Всім вітання! Роздумую над придбанням авто і як у багатьох постала проблема вибору нове чи бу.
Бюджет зараз 32к (плюс буде від продажу поточного авто по мінімуму 5к). Шукаю кросовер з гідротрансформатором (бо з роботами не подружився навіть з дсг-2019 року випуску). Купую реально на довгий період 5+ років однозначно (я не з тих, кому набридає авто)
Тому серед варіантів дивився "легке бу" - корейці і французи. З них найбільше заходить тусан. І от питання чи підібрати гарне бу (можна за 31-32 дизель знайти, бо бензин на бу корейцях це висока ймовірність попасти на задири + (с) жрут і не едут) чи таки подивитись в сторону нового гібриду, який в гарній комплектації вже 39к. Але в кредит по хюндай фінанс перші три роки без переплат (лише каско дорожче). Хочу прорахувати реальну різницю, що ще в новій потягне, про що не відразу подумав - комплект коліс - бронеплівка - сигналізація (чи обов'язково в КАСКО) ...що ще?
КАСКО брав би в будь-якому випадку, але за гуманнішим тарифом Хочу для себе зрозуміти чи вартує нове авто цих переплат, але все прорахувати перед тим
В ответ на: У 2022 році збір на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій державній реєстрації транспортного засобу становить :
не перевищує або дорівнює 409 365 грн – сплачується 3%; більше ніж 409 365 грн, але не перевищує або дорівнює 719 490 грн – сплачується 4%; більше ніж 719 490 грн – сплачується 5%.
Бронепленка на сайтах обычно есть примерный прайс. Я для трассы затягиваю только свет (1800) и капот (5700) Если по кругу затянуть - на 2 к $ можно прилипнуть
Каско - всегда. Можно нормальную найти за 2,5% с копеешной франшизой Поверь оно того стоит - замена лед-фары может встать в 1,5 к евро. А с каско катаешься и не паришься
Atalanta 17.01.2022 11:57 пишет: По допам на новую
Про пенсионный расписали уже
GSM сигналка - в районе 18-19 к грн. у официалов
Бронепленка на сайтах обычно есть примерный прайс. Я для трассы затягиваю только свет (1800) и капот (5700) Если по кругу затянуть - на 2 к $ можно прилипнуть
Каско - всегда. Можно нормальную найти за 2,5% с копеешной франшизой Поверь оно того стоит - замена лед-фары может встать в 1,5 к евро. А с каско катаешься и не паришься
это где такие чудеса?
Ну у меня Уника 2,75% с 0,5% франшизой. Уже серьезный случай был, заплатили 60к грн на следующий день после обращения.
это где такие чудеса?
Ну у меня Уника 2,75% с 0,5% франшизой. Уже серьезный случай был, заплатили 60к грн на следующий день после обращения.
За 32500 я только что продал свой БМВ Х3 2.0 дизель, автомат, официал, с пробегом 28000 за 5 лет, обслуживание только на Баварии + комплект новой резины на дисках в придачу.
Mookker 17.01.2022 11:09 пишет: остальные или варики или роботы
Вообще учитывая фразу ТС "бо з роботами не подружився навіть з дсг-2019 року випуску" вполне может оказаться что вариатор тоже подходит, с ним необходимости подружиться никакой и нет
Mookker 17.01.2022 11:09 пишет: остальные или варики или роботы
Вообще учитывая фразу ТС "бо з роботами не подружився навіть з дсг-2019 року випуску" вполне может оказаться что вариатор тоже подходит, с ним необходимости подружиться никакой и нет
Mookker 17.01.2022 11:09 пишет: под требования аж пара вариантов - сх5 и туксон/спортедж остальные или варики или роботы
3008, Grandland X, C5 Aircross. В требованиях не увидел полный привод.
грандлендов нет а б/у их очень мало и все белые, С5 кстати аудитория такая что купят только С5, а остальные наоборот его никогда не купят ну и спортедж - робот тоже есть, в зависимости от комплектаций
Mookker 17.01.2022 11:09 пишет: под требования аж пара вариантов - сх5 и туксон/спортедж остальные или варики или роботы
3008, Grandland X, C5 Aircross. В требованиях не увидел полный привод.
грандлендов нет а б/у их очень мало и все белые, С5 кстати аудитория такая что купят только С5, а остальные наоборот его никогда не купят ну и спортедж - робот тоже есть, в зависимости от комплектаций
чего так? Кроссовер как кроссовер, довольно приятный салон и экстерьер.
Так в мене пошук варіантів і хід думок такий як і тут в коментах. Робот мені не варіант, бо 80% місто, а решта, то поїздки до батьків в область + раз в рік подорож в Європу (а дьоргання dq200 я просто не витримав). Тому і пп не треба - кросовер це легкове авто (а не позашляховик), а такий кузов суто через дизайн і бажання чогось іншого після седану, ну і мода, так. В дворах виїжджав на передньому приводі не гірше, ніж повнопривідні, проблем за 15 років жодних не було (цього року в Славську виїжджав спокійно до готелю де Ваги-універсали повнопривідні крутились чогось), а в гівна не лізу.
Про варіатори певне стереотип, але нісан щось не дуже на вигляд, тому лише питання равчика. Який в свою чергу всередині надто олдскул, тут хіба гібрид буде вартувати цього компромісу. А в них ціни овер дофіга + кредит з переплатами, на відміну від хюндая.
Тому й дивився на французів і корейців. До французів ставлюсь спокійно, упереджень ніяких загалом (і С5 цікавіший, ніж 3008 суто по дизайну), але бу, бо нові чекати по півроку+. А корейці трохи на вигляд більше подобаються (і минулий кузов тусана) і нові є швидше в наявності (хюндай, якщо не помиляюсь має кращу ситуацію з напівпровідниками, в них свій заводик чи щось таке)
І вже збирався шукати дизальний тусанчик на автоматі 2019+, але от виплив варіант з кредитом на гібрид... Там всі питання закриваються - новий дизайн, сучасний салон, є всі необхідні і цікаві мені опції, економічність в місті + крута динаміка, вільне пересування в Європі і через 7 років. Єдиний мінус, по суті, це ціна. Тому й задумався і пробуваю все порахувати, щоб зрозуміти для себе чи варто переплачувати.
КАСКО буду брати в будь-якому випадку, погоджуюсь, що це розумно. Єдине, що тут різниця в тарифах, коли при страхуванні маєш монополію акредитованої СК, а з іншого боку конкурентний ринок (за 2,8% це взагалі круто, я розраховував десь на 4%).
ПС. беха Х3 це круто. Але не бачив таки цін ніде + останнім часом ціни дуже вже зросли...