По старлайну є можливість перейти на платний євросервер, до якого фсб не матиме доступу. 200 грн на місяць, на біса тоді ця сигналка
а можно подробнее насчет этого? Это просто сервер того же старлайна, просто забугром? Откуда уверенность, что сам старлайн не будет сливать данные в ФСБ? Или если от ФСБ поступит "фас" на все украинские девайсы, что старлайн вдруг откажет трогать забугорные соединения? Или если там тупо проксирование, так старлайн даже заморачиваться не станет, на своем сервере в России команду выполнит, автоматом через прокси все пойдет. Или как работает эта 200грн\м штука? Или почему вдруг цена именно в грн?
Питання до Хаммер Центру: Є Autolis Mobile і автозапуск. Я знаю, і Ви це показували в своїх відео, що автозапуск можна реалізувати з ключа штатного. Тому питання:
А чи реально дістати і викинути сімку з того Автолісу, а автозапуск зробити, наприклад, за допомогою якогось іншого GSM-пристрою яке з росіянами ніяк не пов"язане і яке буде посилати Автолісу сигнал на запуск і зупинку двигуна (як це робить ключ)?
Додаток я вже викинув, бо окрім автозапуску і контролю балансу він безкорисний. Мене цікавить чи існує в принципі така можливість і чи, можливо, Ви вже робили комусь таке, а якщо не робили, чи плануєте?
Якщо вимкнути інтернет смскою 82#, то система втратить будь-який зв'язок з рашкою, і можна буде робити запуск смскою 60#, це найпростіший і найдешевший спосіб.
Hammer 18.04.2022 11:03 пишет: Якщо вимкнути інтернет смскою 82#, то система втратить будь-який зв'язок з рашкою
Так, це вже зробив. Також на сім-картці вимкнув Інтернет. Сподіваюся, що він таки вимкнений, бо робив це через додаток Мій Київстар, а там та сімкарта позначена спеціальнім якимось тарифом і зміна послуг "якось цікаво працює", ніж для поточної сімкарти з телефону. Доречі, опції увімкнути Інтернет немає, але мені вона і не потрібна. Було б добре, якби в мобільних операторів були тарифи для сигналізацій взагалі без інтернету. Ну а про фільтрацію номерів на рівні оператора напевно ми можемо тільки мріяти, нажаль.
Hammer 18.04.2022 11:03 пишет: ...і можна буде робити запуск смскою 60#, це найпростіший і найдешевший спосіб.
Так, це теж пробував, тільки не через SMS, а дзвінком. Працює.
Тобто, я правильно Вас зрозумів, що на даний момент, вищеописані кроки є достатніми для запобіганя зв"язку сигналізації з російськими серверами?
Так все ж таки, що зараз ставити? Так щоб спати спокійно. Рашиське не хочу Хто з камрадів цим професійно займається буду вдячний за поради і безпосередні пропозиції по встановленню
Манита71 27.04.2022 18:32 пишет: Так все ж таки, що зараз ставити? Так щоб спати спокійно. Рашиське не хочу Хто з камрадів цим професійно займається буду вдячний за поради і безпосередні пропозиції по встановленню
Манита71 27.04.2022 18:32 пишет: Так все ж таки, що зараз ставити? Так щоб спати спокійно. Рашиське не хочу Хто з камрадів цим професійно займається буду вдячний за поради і безпосередні пропозиції по встановленню
КАСКО? ))
В наявності
ну і супер захищати зараз машину від потенційно озброєної автоматиною зброєю людини, така собі історія
На прошлой странице есть ответ на твой вопрос
Ты имеешь ввиду девайс братьев Лабусов? Я ж не против. Вопрос где и у кого его поставить?
ну і супер захищати зараз машину від потенційно озброєної автоматиною зброєю людини, така собі історія
все ІМХО, звісно
КАСКО для описаного випадку не працює
якщо це грабіжник, чому ж не працює? працює
не працює якщо це орк прийшов у тебе машину забрати, але ж точно сигналізація не від цього
В ответ на:
26.2 До страхових випадків не відносяться події, які спричинили збитки чи виникли внаслідок та/або у зв’язку з: 26.2.1 оголошеної чи неоголошеної війни, військових дій усякого роду, громадянської війни чи їхніх наслідків, революції, повстань та інших заходів військового характеру;
В країні оголошений військовий стан. Багато нелегальної зброї на руках. П. 26.2. Внаслідок та або у зв’язку з. Іммобілайзер тут значно надійніше. Забрали машину і фіг з нею. Через 100м сама зупиниться, якщо не раніше. Головне встигнути відійти подалі.
В будь якому випадку, краще щоб машина нікуди не поїхала і відремонтувати по КАСКО ніж поїхала і возитись з бюрократією по викраденню.
В країні оголошений військовий стан. Багато нелегальної зброї на руках. П. 26.2. Внаслідок та або у зв’язку з. Іммобілайзер тут значно надійніше. Забрали машину і фіг з нею. Через 100м сама зупиниться, якщо не раніше. Головне встигнути відійти подалі.
В будь якому випадку, краще щоб машина нікуди не поїхала і відремонтувати по КАСКО ніж поїхала і возитись з бюрократією по викраденню.
ні, пошкодження або викрадення авто не під час безпосередніх військових дій (не військового стану!) КАСКО покривається, страхові працюють, і платять, ну, нормальні
а не нормальні і раніше намагалися не платити
а якщо орки БТРом утягнуть, як в Ірпені-Бородянці було, ну то зрозуміло