Доскакати до Житомира, а там в Кочерові або Ставищах повернути на Брусилів - Фастів - Митниця, і по Одесській заїхати в Київ. До Фастова дорога так собі, а від Фастова до Одесської взагалі добра дорога.
Ризиковано їхати з Житомира по такому маршруту
На мій погляд дуже ризиковано.
До Жит0мира точно спокійно, далі можна на П0п1льню (70-80 км трошки поганенької дороги), потім К0жанка, Фаст1в, Митниця, Ки1в.
Типа так?
Через Казатин, там и вог с топливом был
Можна і так , тількі ділянка Казатін- Сквира то треш - такі ями , що на них кажуть "по коліно"
Типа так?
Можна і так , тількі ділянка Казатін- Сквира то треш - такі ями , що на них кажуть "по коліно"
Дорога погана, але "по коліно" немає і близько. Їхати можна.
...
+1, но следить надо внимательно
...
Не знаю коли там їхали востаннє - я їхав вчора і власноруч бачив ті ями - звичайно , не фотографував під час руху і реєстратор демонтований , але сперечатись не хочу - хто має бажання випробувати підвіску на міцність - будь ласка)
Я їхав 3 дня тому та вчора. Поганенько, але далеко не найгірше з того, де їздив. Проїхати можна, навіть швидкість можна тримати суттєво вище потока. (пежо 307) Набагато гірше коли є ями в колесо з гострими краями.
Інше питання, що поток був щільний в обидві сторони - і всі намагаються використати всю ширину полотна та узбіччя. В одному місці розтаскували серйозну лобову.
Коефіцієнт убитості дороги - тобто питання "Наскільки довший шлях ідеальною дорогою обрав би замість цієї" я б оцінив десть у 2.5. Найгірше в мене було 6 (T1610 3 три роки тому).
10.5 годин Київ-ІФВ, з них біля 1.5 години вибратися на правий берег. 11 годин - Стрий-Київ, М Дарниця.
11 годин - Стрий-Київ, М Дарниця.
Одним днем чи десь ночували?
Доскакати до Житомира, а там в Кочерові або Ставищах повернути на Брусилів - Фастів - Митниця, і по Одесській заїхати в Київ. До Фастова дорога так собі, а від Фастова до Одесської взагалі добра дорога.
Ризиковано їхати з Житомира по такому маршруту
На мій погляд дуже ризиковано.
Де найбільші ризики? Це я хочу особисто для себе знати, так як зараз там кругом спокійно, на скільки це можливо в даний час.
Типа так?
Ехали так 23-го, дорога от Берд до Попельни очень даже хорошая, более половины 120 можно ехать. От Сквиры ехали на БЦ, тоже нормально. Обратная дорога от К до ИФ по тому же маршруту заняла 9,5 часов.
Одним днем чи десь ночували?
Одним. Виїджав десь о пів на восьму, в Київ заїхав через Гатне, часу згаяв мінімум. Сама люта жерсть - десь біля Загір'я до Рогатина. Мало, але запам'ятовується.
Як дорога на Київ зі Львова зараз? На блокпостах затримок нема?
Як дорога на Київ зі Львова зараз? На блокпостах затримок нема?
Теж цікаво, як краще їхати і скільки часу займає?
На зараз по Одеській, далі Фастів-Кочерів і по Житомирській. Якщо через пару днів, я б ризикнув через Білогородку-Неграші. Міст в Білогородці відкривають з 8 до 18. Але там до вівторка комендантська година.
а як щодо ІФ-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Гайсин-Кагарлик-Обухів-Київ?
Кагарлик-Обухів
Навіщо цей обхід?
обʼїзд василькова.
обʼїзд василькова.
Їхали через Васильків, черги там немає, вона на в'їзді в Київ може бути.
01.04 Стрий-Фастів, 9 годин, виїхали дещо пізніше запланованого, вирішили не ризикувати до комендантської та заночували в Фастові. Але скоріше за все встигли би до комендантської.
А може хто знає коли відкриють проїзд Жит0myrскою трасою? Чи буде можливо там проїхати (мости там вціліли ?)
Обіцяли "незабаром". Точної дати поки нема. Моста в Стоянці нема, можливо понтони наведуть, або через Білогородку. Але там вузенько, якщо піде трафік - буде не дуже