Будь ласка, якщо планувати з Києва до Мукачево з однією ночівлею вийде доїхати (не поспішаючи) чи ні? Виїзд з ранку, за перший день доїхати до Вінниці через Умань (приблизно 400км) і за другий до Мукачево (600км). Чи після Вінниці там теж черги на блок постах чималі і більш ніж 300км за день не проїдеш?
Яке наразі становище з блокпостами?, була якась інформація що їх дещо оптимізували (стало трохи меньше).
Стало на порядок меньше и передвижение уже намного быстрей
Будь ласка, якщо планувати з Києва до Мукачево з однією ночівлею вийде доїхати (не поспішаючи) чи ні? Виїзд з ранку, за перший день доїхати до Вінниці через Умань (приблизно 400км) і за другий до Мукачево (600км). Чи після Вінниці там теж черги на блок постах чималі і більш ніж 300км за день не проїдеш?
Яке наразі становище з блокпостами?, була якась інформація що їх дещо оптимізували (стало трохи меньше).
Головне зранку не гаяти час, увечері заправтесь у Вінниці повний бак і зранку їдьте. Ми в КПД заночували, щоб не пертись вночі, бо на заході дороги хороші, але з однією смугою, дуже багато жінок за кермом з дітками в авто, їдуть 30-40 км/год і ти мусиш тягнутись за ними.
Как сейчас обратная дорога Винница - Киев, может кто сегодня вчера ехал?
Вчера проехал за 5 часов - Винница-Сквира-БЦ-Кагарлык-Обухов-Киев-Вышгород никаких нюансов,кроме,разве что местами убитой дороги ...
А чому з БЦ до Києва так об'їзжали? Перекрито чи не наважились?
Мабуть тому, що по одеській на в'їзді до Б.Ц. та Київа затори,та і через Кагарлик безпечніше в даний час.
Мабуть тому, що по одеській на в'їзді до Б.Ц. та Київа затори,та і через Кагарлик безпечніше в даний час.
Чому саме безпечніше? Якщо їхати з Вінниці через Немирів Гайсин Умань і далі по Одеській трасі чим поганий маршрут? Це не проста цікавість, можно в приват. І ще, як зараз можно без свого авто з Вінниці в Київ дістатися ?
І ще, як зараз можно без свого авто з Вінниці в Київ дістатися ?
потягом
потягом
Дякую! розклад, я так розумію, тільки на місці можна буде дізнатись?
потягом
Дякую! розклад, я так розумію, тільки на місці можна буде дізнатись?
Сьогодні проїхав Вінниця - Київ через Умань. Блок-постів майже немає, траса повністю проїздна. Солярки достатньо.
Сьогодні проїхав Вінниця - Київ через Умань. Блок-постів майже немає, траса повністю проїздна. Солярки достатньо.
З Умані через Білу Церкву на Київ, чи варіанти через Ставище на Обухів? Чи з Білої на Обухів?
Мне порекомендовали ехать так, в наше время эксперементы неуместны.
На одесской сегодня пробка на въезд была, друг ехал - почти час стоял
Підкажіть, де заночувати в районі Вінниці, Умані на шляху до Києва? Де шукати контакти волонтерів \ прихистків? Не впевнений, що в мотелях\готелях будуть місця.
Завтра планирую Козятин-Киев, как лучше? с БЦ по Одесской или петлять через Кагарлык-Обухов-Киев?
Завтра планирую Козятин-Киев, как лучше? с БЦ по Одесской или петлять через Кагарлык-Обухов-Киев?
По Обухівській не підкажу, в по Одеській на в'їзд корок нормальний. Не знаю, то до світлофора в Гатному, чи далі (я в розрив між бетонними блоками нирнув, мені назад треба було). Десь від КЛО за Вітою починалось
Вчора по Обухівський 9.20 ранку тягнуся на вїзд більше двох годин, але далі на лівий беріг проїхав швидко.
Підкажіть, де заночувати в районі Вінниці, Умані на шляху до Києва? Де шукати контакти волонтерів \ прихистків? Не впевнений, що в мотелях\готелях будуть місця.