є абсолютно ідіотський, народжений в українському галєрному айті середовищі наратив, що є фаанг, а все інше то щось таке. і всі як папуги повторюють цей «фаанг-фаанг», просто тому, що нічого крім цього не знають. смішно те, що різниця зовсім не в тому хто скільки платить. приміром, сама велика зарплата яку я бачив, була в компанії Assurance IQ, яку нещодавно купила доволі відома страхова компанія Prudential - щось говорять всі ці назви? faang, так само як й інші великі гравці - це перш за все стабільність, імпакт та кар‘єрні перспективи. а платять вони по різному - дуже сильно може відрізнятись зарплата по оргу всередині компанії. і це мало залежить faang це чи ні. звичайно, можливостей отримати класну TC буде більше в компанії з цього списку, просто тому що там велика кількість оргів та проектів. але це зовсім не аксіома. я ось приміром працюю не в faang (але компанія доволі відома), моя дружина - у faang, і зарплати сильно різняться в обидва боки, нема ніякої прив‘язки до faang
То что Prudential платит хорошо я в курсе Что касается фаангов - в последнее время это все больше как имя нарицательное… не обязательно что бы имя компании было в аббревиатуре. Вопрос все-же был в том, сколько платят в компаниях, куда путь лежит не через литкод заправленный алгоритмами и структурами данных.
ну якщо наріцательноє то окей, приймається. стосовно інтервью - це також міняється в позитивний бік - багато компаній замість цього дібільного літкода все більше питають ближчі до реальності задачі, і роблять сильний уклон на system design (особливо на staff позиції) та culture fit. з останнім, до речі, без образ, але в українців не дуже, тому над ним треба працювати ледь не найбільше. але багато де досі літкод. тому якщо хочеться добре заробляти то треба жопочаси, без цього ніяк. стосовно зарплат - всі топ гравці як правило вирівнюються по ринку, такі як Prudential це скоріш виключення. ну я можу приміром сказати по своїй компаніі Salesforce: SMTS (senior) - десь 200к на рік, LMTS (lead) - в районі 250-300, PMTS (principal) - від 300 та вишче. але там всюди широкі рейнжі, і не рідко new hires отримують в офері бліьше ніж старожили. в Amazon SDE2 буде отримувати десь як SMTS, а SDE3 - широкий рейнж, сукупно LMTS та PMTS. ну ось на такі зп можна орієнтуватись. все що не Big Tech - буде до 200к, що в принципі цілком собі комфортна зарплата, жити можна
ще, до речі, забув Microsoft - вони тут ростуть як скажені, навіть ще один новий офіс нещодавно побудували. зарплати - як у інших Big Tech, що я навів
Сестра знакомого, с мужем, до войны заробитчанствовали в Польше. Уже в Канаду перебрались. Визы вроде 10 летние. Пожили 2 недели в отеле ( бесплатно, ХЗ кто оплатил). Уже перешли на вольные канадские хлеба...работают уборщиками чего то там, на 12 канадских в час, сняли жилье... ХЗ как они будут переходить на другую визу, в английском ноль, работа так себе... но пока барахтаются в свободном капиталистическом мире.
Сестра знакомого, с мужем, до войны заробитчанствовали в Польше. Уже в Канаду перебрались. Визы вроде 10 летние. Пожили 2 недели в отеле ( бесплатно, ХЗ кто оплатил). Уже перешли на вольные канадские хлеба...работают уборщиками чего то там, на 12 канадских в час, сняли жилье... ХЗ как они будут переходить на другую визу, в английском ноль, работа так себе... но пока барахтаются в свободном капиталистическом мире.
Сім"я виїхала в Канаду десь на початку 2000 в 5 або 6. Дружина влаштувалась типу комендант ЖК. Якщо щось зламалось або куди припаркувати гостя. Так ось, у неї до цього часу англійська дуже така собі. І нічо, працює, живе. Житло службове від ЖК. Чоловік теж зірок з неба не дуже хапає, англійська у нього, правда, набагато краща, працює. І нічого, вже скільки живуть. Але ж син 100% канадець з усіма канадськими плюшками. Вже українські слова іноді підбирає. Так що заради дітей можна і того, побарахтатись.
1. у них нет детей:) 2. вопрос философский, даже если у них и были были дети, то убить свою жизнь, ради детей...не знаю! 3. не говорю, что комендант и еще какой то вид работы это плохо!!! от человека зависит. У меня родственник, работает с 8.00 до 17.00 на заводе, в Украине. работая так же на заводе в Канаде, от бы жил лучше. Наверное...
Мне знакомые из Монреаля писали, что минималка 15 в час. Это что за дискриминация в твоем сообщении?
я ХЗ, может в разных штатах разная. может они на кеш устроились, я не уточнял
Сестра знакомого, с мужем, до войны заробитчанствовали в Польше. Уже в Канаду перебрались. Визы вроде 10 летние
пусть на свой ворк пермит глянут, до когда он действует, подозреваю, что точно не 10 лет, а года 3 наверно
Сестра знакомого, с мужем, до войны заробитчанствовали в Польше. Уже в Канаду перебрались. Визы вроде 10 летние
пусть на свой ворк пермит глянут, до когда он действует, подозреваю, что точно не 10 лет, а года 3 наверно
Вангую заробитчанствуют без ворк пермита по 10 летней трв нуачьо
так вроде свалить можно только по куает, чтобы быстро, а там уже можно тревел поучить на месте. при куает тебе в аеропорту сразу на контроле офицер может открыть ворк пермит, а может и не открыть. так пару мес назад было.
так вроде свалить можно только по куает, чтобы быстро, а там уже можно тревел поучить на месте. при куает тебе в аеропорту сразу на контроле офицер может открыть ворк пермит, а может и не открыть. так пару мес назад было.
Куает выдаётся на 3 года, а трв как правило на 10 лет или до конца действия паспорта. Так и заробитчанствуют.
Не зовсім зрозуміло, що він мав на увазі... Але я чекаю, може щось придумають по Cuaet, яка тривая до 31 березня.
ніякої конкретики від нього не було. але це загалом хороший знак
ну про комунізм не треба загоняти
згоден, комунізм для кожного свій. тобто про черги до лікаря - ганебні чутки? бо я пам'ятаю з совка, що медицина безоплатна, але до гарного хірурга можеш потрапити лише по блату. сподіваюсь вимог щодо кольору паркану хоч немає?
Залежить. В пристойному житлі - є, в всіляких гетто - немає, вибирай на смак.
В цілому нічого нового. Наче й зараз можуть подаватись на ПР на загальних умовах. Як бенефіт, то здобудуть досвід праці в Канаді і можуть претендувати на підтримку провінції.
В цілому нічого нового. Наче й зараз можуть подаватись на ПР на загальних умовах. Як бенефіт, то здобудуть досвід праці в Канаді і можуть претендувати на підтримку провінції.
так, можна, але там зараз прохідний бал просто крейзі. без канадійського ікспірієнсу, підтверджених дипломів і високої мовної оцінки шансів майже нема
вітаю, таке питання, ось в швеції, наприклад, є прозорий і зрозумілий спосіб оцінити податкове навантаження, калькуляторів тисяча, наприклад на порталі статистичного управління https://statsskuld.se/jobb/berakna-nettolon. там розбивка по різних наявних категоріях податків, і, що саме цікаве, показана т.з. "вартість для роботодавця", що приблизно дозволяє оцінювати навантаження для самозайнятих. а є щось подібне до такого калькулятора для канади (можливо, специфічного для провінцій)? дякую!
вітаю, таке питання, ось в швеції, наприклад, є прозорий і зрозумілий спосіб оцінити податкове навантаження, калькуляторів тисяча, наприклад на порталі статистичного управління https://statsskuld.se/jobb/berakna-nettolon. там розбивка по різних наявних категоріях податків, і, що саме цікаве, показана т.з. "вартість для роботодавця", що приблизно дозволяє оцінювати навантаження для самозайнятих. а є щось подібне до такого калькулятора для канади (можливо, специфічного для провінцій)? дякую!