Xit 15.12.2024 18:25 пишет: Поясніть, ті, хто пише лише назву, що вас зупиняє від того, щоб написати декілька слів власних вражень?
взагалі нічого не зупиняє - але ТС задав спочатку ритм - назва ___))) але дійсно було б краще хоча би не втрачати час на пошук жанру який тобі не цікавий
В моєму розумінні, коли людина пише власне враження, то можна більш-менш зрозуміти, чи заходять вам одні й ті самі фільми та серіали чи взагалі смаки не збігатися. А коли просто назва, то. це може бути - я страждаю безсонням і гарно заснув під цей серіал.
Як казав Альф: Віллі, я не вмію читати думки! Але якщо ти людина з проблематикою, стосовно висловлювання своїх думок, то я готовий прийняти це. Пише й далі...
Xit 15.12.2024 18:25 пишет: Поясніть, ті, хто пише лише назву, що вас зупиняє від того, щоб написати декілька слів власних вражень?
да, было прикольно, потому что уже за годы на форуме, сформировалось понимание, что не надо смотреть, если какой-то участник пишет, как "отличное офигенное". значит - точно будет ерунда и не стоит тратить время ))
да, было прикольно, потому что уже за годы на форуме, сформировалось понимание, что не надо смотреть, если какой-то участник пишет, как "отличное офигенное". значит - точно будет ерунда и не стоит тратить время ))
є таке наприклад, деякі твої фільми , а тобі напевно мої -)) але смаки, то така справа Джентельмени серіал тут радили? можна дивитись
Xit 15.12.2024 18:34 пишет: В моєму розумінні, коли людина пише власне враження, то можна більш-менш зрозуміти, чи заходять вам одні й ті самі фільми та серіали чи взагалі смаки не збігатися. А коли просто назва, то. це може бути - я страждаю безсонням і гарно заснув під цей серіал.
Згадався анекдот
І чого кажуть, що цей фільм для дибілів - я дивився і мені сподобалось!
Комусь і трансформери це супер-кіно з великим змістом.
Xit 15.12.2024 18:34 пишет: В моєму розумінні, коли людина пише власне враження, то можна більш-менш зрозуміти, чи заходять вам одні й ті самі фільми та серіали чи взагалі смаки не збігатися. А коли просто назва, то. це може бути - я страждаю безсонням і гарно заснув під цей серіал.
Згадався анекдот
Комусь вище жентельмени зайшли, а я кинув на середині 2 серії
Згадався анекдот
Комусь вище жентельмени зайшли, а я кинув на середині 2 серії
як разі далі цікавіше-))) мені сам фільм не так сподобався як серіал місцями-))
звісно вподобання у всіх різні, на стадні фішки не ведуть, якщо подобається, то подобається і мені все одно, яка думка стосовно цього в інших -) в музиці точно так само-)
Трансформери майже всі дививсь, в максимальній якосоті чисто ради картинки і звуку Дюна теж в рази не така цікава, якщо відкинути якісний звук багатоканальний, є низка фільмів просто шедевральна по звуку. навіть в дрібницях, фрагменти з яких навіть використовують як референт тест для звукових систем в кіно
Північ Англії, 1940, початок Другої Світової Детектив Фойл займається розслідуваннями злочинів під час війни: вбивствами переселених біженців з Німеччини, ухилянтами, мародерами, корумпованими державними діячами.
Сценарій від Anthony Horowitz, сучасного майстра історичних романів і детективів.
Звісно що багато тем дуже, нажаль, актуальних. Рекомендую
Чудовий , та цікавий серіал . Затягнуло Тільки якось трохи смішно . Англійці , вони всі такі як би м'яко сказати , неохайні Із всіх Фойл , та його напарник виглядають джентельменами . Інші в своїй більшості якісь страшнуваті , волосся в вухах та в носі , одіті якось х.з. і т.д. Жінки взагалі ще страшніші ( за виключенням молодих )
Hammer 13.11.2024 22:45 пишет: а Пингвин какой шикарный, йоу предшествующий ему Бетмен я как-та вобще смотреть не смог, хоть это и мой знак зодиака, а тут прям брульянт.
Серіал для сильного нафталіну. Дивився поки сестру не почали показувати. Все якесь награне і неправдоподібне. Останньою краплею було, автомобіль заїхав на територію де купа охорони. Я не повірив жодному із акторів.
Так скільки людей стільки і вподобань. "Погані сестри", перший сезон ОК, другий вище середього. "Пінгвін" - в стилі 90-их, не правдоподібно і гра акторів бажає кращого. "Ліпучка" - так само, ніяким Фарго і не пахне. Якби не бабуля, то балів 4/10. Ігра в Кальмара 2 - навіть коментувати не хочеться, бо немає що коментувати. "друг Сімї" - непоганий серівал, особливо якщо дивитись не тільки в контексті викрадення дитини, а взагалі "друзів" які то гроші позичать, потім бігаєш за ними, то порадять вкласти в МММ, то свої проблеми звалять на тебе, насадження бога і т.д.