я думав що такі дешеві фільми вже не роблять. Гра акторів просто жахлива
це просто норм фільм на один раз. є звісно ляпи, але подивитися і забутися - норм. З іншого боку, порівнюючи з тим що в цій гілці останнім часом рекомендують - ну ту ж дюну, до прикладу, то сюжет закусочної в рази цікавіший мені особисто
порівняти це низькосортне г-но з Дюною....
Дюна, звичайно, побагатше: гра акторів, ефекти, музика - без зауважень, але і все на тому. Перша серія норм, другу осилив з переривами, третю не дивитимусь (буде через пару років 100%). Ще одні Зоряні війни чи Володар перснів - казки для дорослих без кінця і краю. А от якщо з Опенгеймером, то таки г-но))))
UA 21.04.2024 12:52 пишет: Rebel Moon частина 2 гарні батл сцени в стилі Зоряних війн
на Netflix є фільм
Rebel Moon картинка класс. Корабли машины оружие прямо супер сделаны и нарисованы. Не хуже чем Дюне. Но сюжет (вернее отсутствие хоть какого то смысла в происходящем), диалоги. логика... До финального чукалова и рубилова прямо дикая скука была и пафосная болтовня. Но финальная битва всё компенсировала. Сюдя по концовке там ещё может быть продолжение...
UA 21.04.2024 12:52 пишет: Rebel Moon частина 2 гарні батл сцени в стилі Зоряних війн
на Netflix є фільм
Rebel Moon картинка класс. Корабли машины оружие прямо супер сделаны и нарисованы. Не хуже чем Дюне. Но сюжет (вернее отсутствие хоть какого то смысла в происходящем), диалоги. логика... До финального чукалова и рубилова прямо дикая скука была и пафосная болтовня. Но финальная битва всё компенсировала. Сюдя по концовке там ещё может быть продолжение...
Спробував почати з першої частини...хвилин на 20 вистачило. Про що там взагалі? Село і німці зернові рейдери.
Згоден. Подивився чисто, щоб подивитись. Селяни перемагають професійну армію завойовників))) Тут тобі космічні кораблі, генна інженерія, силові мечі тощо. І оппа. Танки на паровому ходу. І робот бігає, якому, як я зрозумів, енергія і нафік не потрібна. Поєдинки на доволі низькому рівні...
WalkmandT 05.03.2024 09:49 пишет: Шо там з другою Дюною? Хто вже був в кіно? Нещодавно трішки освіжив в пам'яті першу. Планую цими вихідними в кіно. Вагаюсь чи IMAX чи звичайний 2D.
офігенний фільм, дуже раджу. навіть краще ніж перша частина
Поки почав дивиттись першу, дізнався що Стефанчук окрім Коливана грав ще й Суфіра Хавата
Спробував почати з першої частини...хвилин на 20 вистачило. Про що там взагалі? Село і німці зернові рейдери.
Та ж фігня - нестиковки вже з перших хвилин. І логіка не те, що кульгає, а відсутня
Співвідношення технологій
В дитинстві одна з найулюбленішіх фантастичних книг була про сталеву крису. І там дофіга було моментів,про які ви пишите,але це ніяк не робило книгу нецікавою,можливо тоді було не модно шукати зраду на кожному кроці. Тому я вважаю цю серію фільмів від Зака Снайдера не гіршою за Зоряні війни,де теж купа тупих моментів,але ж дивимось ,картинка норм,звук норм.
Гіркий місяць. ( горькая луна). Поланек режисер. 1992 року фільм. Вважаю шедевр. Після огляду годину взагалі мовчала. Зайде тим, хто в житті мав досвід відносин, що руйнують і з яких неможливо вийти таким самим, як був до цього.