Додивився другий сезон "Фундації" Дивився з великими перервами між серіями і вчора глянув останню, в голові якась каша, так нічого і не зрозумів це все чи далі буде Розтягнули на 10серій матеріала ну максимум на годину, ну дуже тяжко дивитись
Yura-8 20.09.2023 14:03 пишет: Додивився другий сезон "Фундації" Дивився з великими перервами між серіями і вчора глянув останню, в голові якась каша, так нічого і не зрозумів це все чи далі буде Розтягнули на 10серій матеріала ну максимум на годину, ну дуже тяжко дивитись
Нащо було знущатися з себе та й ще стільки часу...?
Якось сам пропустив, і не бачив чи хтось тут радив: The Recruit ("Шантаж" у перекладі). Шпигунський серіал від режисера Дага Лаймана (Ідентифікація Борна, Містер і Місіс Сміт, Гра без правил, На межі майбутнього, Зроблено в Америці...). Місцями кумедно, іноді бездумно дивно, а загалом доволі динамічно.
Не знаю чи було, але францкзький «Багряні ріки» топчик, не відстає від першого фільму, враховуючи що автора книжок залучили до створення серіалу. Взагалі підсів на європейське кіно.
сериал на 6 серий художественно-документальный про недолугое правление царя николая II, но как смотришь ту расию 100 лет назад и всё у них там было как под копирку что сейчас происходит.. ну как такое возможно то? сериал очень интересный тем более актуальный в наше время зы: надеюсь ху*ло закончит также как как и николай2, а так пока всё идёт по тому же сценарию нехвает этой сценки
Murzik2.0 16.10.2023 12:56 пишет: Не знаю чи було, але францкзький «Багряні ріки» топчик, не відстає від першого фільму, враховуючи що автора книжок залучили до створення серіалу. Взагалі підсів на європейське кіно.
Murzik2.0 16.10.2023 12:56 пишет: Не знаю чи було, але францкзький «Багряні ріки» топчик, не відстає від першого фільму, враховуючи що автора книжок залучили до створення серіалу. Взагалі підсів на європейське кіно.
Yura-8 20.09.2023 14:03 пишет: Додивився другий сезон "Фундації" Дивився з великими перервами між серіями і вчора глянув останню, в голові якась каша, так нічого і не зрозумів це все чи далі буде Розтягнули на 10серій матеріала ну максимум на годину, ну дуже тяжко дивитись
А мені другий зайшов більше ніж перший. Але я дивився все відразу за двадні, тому, мабуть, і не легко зайшов
"Тіла" ( "Bodies" ) - англійський серіал, новинка від Netflix. Кримінальний детектив, фантастика. Чотири детективи в різні епохи знаходять в одному місці тіла ідентичних осіб і розслідують їх вбивство, яке пов'язане із спробами у майбутньому змінити минуле. Не так щоб і надто оригінальний сюжет, але знято надзвичайно якісно. І попервах не надто динамічний сюжет під кінець просто затягує. Окремо відзначив би спробу, як на мене таки глибоко пропрацьовану, розкрити моральний аспект справи (діалоги тут не просто пауза між екшн-сценами, яких власне практично й немає, а якраз основний рушій розвитку сюжету).