Не новий, але перший раз чую та бачу. С початку нуднувато, але потім захоплює все більше с кожною серією.
один з героїв грає в моєму улюбленому Patriot
for all mankind
Не новий, але перший раз чую та бачу. С початку нуднувато, але потім захоплює все більше с кожною серією.
один з героїв грає в моєму улюбленому Patriot
новий серіал Берлін це як приквел до попередніх сезонів
попередніх сезонів чого?
попередніх сезонів чого?
Паперовий будинок.
Вимучив дві серії, дуже нудне. Зовсім він не схожий на того персонажа що був в ПБ.
А мені сподобався. Трохи дитяча казочка, але цікаво
"Уроки хімії" Наче не було, дуже норм.
Pine Gap Шпигунський трилер про події на секретному американсько-австралійському спільному оборонному об’єкті Пайн-Геп. https://www.netflix.com/ua/title/80195198 Цікавий, шкода що тільки один сезон.
Спасибо, зашёл
Річер 2 сезон стартанув. Є вже 5 серій. Почекаю закінчення сезону, потім гляну
или я придираюсь, или второй сезон пафосно смешной, но я реально в моментах разборок смеялся, наснимали комедию.
или я придираюсь, или второй сезон (Richer) пафосно смешной
теж думаю, що невдалий. остання серія зовсім ніяка
Donkerbos - нудотина рідкісна. не раджу. детектив про викрадення дітей. здається ЮАР
Річер 2 сезон стартанув. Є вже 5 серій. Почекаю закінчення сезону, потім гляну
или я придираюсь, или второй сезон пафосно смешной, но я реально в моментах разборок смеялся, наснимали комедию.
Так, трохи перегнули Але все одно дивився із задоволенням. Я його всього перечитав, тому буду чекати подальшої екранізації. Але, якщо вже придиратися, то раніше мені головний герой був схожий на книжкового персонажа (на фоні Круза звичайно ). Але, все ж таки він в книжці не "шафа", а сухий та жилистий.
але чомусь автор книжок на те що зняли сухого і жилавого Круза образився.
але чомусь автор книжок на те що зняли сухого і жилавого Круза образився.
Ти зріст Річера по книжці пам'ятаєш? Близько 2 метрів. А у Круза який зріст? Я через це фільми з Крузом про Річера навіть не дивився Для мене ідеальна зовнішність для Річера - Меттью Макконахі, якби йому сантиметрів 10 зросту додати.
"Masters of air" на ATV plus
команда Стівена Спілбегра та Тома Хенкса
"Брати по зброї", "Тихий океан" і тп це теж іх фільми
Досить непогано, хоча очікував крутіше ( трішки яка підмальованість помітна чи що) звук не дуже у першій частині принаймі, може через те, що дививсь не з приставки, а просто з застосунку на тв друга частина ніби краще але зазвичай на ATV plus краще звук
Аниме , Япония , 2015 года ( 12 эпизодов ) , рейтинг 8+ На протяжение всех эпизодов , не покидало ощущение , что авторы задают тебе вопрос ... а как бы поступил ты ? Посмотрел залпом , рекомендую короче
"картковий будинок". - зайшов на ура, "річер" 2 сезон так собі... "Тіла" досить цікавий серіал, - рекомендую.
Тобто на ТВ треба підняти ВПН?
трішки яка підмальованість помітна чи що
Підозрюю, з часом, ми тільки й будемо дивитись 3D мультики, там, де на передньому плані актори щось "грають" в студіі. Це суцільний трешак, я не осилив більше 10хв. дивитись цю компьютерну гру.
Гра смерті - Death's Game Південна Корєя
Південна Корєя , займає перше місце по суіцідам . Філософський серіал , з цікавими історіями
Грізельда (6серій , нетфлікс, укр.озвучка) про наркобаронесу. Але більшість діалогів іспанською і треба читати субтитри це дуже бісить. Не розумію такий підхід до озвучки, вже можна було і зовсім не перекладати