, так от, коли вейз каже "камера контролю швидкості", в цей час звук заікається, трохи лагає. Через шнурок такого не помічав. Телефон доволі новий\потужний, снеп888, 12гб оперативки, тож не має тормозити в принципі.
Smap 06.03.2023 19:33 пишет: тільки но замовив і собі за 2900 Чекаю на підтвердження та трек-номер
а як вийшло замовити за 2900 ? намагаюсь замовити, але на сайті ціна 2900, а в корзині ціна стає то $89.99 USD, то 3367.00 UAH
а фіг його знає як на сайті було 2900. Додаю у кошик. Перехожу до оплати. А у кошику дві однакові позиції - одна за 2900, інша за 3300 грн. Не відомо, звідки вона там взялась. Видалив з кошика, залишив за 2900 і проплатив. До речі, як я казав, то ось посилання партнерської програми - ви сплачує там 2900, я отримую 6% винагороди, повертаю вам з урахуванням можливих банківських комісій - і бінго! Всі у захваті і вартість нижча за сайтівську.
Smap 06.03.2023 19:33 пишет: тільки но замовив і собі за 2900 Чекаю на підтвердження та трек-номер
а як вийшло замовити за 2900 ? намагаюсь замовити, але на сайті ціна 2900, а в корзині ціна стає то $89.99 USD, то 3367.00 UAH
а фіг його знає як на сайті було 2900. Додаю у кошик. Перехожу до оплати. А у кошику дві однакові позиції - одна за 2900, інша за 3300 грн. Не відомо, звідки вона там взялась. Видалив з кошика, залишив за 2900 і проплатив. До речі, як я казав, то ось посилання партнерської програми - ви сплачує там 2900, я отримую 6% винагороди, повертаю вам з урахуванням можливих банківських комісій - і бінго! Всі у захваті і вартість нижча за сайтівську.
Дякую за посилання, але тицяв разів 5 і воно мені пропонувало виключно ціну $89.99 USD потім зайшов з Гугла по прямому посиланнюн на адаптер і знову з"явилась ціна 2900 грн, декілька раз додавав до кошика, ціна мінялась на або $89.99 USD, або 3367.00 UAH десь на 6-7 спробі в кошику з"явилось два адаптера, один за 2900, другий за 3367, видалив другий та закінчив замовлення
отримав сьогодні свій адаптер. Який він маленький! Все підключалося чудово і без проблем. При старті автівки, десь за 15-20 сек під'єднується до адаптеру і на екрані з'являється АА. Поки всім задоволен!
А объясните что даёт наличие в авто АА ? Вопрос реальный, так не могу убедить жену зачем ей это в ее машине. Возможность вывести на монитор гугл карту, запустить музыку с Ютуба и все? Просто на Гугл карту она спарировала - я с города на этой машине никогда не буду выезжать, за 45 лет город как-то выучила. Музыка - не аргумент. ЗЫ я понимаю что можно принять волевое решение... Но и сам не понял зачем оно ей (но это от того что я не пробовал устриц). Заонилка через блютуз в авто работает.
мелкий-2 09.03.2023 22:27 пишет: А объясните что даёт наличие в авто АА ? Вопрос реальный, так не могу убедить жену зачем ей это в ее машине. Возможность вывести на монитор гугл карту, запустить музыку с Ютуба и все? Просто на Гугл карту она спарировала - я с города на этой машине никогда не буду выезжать, за 45 лет город как-то выучила. Музыка - не аргумент. ЗЫ я понимаю что можно принять волевое решение... Но и сам не понял зачем оно ей (но это от того что я не пробовал устриц). Заонилка через блютуз в авто работает.
Я вмикав (до війни) Waze у місті не тільки за для навігації, але і для визначення камер, автівок поліції, трафіка у місті, що допомагало пришвидшити час прибуття. Музика - то таке, можна з флешки слухати. А ось все інше краще на великому екрані дивитися.
мелкий-2 09.03.2023 22:27 пишет: А объясните что даёт наличие в авто АА ?
Основное конечно навигация. Если это не нужно, то остальные дополнительные функции не так важны. Я кроме навигации, а это МЕГА удобно реализовано, использую только прослушивание/ответы на уведомления от мессенджеров. Календарь - всплыло напоминание, нажал, поехал по маршруту. Ну и иногда слушаю подкасты. Музыка у меня в 99 процентах ФМ радио.