Використовую Waze в авто через андроід авто. Раніше застосовував пошук місця призначення через голосовий пошук, після якого програма пропонувала варіанти на екрані і я обирав в яку точку їхати. Знедавна, після голосового пошуку, Waze проговорює знайдену адресу і.. все, ніяких дій. І я не можу ніяк обрати місце призначення Підкажіть, може щось в налаштуваннях треба підкрутити?
Використовую Waze в авто через андроід авто. Раніше застосовував пошук місця призначення через голосовий пошук, після якого програма пропонувала варіанти на екрані і я обирав в яку точку їхати. Знедавна, після голосового пошуку, Waze проговорює знайдену адресу і.. все, ніяких дій. І я не можу ніяк обрати місце призначення Підкажіть, може щось в налаштуваннях треба підкрутити?
Можливо якісь проблемі з Гугл Асістентом або гуглом в телефоні? Бо шукає насправді не вейз, а гугл. Перевстановити, або оновити, або дозволи перевірити, що до гугла?
От дивно, нічого в налаштування не змінював. Оновлення капають періодично. І тут така лажа. А хоч доступи чого і до чого дивитись? Гугл до вейз?
Обновите само приложение Android Auto.
так специально выделенная тема про вейз существует????
Нещодавно оновив. До речі, мені здається після його оновлення і стало це відбуватись.
Нещодавно оновив. До речі, мені здається після його оновлення і стало це відбуватись.
Ну вот и причина найдена. Теперь надо пробовать разные версии АА чтобы проблема ушла.
Чесно кажучи те, як Вейз будує маршрути Києвом схиляє до думки взагалі відмовитися від його послуг у місті. От тільки 3 дні тому їхав є пізно увечері з Броварів. Мені треба було в район музею історії туалету. Так вейз намагався мене повісти не по мосту метро, а запропонував розкрутитися і поїхати через Дарницьку площу на міст Патона, далі по БДН до Лесі, по лесі до Паруса, там повернути і біля метро Кловська підніматися. Пробок немає. Світлофорів на запропонованому Вейзом маршруті ледь не удвічі більше, аніж через міст метро, Московську, Кловський узвіз. Ще й на 5 км майже довше. Нащо така навігація?
+1 использую только для предупреждений по камерам и постам полиции Предварительно строю маршрут по гугл-картам
Проблема ТС не в вейзе, а в АА.
+1 использую только для предупреждений по камерам и постам полиции Предварительно строю маршрут по гугл-картам
А сейчас только и кричит - попереду небезпека! Ямища после зимы не объедешь. Еще и с издевкой спрашивает - яма еще на месте? Да куда ж она денется?
Да куда ж она денется?
Залатают, например, не?
Ну вот и причина найдена. Теперь надо пробовать разные версии АА чтобы проблема ушла.
Так іншу ж версію АА встановити неможна - попереджає, що працювати не буде Плюс плей маркет не дозволяє встановлювати АА в нашому регіоні. Тож завантажена апк версія з інтернетів.
Так іншу ж версію АА встановити неможна - попереджає, що працювати не буде
Видалити встановлену, а потім вже ставити іншу.
Дякую, спробую.
Да куда ж она денется?
Залатают, например, не?
Месяц езжу по маршруту Сумы-Ромны. Вейз орет все чаще. Не латают чего то
Уже говорили что задача Вейза не вести вас по дорогам без пробок, его задача равномерно регулировать трафик в этих пробках. Ваши удобства его мало волнуют.
Уже говорили что задача Вейза не вести вас по дорогам без пробок, его задача равномерно регулировать трафик в этих пробках. Ваши удобства его мало волнуют.
Які затори на шляху від Броварів до центру Києва у суботу о 22:30? Навіщо вести у Броварах (при заїзді з Києва) до басейну Купава через приватний сектор із 10 поворотами, так, що з'їжджати з вул.Київської треба не на вул.Т.Шевченка, а раніше, ще до розвилки, на вул.І.Гонти і далі крутитися вузькими провулочками приватного сектору. Знов таки у той час, коли заторів немає взагалі?
И кто ему эту задачу поставил? В чём суть?
Так Вэйз не навигатор шоле, а агент КМДА и Моссада? Это что-то новенькое из мира навигаторов.