Подивився перші дві серії шпигунського трилеру «Старий». The Old Man шоуранери — Джонатан Е. Стейнберг та Роберт Левін / у головних ролях — Джефф Бріджес, Джон Літгоу, Емі Бреннеман / тривалість — 6 епізодів / рейтинг Rotten Tomatoes — 96% від критиків / рейтинг IMDb — 9,0 Досить непогано! Принаймні, буду дивитися далі.
Тут вище рекомендували "Берлінска резидентура" / "Берлінский вокзал". Мені зайшов ну дуже Єдине що накрутили у 3 сезоні такого, що на голову не налазить, але все одно цікаво.
любитель данного жанра,- настойчиво рекомендую Бюро легенд (иногда встречал - Бюро снов)
Подивився останній сезон "Дивних справ". Ось я не розумію, чтого Нетфлікс паганить всі серіали, які на себе перетягує? так і цей серіал спаганили. Начебто останній сезон, але кінцівка - відстій.
Подивився останній сезон "Дивних справ". Ось я не розумію, чтого Нетфлікс паганить всі серіали, які на себе перетягує? так і цей серіал спаганили. Начебто останній сезон, але кінцівка - відстій.
Наче ще має бути сезон, але повністю погоджуюсь що цей зовсім не дуже. Я додивився через дружину якій хотілося додивитися чим скінчитися.
А от Peaky blinders дуже сподобалося як закінчили.
Old man
Очень неплохо. Жалко, что медленно добавляют серии 4 серия на торрентах
Казахстан. Неймовірне враження. Але для міцних нервів. Слоган "Мисливець на ман'яків".
І треба звикнути протягом кількох перших хвилин до того, як там балакають. Матом. Але органічно.
Сніжні ангели Швеція, Данія. Серіал. Тримає в напруженні.
Кровь и сокровища
Посмотрел Песочный человек,ну такое,в принципе норм,главный герой(актер)не раздражал,это уже хорошо,особенно зашла 6 серия,наверное каждый представит себя в ней). Не понравилось огромное количество ЛГБТ,реально перебор ну и после пика 6-й серии,дальше полный спад. Черная Птица от apple,этот зашел на все 100,отличный психологический триллер,люблю такое и актеры понравились. Дыши,начал смотреть и вполне зашел,сюжетная линия простоковатая,но опять же фильмы и сериалы о выживании,даже если этому отведен порой меньший хронометраж,чем воспоминаниям,тоже отлично заходят.
Необъявленная война Зайшов серіальчик, але ще не закінчений. Буде цікавий ойтішнікам
Черная Птица от apple,этот зашел на все 100,отличный психологический триллер,люблю такое и актеры понравились.
Мені теж зайшов
Бюро дуже зайшло, продивився за тиждень Що ще є з таким сюжетом?
Посмотрел 6 серий , какие то арабские разборки + кацапы ... куда же без них , еще и 5 сезонов
Сейчас бывает что то хорошее , не мрачное , не про шпионов , маньяков , конец света и т.п. без особой драмы и с хоть каким то позитивом ?
Бюро дуже зайшло, продивився за тиждень Що ще є з таким сюжетом?
Посмотрел 6 серий , какие то арабские разборки + кацапы ... куда же без них , еще и 5 сезонов
Сейчас бывает что то хорошее , не мрачное , не про шпионов , маньяков , конец света и т.п. без особой драмы и с хоть каким то позитивом ?
Приключения: Кровь и сокровища. Фентези: ключи Лока