Доброго дня! На форумі перший день і відразу з запитанням. Відразу прошу вибачень якщо подібна тема існує (не знайшов такої) , або якщо подібні запитання вже всім набридли (так і є). Але потрібна порада досвідченніших водіїв та механіків в авторемонті. Вихідні дані, бюджет до 10000$ (це коли є 5-6, ну якщо щось позичити то можливо 8 тис. але плани на 10 тис). Маю пассат Б3 1992 року, 1.8. бенз/газ (місто 12, тараса 10л газу); Манера їзди не спокійна (на скільки дозволяє дана машина), люблю і газонути і притопити по трасі 140-150 але не часто, все таки машина в роках. За рік накатую 12-15 тис. Хочу, кросовер (або щось подібне), повний привід, 2.0-2,5, АКПП, бенз/газ, 2006-2010р. З того що надивився та начитався: 1. Форестер; 2. Рав4; 3. Аутлендер; 4. Туксон; 5. Х-треїл. Можливо і якісь інші варіанти, але в основному розглядаю з цього списку. На жодній з цих машин я не їздив і про них знаю з інтернету та відгуків. Маю деяку уяву про плюси та мінуси кожного з екземплярів, але вся уява з форумів та оглядів на ютубі. Розумію, що в таких б'юджетах очікувати на сеперпупер автомобіль без гріхі вне варто, але маю що маю і хотілось би вибрати гідний автомобіль без зайвих клопотів та надійний в екплуатації. Прошу Вашої поради, що ліпше придбати і що мене очікує після придбання. Дякую.
barboris 04.02.2022 19:36 пишет: Почему CV-R нет в списке? Из предложенных вариантов : туксон 2,7 , дёшево и надёжно, и если что чинить не дорого...
і гранд вітару ще потрібно у список сервант буде дровами в цих роках, рав4 сам по собі дрова, вітара теж туксон ну дуже вже сумний. голосую за х-трейл.
barboris 04.02.2022 19:36 пишет: Почему CV-R нет в списке? Из предложенных вариантов : туксон 2,7 , дёшево и надёжно, и если что чинить не дорого...
і гранд вітару ще потрібно у список сервант буде дровами в цих роках, рав4 сам по собі дрова, вітара теж туксон ну дуже вже сумний. голосую за х-трейл.
витару в список можно и нужно внести, если нужно по гавнам ездить, и альтернатив ей мало. а если по городу ездить, да по трассе притопить 140-150 (литров 20 газа будет), то это не ее стихия.
Якщо є бажання завести пилосос по всмоктуванню грошей з сімейного бюджету, то можна сміливо розглядати всі варіанти (ососбливо Форест і Хтрейл). Краще прислухайся до поради про дешевше в обслуговуванні, простіше і свіжіше авто.
Bodion 05.02.2022 00:46 пишет: А сенс брати ушатаний 15річний хлам за такі гроші? За 10ку притягни зі штатів щось 5ти річне не дороге. І за такі гроші воно ще й практично ціле буде.
На торгівельни площадках (типу авторіа,рст,олх) не бачу я машини з США яким по 5 років і які коштують до 10$ та відповідають тому що я хочу. Гнати з США якась боязно, начитався про випадки що брав ціле а приїхав хлам. Тому і вирішив вляпатися в 15 річне авто.
Вітару не прописував тому що в неї витрати пального до 20л по місту.
Roman Dnepr 06.02.2022 10:20 пишет: Добавить не много и взять компас/патриот. Если возможности нет добавлять то я бы выбирал просто по состоянию и пофик на фильдик
Якщо глянут авториа то є компаси 10-14 тис. в одинакових роках і з одинаковою комплектацією. Чому така різниця і чи варто дивитися на ті що в районі 10 тис.