почитал но это только кацапы жалуются на свой билайн
да, но давай подумаем масштабнее. Что, если в билайне нашли лазейку "баг", которая позволила им подписывать через пуш-ы на платные смс сервисы? А что, если это не баг, а это сознательно оставленная бекдор и билайн договорился со старлайном? А что, если на очереди и другие операторы сотовой связи, и не только рашки? А что, если там не только отправка вредоносных смс зашита?
Понимаете к чему веду, не?
после последнего обновления, приложение СтарЛайн начало пытаться получать рут доступ, уже три разных человека с этим кейсом написали на страничке саппорта. Саппорт морозится. Походу лучше не обновляться, а то хз что там впихнули..
на телефон ставиться другой приложение. Все работает без VPN. Там настолько все просто, что можно сделать и самому, без посещения сервиса (если сигнализация нового поколения, которую можно программировать с телефона).
а можно линку на детали, если таковой владеете ?
Система моего автомобиля Starline s96v2 прислала мне смс « Код регистрации на сервере starline.online: (восьмизначный код)» никуда не переходил зашел в приложение, приложение снова работает также через vpn, а в браузере без vpn. До этого дня с 6.06.22 висело.
Система моего автомобиля Starline s96v2 прислала мне смс « Код регистрации на сервере starline.online: (восьмизначный код)» никуда не переходил зашел в приложение, приложение снова работает также через vpn, а в браузере без vpn. До этого дня с 6.06.22 висело.
Таки да, вчера заработало. Но у меня без впн - и приложение, и веб-версия.
на телефон ставиться другой приложение. Все работает без VPN. Там настолько все просто, что можно сделать и самому, без посещения сервиса (если сигнализация нового поколения, которую можно программировать с телефона).
Встановлюєте Призрак 2.0. Далі запускаєте застосунок, читаєте що сервер не той, треба змінити. Йдете по крокам, там все просто. Нюанс - якщо реєстрували користувача по номеру телефону, і памятаєте пароль користувача (не код жсм, а пароль користувача - добре) якщо ні - створюєте нового користувача по адресі email (бо телефон не варіант / смс не прийде для відновлення паролю). Вам потрібні будуть заводський номер сигналізації або qr код на картці зі канувати, знати Ваш код жсм та номер телефону. Там все дійсно просто і зрозуміло.
Но у меня без впн - и приложение, и веб-версия.
Мабуть, залежить від провайдера. Застосунок на інтернеті від Ланет працює без ВПН, а на Кіївстарі - ні.
Но у меня без впн - и приложение, и веб-версия.
Мабуть, залежить від провайдера. Застосунок на інтернеті від Ланет працює без ВПН, а на Кіївстарі - ні.
У застосунок в телефоні через домашній інет працює без VPN, через мобільний від Водафон через VPN. На ноуті вебверсія через домашній інет не працює без VPN
Додаток від Autolis вже декілька діб працює без VPN.
дійсно - після зміни сервера Автоліс, впн не потрібен вже кілька днів.
Оно так сразу было после замены, через проводной интернет работает, а через мобильный - нет. Дома и на даче работает через вифи, а выходишь на улицу (оключаешь вифи) - нет связи с системой.
Оно так сразу было после замены, через проводной интернет работает, а через мобильный - нет. Дома и на даче работает через вифи, а выходишь на улицу (оключаешь вифи) - нет связи с системой.
В мене КС - працює з мобільного. З домашнього і робочого - також (DG, Wnet, Lanet)
це тільки в мене не працює ? все зробив, як камрад Хаммер написав, але так зв"язку з системою немає .... думав заїхати до Хаммерцентру, може я щось не так роблю, але все час не знаходжу ....
Питання до представників Хаммер Центру.
Є Автоліс Мобайл. Машина зараз переважно знаходиться у підземному закритому паркінгу де немає GSM зв"язку. В документації вичитав, що є можливість вимкнути канал GSM для економії акумулятора.
Код:
Примеры SMS-команд вкл/выкл режима пониженного потребления: 19# 0 (где 0 – выключение режима пониженного потребления) 19# 1 (где 1 – включение режима пониженного потребления) Режим пониженного потребления автоматически выключается при изменении текущего режима работы системы (заводская установка).
Тобто якщо я відправлю СМС 19# 0, то буде увімкнено цей режим. Але, наприклад, якщо я зніму машину з охорони, чи переведу в режим ТО, то тоді канал знову буде активний.
Далі вони пишуть, що
Код:
Есть возможность запретить автоматическую отмену SMS-команды 19# 1 при изменении текущего состояния системы. В этом случае выключить режим пониженного потребления возможно командой 19# 0, при условии, что основной источник питания системы подключен и напряжение питания выше установленного порога. Заводская установка – выше 11,3B.
І тут власне питання: як зробити так, щоб канал GSM був знову активний лише тоді, коли я відправлю СМС 19# 0? Чи можу я це сам зробити? Якщо "так", то підкажіть будь ласка як це зробити.
1. Увімкнути запалювання. 2. Набрати кодонабірником сервісний код. 3. Після 4 червоних піків набрати код 13-4-2. 4. Або заїхати до нас.
це тільки в мене не працює ? все зробив, як камрад Хаммер написав, але так зв"язку з системою немає .... думав заїхати до Хаммерцентру, може я щось не так роблю, але все час не знаходжу ....
Як правило, у всіх працює, але було кілька випадків, коли була потрібна наша допомога.
1. Увімкнути запалювання. 2. Набрати кодонабірником сервісний код. 3. Після 4 червоних піків набрати код 13-4-2. 4. Або заїхати до нас.
Дякую Вам!! За таблицю програмування я забув . Спробую!! Ще раз дякую!
Як правило, у всіх працює, але було кілька випадків, коли була потрібна наша допомога.
Ігоре, як раз сьогодні забрав від вас машину ))) окрім питання з Автолісом потрібно було ще деякі допи встановити. загалом з Сергієм вирішили, що це баг вудафону, тому що з київстаровською карткою все запрацювало. так що питання вирішено, дякую ! при цьому з домашнього інету додаток працює без ВПН (хоча на орковські сайти зайти не можливо), а з мобільного інету тільки через ВПН, пробувам мобільний інет від київстару, вудафону та лайфу
Встановлюєте Призрак 2.0. Далі запускаєте застосунок, читаєте що сервер не той, треба змінити. Йдете по крокам, там все просто. Нюанс - якщо реєстрували користувача по номеру телефону, і памятаєте пароль користувача (не код жсм, а пароль користувача - добре) якщо ні - створюєте нового користувача по адресі email (бо телефон не варіант / смс не прийде для відновлення паролю). Вам потрібні будуть заводський номер сигналізації або qr код на картці зі канувати, знати Ваш код жсм та номер телефону. Там все дійсно просто і зрозуміло.
А у вас стабільно все працює після всіх цих маніпуляцій? Бо в мене через раз...(
Замінив додаток у вівторок. В перший день взагалі лише один раз приєднався десь за 20 спроб. Але зараз ніби стабільніше стало, майже завжди виходить.
У мене , вже пару місяців , після заміни додатку , працює все адекватно . Стоїть 830-й .