Одна - і там і там в головній ролі Бейтман. Друга - хз. Ну а с приводу що пили, то точно не односолодовий віскі, ти в курсі
Dept Q. 2025
цікаво, якщо не зважати на часові рамки (4 роки). ну і тема першого нападу не розкрита, то мабуть буде продовження. головний герой - прикольний чувак. діалоги гарно прописано.
дим не дивився, пишуть, що нудноватий
Там серия книг норвежского писателя в основе, есть некоторое количество норвежских фильмов. Так что задел там на много сезонов есть.
Одна - і там і там в головній ролі Бейтман. Друга - хз. Ну а с приводу що пили, то точно не односолодовий віскі, ти в курсі
друга фішка - це на початку кожної серії показують маленькі картинки того що ми в неї побачимо, якщо будемо уважні. Тут вони в кролячому оці. А там - вже не памятаю.
ашо там, в самом деле такой бандицкий беспредел в этом нью йорке?
Бункер для богачей, испанский. на минуте 20-й говорят НАТО разбомбило питербург. уже за это стоит смотреть, ящетаю
через 10 минут уже разгадали сюжет, ну уже хай буде
ашо там, в самом деле такой бандицкий беспредел в этом нью йорке?
Дивлячись де. В Мангетені відносно спокійно, особливо вдень і переважно південніше Централ парка. В Брукліні є пару місць куди кораще не ходити, особливо вночі, але особливе місце там, звичайно Брайтон. Таке враження, що повернувся в совок 80-х, десь від супермаркету Ташкент в сторону Коні-Айленда вздовж метро, яке йде над головами. Ввечері я б там теж не совався. Квінз, Бронкс місцями краще навіть вдень не ходити, а вночі нунафіг.
"Дім Гіннесів" на Нетфлікс. Мені особисто цікавий, тому що полюбляю це пиво.
"Чудовисько" на Нетфлікс.
Нормальний початок, але в кінці якийсь тупий треш. Не зрозуміло, що хотіли сказати автори.
"Чудовисько" на Нетфлікс.
Нормальний початок, але в кінці якийсь тупий треш. Не зрозуміло, що хотіли сказати автори.
Це ж Нетфлікс, в них завжди так. Або цікавий початок і незрозумілий кінець, або перший сезон - вогонь, а другий - відстій. Дуже нестабільна якість, фаст-фуд у кіноіндустрії.
англійські детективні серіали про долини. Один "Щаслива долина" (Happy valley) старенький (2014) там ще перед останнім сезоном доволі велика перерва була. але дуже пристойний як на мій погляд. і свіженький "Долина смерті" (Death Valley) детектив у стилі детективів Агати Кристі. вона молода детектив у якої в голові повно тарганів і він старий актор з розвинутою дедукцією, який розгадує хто і чого вбив. з гумором. і виявляється вже вийшли 2й і 3й сезони "Дипломатки" і навіть знімається 4й.
англійські детективні серіали про долини. Один "Щаслива долина" (Happy valley) старенький (2014) там ще перед останнім сезоном доволі велика перерва була. але дуже пристойний як на мій погляд. і свіженький "Долина смерті" (Death Valley) детектив у стилі детективів Агати Кристі. вона молода детектив у якої в голові повно тарганів і він старий актор з розвинутою дедукцією, який розгадує хто і чого вбив. з гумором.
Дякую Мені дуже подобаються Британські серіали . В них все справжнє , та з реального життя , без всяких понтів . Чай 3 фунта в кафе , горячий шоколад - 4
Лошади снова традиционно отлично. В конце, правда, показали тизер след сезона; это шож, его уже сняли? а нам теперь год ждать? где справедливость, его ещо поди проживи, этот год.
а нам теперь год ждать? где справедливость
бухай і воняй ))))
тебе вже фатит
а нам теперь год ждать? где справедливость, его ещо поди проживи, этот год.
Якщо тебе це заспокоїть , то я взагалі не дивлюся цей серіал , і пережив
В конце, правда, показали тизер след сезона; это шож, его уже сняли? а нам теперь год ждать?
більше того ще і 7й знімається
а нам теперь год ждать? где справедливость, его ещо поди проживи, этот год.
Якщо тебе це заспокоїть , то я взагалі не дивлюся цей серіал , і пережив
а дарма, він кльовий. але це звісно кому що подобається
а дарма, він кльовий. але це звісно кому що подобається
Насправді , я подивився два сезони . Ну таке , наівнуватий особливо в кінці . Актори , хіба що
Pluribus Топовий топчик
Pluribus Топовий топчик
поки 2 епізода з 9-ти. Останній на кінець грудня тоді і глянемо...