Це аніме , чи дунхуа - Китайське аніме ? Бо я книги не читав , почав дивитись , нічого не зрозуміло . Але дуже цікаво
Випадково натравпив на китайській науково-фантастичний серіал Задача трёх тел / San Ti / Three-Body / Three-Body Problem. Відзнятий по 1й книзі Лю Цисіня "В память о прошлом Земли". Всі 3 книги я прочитав ще 3-4 роки тому - дуже зайшло! І тут серіал... Подивися поки що 6 серій з 30 - скажу вам - ЦЕ БОМБА ! Дуже чітко по книзі (окрім китайської технічної революції 60х років). Для тих, хто не читав кингу, буде трохи важкувато спочатку, але повинно сподобатися..
Нашел, буду смотреть, спасибо за наводку. ИМДБ 7.80. А то в последнее врем с качественной фантастикой проблема
Це аніме , чи дунхуа - Китайське аніме ? Бо я книги не читав , почав дивитись , нічого не зрозуміло . Але дуже цікаво
Це не аніме, а (як на мене) дуже якісно знятий серіал; є в "майже" 4к якості
Це не аніме, а (як на мене) дуже якісно знятий серіал; є в "майже" 4к якості
Я вже зрозумів ) Знайшов , буду дивитись . Аніме , це продовження
Нічний агент на Нефлікс
Подивився пару серій, покинув. Ну такий наївняк : всі суперпупер спецслужби не можуть дівку з стажором піймати, дурниця.
ну там далі все цікавіше-)
наївняк це останній кандидат-)
Manayek / Rats / Пацюки Рейтинг IMDb: 8.4 https://www.imdb.com/title/tt12819234/ Ізраїльський серіал на 2 сезони, про боротьбу відділу внутрішньої безпеки поліції з продажними поліцеськими. Життєво, без гепіенду, рекомендую.
+1 класний серіал
FROM (2022) USA
кому за 40 )) про дітей, батьків, самотність, життя IMDB
FROM (2022) USA
Сподобався Чекаю другий сезон
а де дивився? на Нетфліксі нема дякую
FROM (2022) USA
Уже є перша серія другого
на Толоці перший сезон е в 1080
Теж повівся і шукав на Нетфліксі. Придивись уважно, там Zetflix
Досить динамічні та інтригуючі події. Є деякі ляпи, але це кіно ))).
FROM (2022) USA
Щиро заздрю вашому терпінню дивитись цю нудьгу аж до другого сезону. Перші 2 серіі 1-го сезону ще можна було дивитись, але потім взагалі нічого не відбувається..
Сварка, 2023. Не нудний...
"Задача трех тел" - залетіло просто, а не зайшло!
Це так... нажаль "Темний ліс" чекати не один рік...