Джон Уїк 4 - фантастика звичайно), особливо про сліпого, але якісно та цікаво, не розчарований. Найкраще після першої серії...Плюсую
Вчора були в кінотеатрі. Повністю згоден із відгуком. Вартий перегляду.
А як на мене лютий треш.
Косолапий дідуган вбиває всіх направо і наліво, декілька ударів авто не дають ніякого ефекту, нападники наче імбецили лізуть
+1. Перший фільм за довгий час, який ми з друзями не додивились.
Новая реальность. 2022, США
Новые технологии, новые проблемы. Сюжет простой, но мне понравилась как реалистично показали то, что уже скоро будет вполне обыденным.
События картины разворачиваются в мире недалекого будущего. Ученые создают уникальные линзы, позволяющие гулять по виртуальным пространствам и общаться с другими людьми без каких-либо ограничений. Главный герой – парень с психическими расстройствами, не имеющий ни друзей, но каких-либо шансов на счастливую жизнь. И однажды в руках столь нестабильной личности оказывается устройство, способное преобразить его существование до неузнаваемости. Конечно же, парень моментально погружается в виртуальный мир, обещающий уйму ярких и неповторимых впечатлений. Но очень скоро сознание героя начинает трансформироваться прямо на глазах. Сможет ли «счастливый» обладатель технологического новшества найти выход из ситуации и спасти свой разум от полного искажения? Или в один момент он действительно сойдет с ума?
Справи людські Цікавий, як на мене, в т.ч. саме ставленням окремої людини до «неоднозначності» ситуації. Взагалі, справи такого роду «цікаві». При цьому, наскільки бридкі і огидні однозначні ситуації… П.С. Пишу про нього ще не закінчивши перегляд.
Птичий короб: Барселона 2023, Испания
После того, как существо таинственного происхождения уничтожает население планеты, заставляя тех, кто смотрит на него, лишать себя жизни, Себастьян и его дочь начинают свое собственное большое приключение по выживанию в Барселоне.
Спин-офф, похоже начинают раскручивать франшизу. Жду сериала.
Таке собі. На один раз глянути на перемотці, не сподобалось.
Там ще є чи то продовження, чи то друга частина з Сандрою Балок. Вчора Барселону дивився на Нетфліксі і автоматом далі пішло. Дивитись можна один раз
А чогось всі мовчать про Барбі та Опенгеймера? Перший не дивився, якщо що, а другий сподобався, три години майже не помітно. Чудова гра акторів. Єдине що, дивитись його в кінотеатрі, а тимпаче в аймаксі немає ніякого сенсу.
"Перекладач" Гая Річі з Джілленхолом
Тільки зараз дійшов хід. Шедевр беззаперечний! Гай Річчі - геній сучасного кіно. Джілленхол - супер актор, сподіваюсь він нас ще приємно вражить в багатьох фільмах. Доречі, хто ще не дивився "Сталкер" з Джілленхолом - дуже раджу!
Тільки зараз дійшов хід. Шедевр беззаперечний! Гай Річчі - геній сучасного кіно. Джілленхол - супер актор, сподіваюсь він нас ще приємно вражить в багатьох фільмах. Доречі, хто ще не дивився "Сталкер" з Джілленхолом - дуже раджу!
Раджу подивитися Снайпер 2014, як на мене, фільм сильніший за Перекладача.
Доречі, хто ще не дивився "Сталкер" з Джілленхолом - дуже раджу!
У него нет сталкера. Стрингер / Nightcrawler
. Стрінгер однозначно плюс Ще свого часу Патруль сподобався з Джілленхолом - круте кіно)
Так-так! Помилився, писав по пам'яті.
А я пошкодував дарма витраченого часу. Настільки шаблонний і передбачуваний сюжет що аж хотілося вимкнути. Примітивна гра отого актора, що раніше лише у дешевих комедійних серіалах знімався. Взагалі американський кінематограф наштампував вже стільки одноманітних фільмів з таким сюжетом що жах. Змінюється лише назва військової операції.
Примітивна гра отого актора, що раніше лише у дешевих комедійних серіалах знімався.
Про кого мова?
А я пошкодував дарма витраченого часу. Настільки шаблонний і передбачуваний сюжет що аж хотілося вимкнути.
не скажу, що здивований Сам двічі починав дивитися (бо кажуть, що фільм супер) і закінчував через 5-10 хвилин. Ну, не "чіпляє" фільм зовсім. ХЗ чому.... Може відповідний настрій потрібен.... Колись спробую ще
А я пошкодував дарма витраченого часу. Настільки шаблонний і передбачуваний сюжет що аж хотілося вимкнути.
не скажу, що здивований Сам двічі починав дивитися (бо кажуть, що фільм супер) і закінчував через 5-10 хвилин. Ну, не "чіпляє" фільм зовсім. ХЗ чому.... Може відповідний настрій потрібен.... Колись спробую ще
Просто треба "трохи" бухлішка прийняти. Зараз на тверезу голову розумію, що фільм трохи шаблонний та з "клюквою", але дивився я його прям не відриваючи очі. Ну і тем не менш - знято класно.
Сів дивитись і підтягувати англіцьку в оригинальній озвучці, виявилось оригінал це іспанська. ))) У всякому разі на НДрезці. А так нічо. Ну по нетфлівськовські банально, і без Сандри, але на разок глянути можна.
Девушка в тумане (2017) - вполне себе годный детектив выходного дня. Рекомендую.
Девушка в тумане (2017) - вполне себе годный детектив выходного дня. Рекомендую.