autoua
Autoua.netФорумНаші за кордоном

Спеціальна програма Канади для українців (7/17)

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: RinaFil]
      12 апреля 2022 в 15:39 Гілками

RinaFil 12.04.2022 11:52 пишет:

Єдине, що точно зрозуміло з твоїх дописів, що тебе жаба давить, яку Канада надала візу для тих хто зараз прилітає, а в тебе такого не було. Оце капець як чітко прослідковується в твої опусах.
Для кого Канада, я вже відповіла.
"Прозріваю" я від того, як деякі персонажі подають інформацію. Поки Хелен не спромоглася вивести тебе на чисту воду, то і далі би ти розказував в рожевих окулярах.
Ти прилетів з роботою на віддалені, дружина вже мала роботу тут, англійська на високому рівні і без дітей, + квартиру вже найшли.
Камон? Що ти тут розповідаєш, як в тебе класно все вийшло?

жаба поржав, дякую. в цілому звичайно шкода що тут не можна ідіота назвати ідіотом. особливо враховуючі те, як смішно все додумалось, не знаючі про мене рівно нічого. ну да ладно, на кожного дурака відволікатись багато йому честі. просто іди в ігнор
а по темі - ну ось, цілком здраво написано камрадом m0ps. треба вибирати куди їхати із розрахунком власних сил та скілів. ось приміром ті родини, яким ми тут допомогли влаштуватись, наче бачать оптимізм, всі жінки з дітьми. я щиро за них радий. і ще більше радий тому, що вони розбивають цей дебільний стереотип, за яким всі жінки з дітьми це начебто якісь аморфні субстанції, ні на що не гідні крім варки борщів та заміни підгузок

Змінено Vovius (15:52 12/04/2022)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: Vovius]
      13 апреля 2022 в 08:00 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

наша Kozak Ukrainian Eatery безкоштовно годує українців, але є невеличка умова

наша Kozak Ukrainian Eatery безкоштовно годує українців, але є невеличка умова

Змінено Vovius (08:00 13/04/2022)

СуперСтар *
41 год (23 года за рулем), Киев
С нами с 23.08.2010

13 апреля 2022 в 22:16 Гілками

Єдине, що точно зрозуміло з твоїх дописів, що тебе жаба давить, яку Канада надала візу для тих хто зараз прилітає, а в тебе такого не було. Оце капець як чітко прослідковується в твої опусах.
"Прозріваю" я від того, як деякі персонажі подають інформацію. Поки Хелен не спромоглася вивести тебе на чисту воду, то і далі би ти розказував в рожевих окулярах.
Ти прилетів з роботою на віддалені, дружина вже мала роботу тут, англійська на високому рівні і без дітей, + квартиру вже найшли.

Вы реально или прикалываетесь!?

Эту тему создал Vovius и не про какие розовые очки он не рассказывает, а даёт информацию!!! с полезными ссылками и прочим. И никого не агитирует.

А вот ваше и Dr.Helen участие больше всего напоминает самого страшного украинского зверя "ЖАБУ". Особенно Dr.Helen, мы тут полжизни готовились, полтос баксов собрали, а эти ша наприезжают и им всё сразу и виза на 3 года и открытое разрешение на работу и медицина.То что виза на 10 лет знаю, прибывание не более 3 лет и еще виза открывается не больше срока действия паспорта (если паспорт через год заканчивается, значит виза будет на год).

Да в Европе так круто, только что то бегают из страны в страну. Денег никто не дает, разве что Германия. 800 евро на женщину и ребенка, живут у волонтеров, права голоса особо нет, даже в дом не может прийти знакомая просто поговорить, поплакать, неразрешают. А так супер. Бельгия, моя мама уже почти месяц, только что и знает что то сдает, что то на неё смотрят, еще что то.

m0ps писал про стоимость перелёта. Я так же думал о его высокой стоимости, а оказалось из Варшалы в Ванкувер можно долететь за 360 евро и это с багажем в 7 + 23 кг и без каких либо скидок! Варшара - Рим - Калгари - Ванкувер. А еще можно в Рим акцию поймать и багаж бесплатно иногда можно взять.

Vovius жму руку за помощь, а не соплежевание.

Никак не могу жену уговорить попробовать программу, но мы всё время в Киеве и жена без меня не хочет никуда ехать.

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: Ekspert83]
      14 апреля 2022 в 00:10 Гілками

Ekspert83 13.04.2022 22:16 пишет:

Вы реально или прикалываетесь!?

Эту тему создал Vovius и не про какие розовые очки он не рассказывает, а даёт информацию!!! с полезными ссылками и прочим. И никого не агитирует.

А вот ваше и Dr.Helen участие больше всего напоминает самого страшного украинского зверя "ЖАБУ". Особенно Dr.Helen, мы тут полжизни готовились, полтос баксов собрали, а эти ша наприезжают и им всё сразу и виза на 3 года и открытое разрешение на работу и медицина.То что виза на 10 лет знаю, прибывание не более 3 лет и еще виза открывается не больше срока действия паспорта (если паспорт через год заканчивается, значит виза будет на год).

Да в Европе так круто, только что то бегают из страны в страну. Денег никто не дает, разве что Германия. 800 евро на женщину и ребенка, живут у волонтеров, права голоса особо нет, даже в дом не может прийти знакомая просто поговорить, поплакать, неразрешают. А так супер. Бельгия, моя мама уже почти месяц, только что и знает что то сдает, что то на неё смотрят, еще что то.

m0ps писал про стоимость перелёта. Я так же думал о его высокой стоимости, а оказалось из Варшалы в Ванкувер можно долететь за 360 евро и это с багажем в 7 + 23 кг и без каких либо скидок! Варшара - Рим - Калгари - Ванкувер. А еще можно в Рим акцию поймать и багаж бесплатно иногда можно взять.

Vovius жму руку за помощь, а не соплежевание.

Никак не могу жену уговорить попробовать программу, но мы всё время в Киеве и жена без меня не хочет никуда ехать.

дякую за підтримку я радий допомогти, і якщо чесно трохи прикро коли заходять і замість того ж самого починають розповідати про жабу і 50к. ну але таке, пофіг на них. сюди до речі їде реально багато людей, і ще кльово що місцеві, не тільки волонтери, максимально сприяють адаптації - як на мене, приміром те що роботодавці почали послабляти вимоги до мови це хороший плюс. допомагати тут є кому.

приверженец ****
Toronto
С нами с 08.11.2007

14 апреля 2022 в 04:11 Гілками

Следите за новостями. Канадцы по жизни тормознутые. Они то сделают, и все будет хорошо, но когда-нибудь потом. Не прошло и полтора месяца, как Онтарио сказало, что будут давать медицинское покрытие. Федералы на днях сказали, что будут финансово помогать 6 недель, только вот теперь нужно еще недельки 3, чтоб они разрулили как это делать. Медицину дали, а большинство точек, где ее оформляют понятия об этом не имеют. Бардак таки тут тоже есть. Вон федералы упростили визу. Я уже 2 раза по 2 с половиной часа ее заполняла на 2 семьи. Единственное, что они там упростили, что не надо подавать сопровождающие доки и что это бесплатно. Они вроде делают, но не очень спешат и не сильно стараются. Но все меняется и возможно будут лучшие программы. Тогда можно и поговорить.

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: Dr.Helen]
      14 апреля 2022 в 06:11 Гілками

Dr.Helen 14.04.2022 04:11 пишет:

Следите за новостями. Канадцы по жизни тормознутые. Они то сделают, и все будет хорошо, но когда-нибудь потом. Не прошло и полтора месяца, как Онтарио сказало, что будут давать медицинское покрытие. Федералы на днях сказали, что будут финансово помогать 6 недель, только вот теперь нужно еще недельки 3, чтоб они разрулили как это делать. Медицину дали, а большинство точек, где ее оформляют понятия об этом не имеют. Бардак таки тут тоже есть. Вон федералы упростили визу. Я уже 2 раза по 2 с половиной часа ее заполняла на 2 семьи. Единственное, что они там упростили, что не надо подавать сопровождающие доки и что это бесплатно. Они вроде делают, но не очень спешат и не сильно стараются. Но все меняется и возможно будут лучшие программы. Тогда можно и поговорить.

мій досвід:
- півгодини заповнення аплікації на візу на 2 людей. іноді глючить, так, доводиться заповнювати спочатку. півгодини це враховуючі це
- медицинське покриття з першого дня є наразі у всіх провінціях, у багатьох воно відразу з появою програми було з першого дня. Онтаріо позаду всіх, походу.
- так, тут бюрократія всюди. сюрпрайз: вона приміром менша ніж в Польші (якщо щось, особисто в курсі, жрав). про анонсовану програму житлом, грошима та роботою я вишче написав.

до речі, називати жителів країни, яка тобі стала другим домом, "тормознутие" - явна ознака совков. які зазвичай валять зі своїм мухосрансків в цивілізацію звідси виють як все пагано. совок з них, на жаль, не виїзжає. так що радив би "можно пагаваріть" в іншій темі, накшталт "як у мене все фігово в Канаді і навіть 50к не допомогли". а то інфи корисної мінус півтора, суцільне ниття

Змінено Vovius (06:13 14/04/2022)

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

14 апреля 2022 в 18:10 Гілками
Супер писатель! **
39 лет за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

14 апреля 2022 в 19:37 Гілками

Vovius 14.04.2022 18:10 пишет:

респект і уважуха
B.C. developer offers Ukrainian families rent-free apartments in new building

Написав Вам в особистому повідомлені

важничающий писатель **
Киев
С нами с 27.09.2005

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: barguzin]
      15 апреля 2022 в 02:02 Гілками

Візи отримано, квитки куплені, друзі чекають
В кінці травня вирушаємо у Saint John, New Brunswick. Якщо хтось там з наших є, пишіть.

приверженец ****
Toronto
С нами с 08.11.2007

15 апреля 2022 в 02:34 Гілками

Vovius 14.04.2022 06:11 пишет:

мій досвід:
- півгодини заповнення аплікації на візу на 2 людей. іноді глючить, так, доводиться заповнювати спочатку. півгодини це враховуючі це

Это прокомментирую, в остальном разговаривать не с кем. Если культуры общения нет, то ее нет и этому уже не научить. Как говорится мыши плакали и кололись, но продолжали жрать кактус. Vovius у нас царь и бог, знает все лучше всех, умеет лучше всех, тк он истина воязыцах. Ну то ладно, обижаться на "обиженных" грешно. В дальнейшем просто пройду мимо и помогу тому, кто дейстивтельно нуждается в помощи и чтоб не наступили на грабли расстеленные подобными Voviusu людьми.

Прокомментировать хочу данную строку, чтоб люди понимали, что формы заполнить может занять много времени. Если семья из 2 человек, они учились в одном универе, работали на одном месте, никогда не выезжали за рубеж, у них нет детей, предыдущих браков, других имен, и тому подобного, то да, можно заполнить за минут 40. Если люди учились в паре мест, путешествовали, работали на разных должностях в разных местах, у них есть дети, то на семью из 3-4 человек займет часа 2.5-3. Я эти формы заполнила уже 13 людям. Завтра еще 2. Говорю не понаслышке.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 27.09.2005

15 апреля 2022 в 04:27 Гілками

Dr.Helen 15.04.2022 02:34 пишет:

мій досвід:

Это прокомментирую, в остальном разговаривать не с кем. Если культуры общения нет, то ее нет и этому уже не научить. Как говорится мыши плакали и кололись, но продолжали жрать кактус. Vovius у нас царь и бог, знает все лучше всех, умеет лучше всех, тк он истина воязыцах. Ну то ладно, обижаться на "обиженных" грешно. В дальнейшем просто пройду мимо и помогу тому, кто дейстивтельно нуждается в помощи и чтоб не наступили на грабли расстеленные подобными Voviusu людьми.

Прокомментировать хочу данную строку, чтоб люди понимали, что формы заполнить может занять много времени. Если семья из 2 человек, они учились в одном универе, работали на одном месте, никогда не выезжали за рубеж, у них нет детей, предыдущих браков, других имен, и тому подобного, то да, можно заполнить за минут 40. Если люди учились в паре мест, путешествовали, работали на разных должностях в разных местах, у них есть дети, то на семью из 3-4 человек займет часа 2.5-3. Я эти формы заполнила уже 13 людям. Завтра еще 2. Говорю не понаслышке.

Анкеты на 3х заполнял в первый день программы 17 марта. Не было тогда еще никаких гайдов, советов. Заполнял часов 5...

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

15 апреля 2022 в 06:47 Гілками

Dr.Helen 15.04.2022 02:34 пишет:

мій досвід:

це хто говорить про культуру спілкування? та хто пише відверто расистські коментарі і називає жителів країни куди вона приїхала "тормознутими"? як видно, совок з тобою успішно мігрувавав і так і живе. власне, яка хоч одна корисна порада від тебе тут була крім "не їдьте якщо у вас нема 50к"? а потім якось ой, вийшло що їхати можна і умови в принципі не такі пагані, якщо порівняти і дивитись трохи ширше ніж Онтаріо (в яке насправді особисто я б і не їхав) і власний досвід "за всі гроші світу". якщо щось, стосовно цієї програми мені регулярно пишуть ті, хто вже вирішив їхати або ще вирішує, і я вважаю що краще зусилля направляти їм на допомогу, а не нити що не можеш заповнити анкету. у когось це виходить швидко, в когось ні, теж мені перешкода

Змінено Vovius (06:50 15/04/2022)

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: miron]
      15 апреля 2022 в 06:49 Гілками

miron 15.04.2022 02:02 пишет:

Візи отримано, квитки куплені, друзі чекають
В кінці травня вирушаємо у Saint John, New Brunswick. Якщо хтось там з наших є, пишіть.

успіхів! напиши в групу Ukrainians In Canada, там хтось може відгукнутись

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

15 апреля 2022 в 07:16 Гілками

не зовсім про CUAET і поточну ситуацію, але все ж може комусь знадобиться:
Career Paths For Skilled Immigrants in British Columbia

Змінено Vovius (07:18 15/04/2022)

приверженец ****
Toronto
С нами с 08.11.2007

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: miron]
      19 апреля 2022 в 22:50 Гілками

miron 15.04.2022 04:27 пишет:

Анкеты на 3х заполнял в первый день программы 17 марта. Не было тогда еще никаких гайдов, советов. Заполнял часов 5...

Верю. У меня преимущество, я сама делала все анкеты для своей иммиграции, а потом заполняла несколько раз родственникам и друзьям на визитор визы. Поэтому мне достаточно просто заполнять данные формы. Но информации все равно очень много нужно и заполнение занимает кучу времени, особенно когда делаешь для практически незнакомых тебе людей.

member
Киев
С нами с 27.09.2018

21 апреля 2022 в 16:41 Гілками

Vovius 18.03.2022 05:12 пишет:

Для всіх українців уряд Канади запустив спеціальну програму:
https://www.canada.ca/en/immigration-ref...e-measures.html
TLDR:
- процесінг весь безкоштовний
- віза на 10 років, безперервно можна знаходитись до 3 років
- опціонально можна отримати open work permit (авторизація на працю, без прив’язки до роботодавця), або study permit (дозвіл на навчання)
- для тих в кого нема паспортів можна запросити щось по типу Emergency Travel Authorization

готовий допомогти чим зможу, поділитись всіма нюансами життя тут і зв’язати із українським комьюніті, воно тут дуже велике

Написав вам питання у ПП

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: Bod'ka]
      21 апреля 2022 в 23:58 Гілками

анонсували фонд для організації чартерних рейсів з Європи до Канади для українців:
Canada launches Aeroplan fund to bring Ukrainians to Canada
конкретики правда поки на жаль мало, буксують, бюрократи. але я так розумію через те що хочуть це зробити без обтяження платників податків, звідси фонд, а не просто купівля фрахту напряму. варто відстежувати

читатель
С нами с 18.06.2012

27 апреля 2022 в 08:59 Гілками

Товариство, бажаю всім міцного здоров'я! Підкажіть будь -ласка щодо наступних запитань:
1) скільки часу в середньому займає видача Візи, дружина з дитиною знаходяться у Польщі? Розумію,що після подачі документів необхідно чекати виклику для проходження біометрії і вже після цього віза буде видана або ні.
2) на протязі якого часу необхідного в'їхати у Канаду з часу отримання візи для українців"за спрощеною процедурою"?

новичок *
С нами с 12.07.2014

Re: Спеціальна програма Канади для українців [Re: Джин-Д]
      28 апреля 2022 в 16:44 Гілками

1) Виклик на біометрію пару днів. Запис - лотерея. У моїх анкета була заповнена 21.03, 22.03 вже записалися на біометрію після апруву, у Відень на 8.04. Вчора тільки був перший дозвіл на разовий в'їзд для тещі. Чекають... Потім подача паспортів і це ще тижні два, бо у нас потрібно робити разовий документ для малого (вписування в закордонний паспорт матері не годиться).

2) Півроку, якщо foil less visa. А якщо буде віза в паспорті, то на срок дії паспорта, але остаточне рішення буде приймати офіцер в аеропорту, якщо наприклад через рік війни не буде і вам нічого не буде загрожувати, то впустити може і впустять, бо віза до кіня дії паспорта, а ось дозвіл на роботу скріше за все не дадуть. Тому типу робити візу, щоб була віза я б не радив - толку нуль.

Я б орієнтувався на 4-6 тижнів на весь процес, а краще на 8 тижнів тому що кількість бажаючих росте. Якщо є закордонні паспорти на всю родину і потрібно проставити всім візи. Ну і ще дозвіл від батька потрібний на вивіз дітей у Канаду, якщо зразу не прикріпили, то анкету будуть розглядати двічі і запитувати скан доку.

старожил **
С нами с 13.08.2016

1 мая 2022 в 18:38 Гілками

Коллеги, я правильно понимаю что разрешение на работу также дает возможность открыть бизнес в Канаде?

Autoua.netФорумНаші за кордоном
Додаткова інформація
0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: ***
Переглядів теми: 65603

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія