Будь ласка, якщо планувати з Києва до Мукачево з однією ночівлею вийде доїхати (не поспішаючи) чи ні? Виїзд з ранку, за перший день доїхати до Вінниці через Умань (приблизно 400км) і за другий до Мукачево (600км). Чи після Вінниці там теж черги на блок постах чималі і більш ніж 300км за день не проїдеш?
Яке наразі становище з блокпостами?, була якась інформація що їх дещо оптимізували (стало трохи меньше).
Нафаня 18.03.2022 17:12 пишет: Будь ласка, якщо планувати з Києва до Мукачево з однією ночівлею вийде доїхати (не поспішаючи) чи ні? Виїзд з ранку, за перший день доїхати до Вінниці через Умань (приблизно 400км) і за другий до Мукачево (600км). Чи після Вінниці там теж черги на блок постах чималі і більш ніж 300км за день не проїдеш?
Яке наразі становище з блокпостами?, була якась інформація що їх дещо оптимізували (стало трохи меньше).
Головне зранку не гаяти час, увечері заправтесь у Вінниці повний бак і зранку їдьте. Ми в КПД заночували, щоб не пертись вночі, бо на заході дороги хороші, але з однією смугою, дуже багато жінок за кермом з дітками в авто, їдуть 30-40 км/год і ти мусиш тягнутись за ними.
Фиат-Дьябло 19.03.2022 07:45 пишет: А чому з БЦ до Києва так об'їзжали? Перекрито чи не наважились?
Мабуть тому, що по одеській на в'їзді до Б.Ц. та Київа затори,та і через Кагарлик безпечніше в даний час.
Чому саме безпечніше? Якщо їхати з Вінниці через Немирів Гайсин Умань і далі по Одеській трасі чим поганий маршрут? Це не проста цікавість, можно в приват. І ще, як зараз можно без свого авто з Вінниці в Київ дістатися ?
Підкажіть, де заночувати в районі Вінниці, Умані на шляху до Києва? Де шукати контакти волонтерів \ прихистків? Не впевнений, що в мотелях\готелях будуть місця.
vitaliy_y 24.03.2022 18:47 пишет: Завтра планирую Козятин-Киев, как лучше? с БЦ по Одесской или петлять через Кагарлык-Обухов-Киев?
По Обухівській не підкажу, в по Одеській на в'їзд корок нормальний. Не знаю, то до світлофора в Гатному, чи далі (я в розрив між бетонними блоками нирнув, мені назад треба було). Десь від КЛО за Вітою починалось
Xabr 24.03.2022 18:31 пишет: Підкажіть, де заночувати в районі Вінниці, Умані на шляху до Києва? Де шукати контакти волонтерів \ прихистків? Не впевнений, що в мотелях\готелях будуть місця.