Оставь мир позади Джулия Робертс,Махершала Али,Кевин Бейкон,Итан Хоук Фильм в стиле Шьямалана и Джордана Пила,хотя тема вроде и простая,но очень и очень порой близко касается моментами нашу Украину. Нетфликс радует,после совсем недавних Убийцы и Продавцов Боли,очередной годный фильм.
LoveLas 09.12.2023 17:07 пишет: Оставь мир позади Джулия Робертс,Махершала Али,Кевин Бейкон,Итан Хоук Фильм в стиле Шьямалана и Джордана Пила,хотя тема вроде и простая,но очень и очень порой близко касается моментами нашу Украину. Нетфликс радует,после совсем недавних Убийцы и Продавцов Боли,очередной годный фильм.
LoveLas 09.12.2023 17:07 пишет: Оставь мир позади Джулия Робертс,Махершала Али,Кевин Бейкон,Итан Хоук Фильм в стиле Шьямалана и Джордана Пила,хотя тема вроде и простая,но очень и очень порой близко касается моментами нашу Украину. Нетфликс радует,после совсем недавних Убийцы и Продавцов Боли,очередной годный фильм.
вбивці це про кілера?
Ну звичайно він. Не найкращий фільм Фінчера,але хоч щось)
На Нетфліксі він називається "Ілюзія безпеки" в українському перекладі. Годний фільм
совершенно не зашло. 2/3 фильма видно, что согнали старых, когда-то популярных актеров, в чем-то сняться. они это сделали, как могли. даже Итан, наше все, Хоук, который обычно очень ок играет, тут очень слабенький. ну а концовка вообще ни о чем. просто снятый под ожидаемую повестку дня, проходной фильмец.
совершенно не зашло. 2/3 фильма видно, что согнали старых, когда-то популярных актеров, в чем-то сняться. они это сделали, как могли. даже Итан, наше все, Хоук, который обычно очень ок играет, тут очень слабенький. ну а концовка вообще ни о чем. просто снятый под ожидаемую повестку дня, проходной фильмец.
+1 весь фільм реально чекаєш коли ж закінчиться ця унила тягамотіна і почнеться екшн. так до самої розвʼязки і не дочекались, витрачений час
Vovius 13.12.2023 01:22 пишет: +1 весь фільм реально чекаєш коли ж закінчиться ця унила тягамотіна і почнеться екшн. так до самої розвʼязки і не дочекались, витрачений час
Це зрозуміло,що не всім зайде-бо по-перше,і я написав про це,що фільм схожий за ритмом,стилем і атмосферою на фільми Джордана Піла і Н.Шьямалана,якщо розумієтесь в кіно-то повинні знати хоч трохи,що вас очікує не геппі енд,не вони жили довго і щасливо чи щось в дусі вашого розуміння. По-друге,в своїй країні я чую, і бачу вибухи,в моїй країні бувають кібератаки,і люди залишаються без звʼязку,люди зберігають речі першої необхідності,запаси води,ліки і іжі готоючись до блекаутів,в Україні навіть самолети падають. Тому для вас,і це зрозуміло і нормально,що подібний сценарій далекий і чужий,бо ви не відчуваєте і не бачите нічого з нього.
В ответ на: Це зрозуміло,що не всім зайде-бо по-перше,і я написав про це,що фільм схожий за ритмом,стилем і атмосферою на фільми Джордана Піла і Н.Шьямалана,якщо розумієтесь в кіно-то повинні знати хоч трохи,що вас очікує не геппі енд,не вони жили довго і щасливо чи щось в дусі вашого розуміння. По-друге,в своїй країні я чую, і бачу вибухи,в моїй країні бувають кібератаки,і люди залишаються без звʼязку,люди зберігають речі першої необхідності,запаси води,ліки і іжі готоючись до блекаутів,в Україні навіть самолети падають. Тому для вас,і це зрозуміло і нормально,що подібний сценарій далекий і чужий,бо ви не відчуваєте і не бачите нічого з нього.
Тобі мало того що по-друге , і в нас 24/7 ? Але треба ж тут розповідати ... яке це класне кіно не для всіх Від себе скажу , як що буде хоть малий намєк на те шо ми всі умрьом , для мене це
В ответ на: Це зрозуміло,що не всім зайде-бо по-перше,і я написав про це,що фільм схожий за ритмом,стилем і атмосферою на фільми Джордана Піла і Н.Шьямалана,якщо розумієтесь в кіно-то повинні знати хоч трохи,що вас очікує не геппі енд,не вони жили довго і щасливо чи щось в дусі вашого розуміння. По-друге,в своїй країні я чую, і бачу вибухи,в моїй країні бувають кібератаки,і люди залишаються без звʼязку,люди зберігають речі першої необхідності,запаси води,ліки і іжі готоючись до блекаутів,в Україні навіть самолети падають. Тому для вас,і це зрозуміло і нормально,що подібний сценарій далекий і чужий,бо ви не відчуваєте і не бачите нічого з нього.
Тобі мало того що по-друге , і в нас 24/7 ? Але треба ж тут розповідати ... яке це класне кіно не для всіх Від себе скажу , як що буде хоть малий намєк на те шо ми всі умрьом , для мене це
Якщо в нас 24/7 то і сучасне українське кіно не треба дивитись,20 днів в Маріуполі наприклад? Відкладемо перегляд до перемоги?А поки будемо дивитись казочки І,хоч тобі і 57 рочків,але відкрию знову ДВА моменти-ми дійсно всі умрьом,як би тобі в це не хотілося вірити. І другий-в кіно,по-справжньому,ну дуже рідко хто помирає.
В ответ на: Якщо в нас 24/7 то і сучасне українське кіно не треба дивитись,20 днів в Маріуполі наприклад? Відкладемо перегляд до перемоги?А поки будемо дивитись казочки
Так я ж і кажу , тобі мало депресняка без кіно , та треба ще більше ? Дивлюсь аніме , та серіал про Годзілу До речі про аніме - Sousou no Frieren та Kusuriya no Hitorigoto Як для мене набагато краще , чим про якогось кілєра , про якісь таблетки , та оте х.з. про що від Нетфлікса , від якого всі пруться( нічого не дивився , та не осуждаю )
+1 весь фільм реально чекаєш коли ж закінчиться ця унила тягамотіна і почнеться екшн. так до самої розвʼязки і не дочекались, витрачений час