Фільм «Меч короля» / The Bastard (2024) з Мадсом Міккельсеном. історична драма.
Варто переглянути... першу годину. Де ви ще побачите Демі Мур голяка? ))
Далі можно не дививтися, брєдовий - брєд.
У стриптизі
Якби не фінальна частина - могло б проканати за наукову фантастику.
Озеро Каддо(2024) Початок трошки дивує,але потім розумієш,що все недарма. Дуже цікавий на мій погляд,не читати опис,щоб без жодного спойлера,просто дивитися і будете задоволені.
фільм Свиня - найкраще за останні 5 років на думку Тарантино та вершина творчої карєри Ніколаса Кейджа (як вважає сам актор). Картина із серії "Блін, що це було". Не рекомендується вагітним жінкам, неповнолітнім та особам з нестійкою психікою - то є, майже усім. Оцінять одиниці, але ніколи про це нікому не скажуть, бо не зможуть пояснити чому так сталося.
Ресторан без имени. Хороший, добрый фильм.
Будь что будет (2024). Антиголівуд. Драма
Гладиатор 2 что-то не очень понравился
Найшвидший Індіан приємний фільм про мотоцикл і фаната мотогонок
Sleeping Dogs. З Расселом Кроу. Досить міцний детектив. Рассел не дуже вміщується в кадр але грає дуже добре.
З того що не зайшло : Blink Twice. Красиво зняте але тупе кіно, кінець це взагалі . Alien Romulus. "Це ж вже було". Майже нічого нового, така собі збірна солянка з перших 2х фільмів, є кілька дуже сумнівних сценарних рішень, Ian Holm точно не заслуговує такого відношення до себе.
Ручна поклажа на Нетфлікс
Недодивився навіть. Таке враження що це фастфудкіно.
а які зараз фільми не такі?-) ну крім окремих фільмів
подивись Дванадцятий / The 12th Man про окупацію Норвегії
"Тренировочный день" (Training Day) базируется на событиях, реально случившихся в 1998 году в полиции Лос-Анджелеса, так называемого "Рампорт-скандала". Благодаря таланту режиссера Фукуа и высококачественной операторской работе триллер необычайно реалистичен.
Вирішив з серіалів переключитися на фільми. Дивлюсь Термінатор 1. Виявляється я його ніколи дивився. ПС. Завжди задавався питанням, ще з другої частини, страшніше актриси не було на головну роль?
Вирішив з серіалів переключитися на фільми. Дивлюсь Термінатор 1. Виявляється я його ніколи дивився. ПС. Завжди задавався питанням, ще з другої частини, страшніше актриси не було на головну роль?