Та ж сама проблема - щохвилини дивлюсь на годинник, в очікуванні... До речі, можливо треба тут вести актуальну тему по ситуації в країні, адже війна - то вже не політика. І так, досі не можу собі уявити, що це дійсно повноцінна широкомасштабна війна. За день зрозумів, що мій фейсбук та цей автофорум дають досить мало інформації щодо ситуації, тому підписався в телеграмі на такі групи: - Анатолий Штирлиц - Украина 24/7 - Оперативний ЗСУ - ТСН - новини України - Реальный Киев Тепер телефон з рук не випускаю, як зомбі
Eugen3d 25.02.2022 02:51 пишет: Та ж сама проблема - щохвилини дивлюсь на годинник, в очікуванні... До речі, можливо треба тут вести актуальну тему по ситуації в країні, адже війна - то вже не політика. І так, досі не можу собі уявити, що це дійсно повноцінна широкомасштабна війна. За день зрозумів, що мій фейсбук та цей автофорум дають досить мало інформації щодо ситуації, тому підписався в телеграмі на такі групи: - Анатолий Штирлиц - Украина 24/7 - Оперативний ЗСУ - ТСН - новини України - Реальный Киев Тепер телефон з рук не випускаю, як зомбі
Я мав на увазі, що та тема знаходиться в розділі "Політика", доступу до якого потребує реєстрацію, плюс, якщо не помиляюсь, є обмеження для нових користувачів. Особисто я, перед тим як зареєструватись на цьому форумі, десь два роки читав його анонімно...
В Киеве всех владельцев веб-камер и не только призывают НЕ публиковать в свободном доступе видео и прекратить онлайн-трансляции: этим вы помогаете врагу собирать информацию о наших военных!
Прогулялся по магазинам/рынку(Дарница): - Дарницкий рынок практически пустой, единичные продавцы. Но все что хотел - купил. К моему удивлению, цены остались на уровне прошлой недели. Продавцам респект - в АТБ уже нет ажиотажа, небольшие очереди. Банковские карты принимают.
Фиат-Дьябло 25.02.2022 12:43 пишет: Хлеб и мука есть? Потому что вчера всё выпали.
Не знаю, это не я лично был, мои ходили. Говорят, похватали что рядом лежало и побежали на кассу. Яиц точно не было. Фора закрыта. Мелкие магазинчики через один работают.