Планую з ІФ до Києва їхати. Як краще ІФ-Львів-Житомир-... чи ІФ-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця де краще дорога?
Планую з ІФ до Києва їхати. Як краще ІФ-Львів-Житомир-... чи ІФ-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця де краще дорога?
Їхали Тернопіль-Хмельницький- перед Вінницею поїхали селами на Калинівку-Казатін-Фастів. Була одна ділянка з ремонтом мосту/дороги, десь на годину затримка, але зараз там малює невелику тягнучку.
якщо хтось проїде М06 Житомир - Київ до Стоянки, прошу відписатись.
ІФ-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця де краще дорога?
вчора їхав по цьому маршруту, в Летичеві поганий відрізок і десь в ІФ області на якомусь мості, а так чудова дорога.
якщо хтось проїде М06 Житомир - Київ до Стоянки, прошу відписатись.
Або Хоча б по житомирці до Мили можно доїхати?
мне сегодня сказали что на Макаров ездили по житомирской до КП, там налево, объезд чигирями километров 15-20 и обратно на житомирскую. Сам не был, гарантий давать не буду.Планирую на днях туда сам.
Думаю на вихідних спробувати так їхати.
Може хто вже їздив так відпішіться будь ласка
На всяк випадок нагадаю, мост в Білогородці відкритий 8-18 щоденно, якщо нічого не змінилося
Учора їхав знайомий, сказав, що у Коростишеві усіх завертали направо на Фастів/одеську трасу. Прямо, в напрямку Києва, не пускали.
Учора їхав знайомий, сказав, що у Коростишеві усіх завертали направо на Фастів/одеську трасу. Прямо, в напрямку Києва, не пускали.
Може в Кочереві завертали? А то у Коростишеві не бачу як на Фастів вони вели
Але офіційної інформації нема, включаючи сайт ДСНС
Из домового чата -
Сьогодні їхав Львів - Київ. 7 год, одна зупинка на каву 15 хв. Машин мало. Львів - Рівне - Житомир - Коростишів - Стоянка - Гореничі - Білогородка - Кільцева.
Из домового чата -
Сьогодні їхав Львів - Київ. 7 год, одна зупинка на каву 15 хв. Машин мало. Львів - Рівне - Житомир - Коростишів - Стоянка - Гореничі - Білогородка - Кільцева.
Друзі, вітаю. Може хтось підтвердити такий маршрут? На трасі було багато розбито техніки. Її прибрали?
Вчора прислали мені фото з житомирської траси. Думаєш доречно туди їхати?
Друзі, вітаю. Може хтось підтвердити такий маршрут? На трасі було багато розбито техніки. Її прибрали?
Техніку не прибрали. Машин мало. Львів-Гореничі - 5,5 годин Гореничі-Білогородка-Кільцева - близько 4х годин. Там машин багато, суцільний затор.
Їхати повз техніку окупанта доречно. Дивитись вживу що буде з Мордором після зустрічі з ЗСУ. Після цього можна ще раз ЗСУ задонатити
Так, кажут дуже велика пробка, думаю їхати Фастів-Васильків-Київ. Підкажіть будь ласка на Фастів краще звертати з житомирської траси через Кочеров чи проїхати далі трасою і повертати через Село Копилів? Де краща дорога?
вчора їхали, бульдозер якраз прибирав ту кучу що на фото. проїхати можна.
...
Из домового чата -
Техніку не прибрали. Машин мало. Львів-Гореничі - 5,5 годин Гореничі-Білогородка-Кільцева - близько 4х годин. Там машин багато, суцільний затор.
Їхати повз техніку окупанта доречно. Дивитись вживу що буде з Мордором після зустрічі з ЗСУ. Після цього можна ще раз ЗСУ задонатити