читаю і дивуюсь як ви їздите, що не встигаєте до комендантської години?
я зараз вожу людей на захід, позавчорашня поїздка київ-трускавець: виїхав 7-30, приїхав 17-30. швидше 120 не їхав. вчора їхав назад: виїхав 7-00, приїхав 16-00.
Житомирську трасу, я так розумію - зараз все ще розчищають та документують все, що наробили орки. Офіційного дозволу рухатися по житомирській трасі - все ще не було? Мені особисто не потрібно, просто це буде один з символів, завдяки якому у т.ч. буде запускатися бізнес і т.п.
VovkZ 03.04.2022 11:03 пишет: Житомирську трасу, я так розумію - зараз все ще розчищають та документують все, що наробили орки. Офіційного дозволу рухатися по житомирській трасі - все ще не було? Мені особисто не потрібно, просто це буде один з символів, завдяки якому у т.ч. буде запускатися бізнес і т.п.
Имхо она еще долго будет непроездной. Там же вроде мост в районе стоянки взорван.
VovkZ 03.04.2022 11:03 пишет: Житомирську трасу, я так розумію - зараз все ще розчищають та документують все, що наробили орки. Офіційного дозволу рухатися по житомирській трасі - все ще не було? Мені особисто не потрібно, просто це буде один з символів, завдяки якому у т.ч. буде запускатися бізнес і т.п.
Имхо она еще долго будет непроездной. Там же вроде мост в районе стоянки взорван.
Аби була проїздна до Стоянки, а там вже варіантів в'їзду вистачає. По самій трасі багато фото бачив, перегороджена згорівшою орко-технікою..
Аби була проїздна до Стоянки, а там вже варіантів в'їзду вистачає. По самій трасі багато фото бачив, перегороджена згорівшою орко-технікою..
Доречі на деких ділянках двусторонній рух по одній полосі (стороні дороги). Перед Коростишевом так точно. Поки трафіку там особливо нема і проблем це не викликає. Але треба бути уважним.
З фейсбуку Укравтодора ... Найближчими днями почнемо відбудову зруйнованих мостів. За попередніми розрахунками — на кожен міст потрібно 2–3 місяці. Паралельно працюємо над тимчасовими рішеннями для відновлення сполучення трасою Київ — Чоп. План завершити роботи за пару тижнів. ... Наразі силами Служби автомобільних доріг у Київській області вже розпочато: - влаштування переправи на місці зруйнованого мосту та паралельно стартує будівництво мосту на трасі М-06 Київ-Чоп, поблизу с. Стоянка.
Voldemaar 29.03.2022 15:15 пишет: читаю і дивуюсь як ви їздите, що не встигаєте до комендантської години?
я зараз вожу людей на захід, позавчорашня поїздка київ-трускавець: виїхав 7-30, приїхав 17-30. швидше 120 не їхав. вчора їхав назад: виїхав 7-00, приїхав 16-00.
Выехал из Вел.Дымерки в 11-00 4-го марта... заехали на Харьковский, собрали манатки... приехал во Львов в 10-00 6-го марта. Две ночи провели у хороших людей, ибо с таким количеством и качеством БП доехать до КЧ вообще нереально Выезжали из Киева больше 2-х часов Под Бродами тупо простояли в поле 3 часа В Сквире больше часа плелись на БП. И да, дороги такие, что местами до 20 км/ч сбрасывал
Так что такое... Может, сейчас, когда направление пробок поменялось, быстрее стало... Или на БП нагоняй сделали
БП вже в першу декаду березня налагодили свою роботу. В селах один БП клеїв на скло липку стрічку, а на другому БП її тільки відклеювали без перевірки документів. На житомирській трасі взагалі мало БП. Коли відвозив своїх в Мукачеве 12.03, доїхали за 13.5 годин. Можливо було б і швидше, але буквально пере ді мною за 40 км від кільцевої Львова машина вискочила на зустрічну і влаштувала маштабне ДТП з перекиданням автомобілів, перекриттям всієї дороги уламками і двома трупами.
ось там, де в тебе стрілочки сходяться в Білогородці, ЗАТОР на пару годин. весь потік зі Львова туди пре.
Ездил 02.04 и 09.04 по маршруту Киев-Львов Выежал так:Киев-Фастов-Кочеров- ну и дальше по прямой на Львов. Машин мало, на блокпостах остановили только дважды, в прошлый раз раз 20 ть. Траса не загружена. На окко отпускают не больше 20 литров за раз, на сокаре залили до полного без проблем. Как то так.
Ездил во Львов и обратно - дорога шикарная. Почти все посты раздвинули, ямы на участке между Житомиром и Ровно полатали. В Ровенской области (район Дубно) местами есть дырки, видимо ремонт не делали еще. Дорога Коростышев (Житомир)-Львов-Коростышев (435км) вышло в районе 5 часов в каждую сторону. Пробка только в самом Львове - там в обе стороны заторы дикие.
Всем привет. Кто подскажет как лучше ехать с Трускавца до Хмельницкого? Месяц назад ехал с Хмельницкого через Тернополь, Бережаны, Стрый. Сейчас Вэйз рисует путь через Львов, Золочив, Тернополь. Подскажите как лучше?