А про ВПП завода на Святошино забыли? Транспортник там легко сядет. Хотя кольцо ПВО вокруг Киева есть и оно действует ( даже добавлено точек). Где не скажу, но пару раз случайно натыкался - был вежливо развернут.
В ответ на: 1 борту може вистачити. Для Сімферополя в 14 так і було.
я трохи нагадаю, що для "розвитку успіху" того борту в Сімфері знадобились оф військові рашки, які в товарній кількості легально знаходились на території Криму. Також знадобилась товарна кількість "понаехавшего казачья" та місцевих "ахвіцерскіх дочєрєй". Без яких всі ці танці з "одним бортом" були б до одного місця.
уверен что гостей "с востока" в Киеве (и не только) столько, что никакие борты не нужны.
это да. эти, встречающие нов. год по мАскве и называющие загран паспорт "хо..о паспорт для поездок ЕС", будут приветствовать рашку во всю. и их тут не мало.
я не про этих, а про, вполне подготовленных и боевых, людей. которые знают не то что все ходы-выходы Борисполя, но и весь правительственный квартал.
В ответ на: 1 борту може вистачити. Для Сімферополя в 14 так і було.
я трохи нагадаю, що для "розвитку успіху" того борту в Сімфері знадобились оф військові рашки, які в товарній кількості легально знаходились на території Криму. Також знадобилась товарна кількість "понаехавшего казачья" та місцевих "ахвіцерскіх дочєрєй". Без яких всі ці танці з "одним бортом" були б до одного місця.
І ще треба взяти до уваги. Що їх там дуже багато населеня чекало. А наприклад у нас в місті. Їх не те що не чекають. А ще і пострілювати трохи будуть. Не с кожного вікна, але дуже багато. У нас зараз діти грают. Як ми раніше, були фашисти і наші. То зараз є росіяни і наші. Тому якщо нападуть, то буде така собі Чечня часів Дудаєва, тількі розміром більше. Тому Крим зовсім не приклад.
уверен что гостей "с востока" в Киеве (и не только) столько, что никакие борты не нужны.
это да. эти, встречающие нов. год по мАскве и называющие загран паспорт "хо..о паспорт для поездок ЕС", будут приветствовать рашку во всю. и их тут не мало.
я не про этих, а про, вполне подготовленных и боевых, людей. которые знают не то что все ходы-выходы Борисполя, но и весь правительственный квартал.
Хорошо, заняли правительственный квартал. И что дальше? Их сразу перестанем ненавидеть? Или грызть и рвать зубами будем?
Борисполь тактически очень невыгоден для такой операции. Совсем. Я изначально говорил про Харьков или Сумы. Скорее даже Харьков, который более важен стратегически для Украины.
Группа десанта - они не для быстрого захвата города, а только для аэропорта. Чтобы остальные уже имели возможность приземляться спокойно. 40км от границы остальные транспортники могут пройти и на сверхмалых высотах, где помогут только ПЗРК и пулемёты... если они там будут. И если успеют среагировать.
1 борту може вистачити. Для Сімферополя в 14 так і було.
Сильно не совсем. Впридачу к тому одному борту, понадобилась еще такая мелочь, как огромная военная база в Севастополе. С автоматами, пулеметами, пушками, бронетехникой, запасами боеприпасов, топлива, грузового транспорта, мобильными госпиталями, складами топлива, военными кораблями, военными самолётами, подводными лодками, десятком тыщ морпехов, миллионом ватников, и правом безлимитного беспрепятственного передвижения всего сего по территории Крыма.
Путин точно на практике знает, почему ему нельзя пускать базы нато в Украину.
Группа десанта - они не для быстрого захвата города, а только для аэропорта. Чтобы остальные уже имели возможность приземляться спокойно. 40км от границы остальные транспортники могут пройти и на сверхмалых высотах, где помогут только ПЗРК и пулемёты... если они там будут. И если успеют среагировать.
У рф нет транспортников, способных летать на сверхмалых высотах. Это требует недостижимых для рф электронных технологий.
А про ВПП завода на Святошино забыли? Транспортник там легко сядет. Хотя кольцо ПВО вокруг Киева есть и оно действует ( даже добавлено точек). Где не скажу, но пару раз случайно натыкался - был вежливо развернут.
Хорошо, заняли правительственный квартал. И что дальше? Их сразу перестанем ненавидеть? Или грызть и рвать зубами будем?
Кто что грызть будет? Я по военно-экспертному не очень понимаю.
А я скажу так - Тридцять літ йде війна. Тридцять. 42 мільйони людей робили вигляд, що вони не дають хабарів. Але, тридцять років по тому п"яні водії вбиваються і вбивають бо їх відпустили за 100-200 баксів на сусідньому посту. Сотні службовців підписують дозволи на відкриття закладів, де відкрите вогнище використовується для опалення приміщень. Десятки перевіряючих ДСНС дозволяють роботу атракціонів сорока-п"ятидесяти літньої давності для наших дітей. Якщо ти депутат - ти можеш нести всяку нісенітницю і тобі за те нічого не буде. Який відсоток відкатів від суми становить реальну вартість того чи іншого об"єкта? Починаючи від комуналки закінчуючи загальнодержавними проектами? І всі ці люди/особи йдуть із суспільства, того самого, яке проти всякої фігні і за все хороше. Сьогодні двоє людей піде на фронт, а сорок скажуть, що і так добре. З тих сорока, 25-30 тих хто дивиться навкруги, на всю недолугість і відкривають для себе несправедливість суспільства. Ту несправедливість, яку нам насадили в голови за сімдесятп"ять років совіцкої влади - всі рівні, але є рівніші, все спільне, значить не чиє і можна вкрасти, всі комуняки, але хтось скуповлюється в берізці, всі в штанях від фабрики "комсомолштани", а син першого в джинсах, жигуль за вісім років, а волга за посаду - тож треба всих цих на%бати...
Leser 28.01.2022 20:13 пишет: А я скажу так - Тридцять літ йде війна. Тридцять. 42 мільйони людей робили вигляд, що вони не дають хабарів. Але, тридцять років по тому п"яні водії вбиваються і вбивають бо їх відпустили за 100-200 баксів на сусідньому посту. Сотні службовців підписують дозволи на відкриття закладів, де відкрите вогнище використовується для опалення приміщень. Десятки перевіряючих ДСНС дозволяють роботу атракціонів сорока-п"ятидесяти літньої давності для наших дітей. Якщо ти депутат - ти можеш нести всяку нісенітницю і тобі за те нічого не буде. Який відсоток відкатів від суми становить реальну вартість того чи іншого об"єкта? Починаючи від комуналки закінчуючи загальнодержавними проектами? І всі ці люди/особи йдуть із суспільства, того самого, яке проти всякої фігні і за все хороше. Сьогодні двоє людей піде на фронт, а сорок скажуть, що і так добре. З тих сорока, 25-30 тих хто дивиться навкруги, на всю недолугість і відкривають для себе несправедливість суспільства. Ту несправедливість, яку нам насадили в голови за сімдесятп"ять років совіцкої влади - всі рівні, але є рівніші, все спільне, значить не чиє і можна вкрасти, всі комуняки, але хтось скуповлюється в берізці, всі в штанях від фабрики "комсомолштани", а син першого в джинсах, жигуль за вісім років, а волга за посаду - тож треба всих цих на%бати...
Хто про що, а голий про баню (с) Сталина на это всё не хватает, правда? )
Leser 28.01.2022 20:13 пишет: А я скажу так - Тридцять літ йде війна. Тридцять. 42 мільйони людей робили вигляд, що вони не дають хабарів..............
Leser 28.01.2022 20:13 пишет: А я скажу так - Тридцять літ йде війна. Тридцять. 42 мільйони людей робили вигляд, що вони не дають хабарів. Але, тридцять років по тому п"яні водії вбиваються і вбивають бо їх відпустили за 100-200 баксів на сусідньому посту. Сотні службовців підписують дозволи на відкриття закладів, де відкрите вогнище використовується для опалення приміщень. Десятки перевіряючих ДСНС дозволяють роботу атракціонів сорока-п"ятидесяти літньої давності для наших дітей. Якщо ти депутат - ти можеш нести всяку нісенітницю і тобі за те нічого не буде. Який відсоток відкатів від суми становить реальну вартість того чи іншого об"єкта? Починаючи від комуналки закінчуючи загальнодержавними проектами? І всі ці люди/особи йдуть із суспільства, того самого, яке проти всякої фігні і за все хороше. Сьогодні двоє людей піде на фронт, а сорок скажуть, що і так добре. З тих сорока, 25-30 тих хто дивиться навкруги, на всю недолугість і відкривають для себе несправедливість суспільства. Ту несправедливість, яку нам насадили в голови за сімдесятп"ять років совіцкої влади - всі рівні, але є рівніші, все спільне, значить не чиє і можна вкрасти, всі комуняки, але хтось скуповлюється в берізці, всі в штанях від фабрики "комсомолштани", а син першого в джинсах, жигуль за вісім років, а волга за посаду - тож треба всих цих на%бати...
Leser 28.01.2022 20:13 пишет: А я скажу так - Тридцять літ йде війна. Тридцять. 42 мільйони людей робили вигляд, що вони не дають хабарів..............
ты вот это вот все сам написал? однако
очередной москальский нарратив. Пошатнуть доверие к государству, посеять сомненья в необходимости его защищать Сам писал? ХЗ, может и действительно так думает. Тут интересно друге. Все проблемы описаны правильно и все это имеет место быть. Но вывод какой? Сдаться москалям, где все это еще хуже на порядок? Как раз самый логичный вывод - только на запад, москалей в ж.опу.
Як швидко приписали сталінізм, наркоманію та ватність Не ідеалізуйте суспільство, в якому ми всі живемо - лише зараз одиниці починають заліковувати переламаний совіцькою ідеологією хребет.
Leser 28.01.2022 21:59 пишет: Як швидко приписали сталінізм, наркоманію та ватність Не ідеалізуйте суспільство, в якому ми всі живемо - лише зараз одиниці починають заліковувати переламаний совіцькою ідеологією хребет.