Им можно как то простому юзеру пользоваться? И как технически если да?
Им можно как то простому юзеру пользоваться? И как технически если да?
в Україні не можна купити, бо немає підтримки/продажу. Але взагалі це супутникова тарілка з модемом, тому ніяких складнощів з використанням для звичайного юзера не буде. Потрібно просто налаштувати прийом сигналу та підключити модем з обліковим записом.
Потрібно купити комплект для підключення. І писали, що для приватних осіб - поки, продажу не буде (можливо, пізніше щось зміниться). Лише для військових, державних потреб і т.п.
Потрібно купити комплект для підключення. І писали, що для приватних осіб - поки, продажу не буде (можливо, пізніше щось зміниться). Лише для військових, державних потреб і т.п.
Минцифры считает иначе
Starlink Ілона Маска став найбільш завантажуваним застосунком в Україні.
Starlink — додаток, який дозволяє користувачам смартфонів отримати доступ до супутникового інтернету від Space-X.
Застосунок було завантажено 21 000 разів у неділю, 13 березня, у всьому світі в обох магазинах App Store та Google Play. Це найбільша кількість завантажень у світі за один день. Причому більшість відбувалися з України.
Також додаток завантажили в Україні майже 100 000 разів, за останні два тижні кількість інсталяцій у світі зросла більш ніж утричі.
Станції супутникового інтернету Starlink вже працюють в Україні, щоб підтримати належне функціонування критичної інфраструктури та послуги у сфері охорони здоров’я, фінансів та енергетики.
Starlink розроблений, щоб надавати широкосмуговий доступ до інтернету в місцях, де доступ був ненадійним або повністю відсутнім. У будь-якій точці планети. А застосунок потрібний, щоб встановити зв’язок із супутником і щоб запрацював інтернет.
Ну загрузить можно хоть миллион раз, а толку от этого?!
Тим не менше - замовлення працює на українські адреси с оплатою українськими картками. Щоправда, ще приватним особам зі знайомих, які замовляли, ще не доїхало. Знову ж таки, регіонлоку там, наскільки я пам'ятаю, немає, тоже і проблеми "передати" з Європи/США - також.
Тут пишуть що можна замовити , комплект коштує $500 + певні витрати на доставлення та абонплата $100 /місяць
Скажите на машину поставить можно? Укрзализниця же для поездов вроде покупает... Ну хотя бы не в дороге пользоваться, а на остановках?
Скажите на машину поставить можно? Укрзализниця же для поездов вроде покупает... Ну хотя бы не в дороге пользоваться, а на остановках?
Можно. Новые партии нам высылали уже с адаптерами от прикуривателя. Но в дороге не воспользуешься - тарелка должны быть вне салона, очевидно.
Після перемоги замовлю собі. Знайомі вже користувалися, кажуть шайтан-штука, літає все. Все одно, думаю, ціни в нас на послуги будуть підтягуватися до європейських.
ставиться базовий девайс до якого підключаються потрібні пристрої, ціна хз
Після перемоги замовлю собі. Знайомі вже користувалися, кажуть шайтан-штука, літає все. Все одно, думаю, ціни в нас на послуги будуть підтягуватися до європейських. [/цитата а пінгі які, знайомі не дивилися?
Куда обращаться, кто пробовал? А то Датагруповский спутник хакнули, двадцатый день инета нет на достаточно важных объектах.
Знайомі вже користувалися, кажуть шайтан-штука, літає все.
работает, но не "летает". 30-50мбит скорость и пинг 30-50мс
Після перемоги замовлю собі. Знайомі вже користувалися, кажуть шайтан-штука, літає все. Все одно, думаю, ціни в нас на послуги будуть підтягуватися до європейських. [/цитата а пінгі які, знайомі не дивилися?
великі насправді пінги, це головна проблема. у знайомих тут є, користуються бо живуть на острові. для айті-роботи більш-менш нормально, онлайн відко часто підлагує. не знаю чи залежить від регіону
Откуда инфа что хакнули? Могли банально аренду полосы на спутнике не оплатить...
Откуда инфа что хакнули? Могли банально аренду полосы на спутнике не оплатить...
Сенкс, но надеюсь восстановят связь. А так даже Триколор был доступен в восточных областях, но мы даже до 14 года такой вариант не рассматривали ибо зашквар.
Сам спробував. Шайтан-машина! Швидко, літає. Пох, після перемоги, та як з'явиться можливість для України - куплю собі. Ну і це, продам [*****] Фінік - куплю Теслу. Треба підтримувати бізнес людей та країн, які нам допомогали.