Якщо військовим реально почнуть виплачувати 30к бонус, готівковий курс підстрибне, бо вони відразу побіжуть міняти зайву гривню. Зараз у нас більше міліона людей в армії, поліції, прикордонній службі. Це буде потреба десь мільярд доларів на місяць. При тому що ніякого продукту військові не виробляють, ці кошти будуть напряму розкручувати інфляцію
что-то вспомнил про Гетьманцева с его ненавистью к бизнесу и людям. расширьте кругозор, куда тратятся деньги военными. даже здесь в ветке про войну писали.
galahad 16.04.2023 20:18 пишет: Якщо військовим реально почнуть виплачувати 30к бонус, готівковий курс підстрибне, бо вони відразу побіжуть міняти зайву гривню. Зараз у нас більше міліона людей в армії, поліції, прикордонній службі. Це буде потреба десь мільярд доларів на місяць. При тому що ніякого продукту військові не виробляють, ці кошти будуть напряму розкручувати інфляцію
яку зайву гривню... вся зайва гривня на війну і йде
galahad 16.04.2023 20:18 пишет: Якщо військовим реально почнуть виплачувати 30к бонус, готівковий курс підстрибне, бо вони відразу побіжуть міняти зайву гривню. Зараз у нас більше міліона людей в армії, поліції, прикордонній службі. Це буде потреба десь мільярд доларів на місяць. При тому що ніякого продукту військові не виробляють, ці кошти будуть напряму розкручувати інфляцію
Якщо будуть купляти щось потрібне, то воно іноземного виробництва. Тоді валюту будуть вже купляти за виручені гривні продавці/імпортери цього товару.
У мене є знайомі в армії. Це не так. І коли в минулому році виплачувались 30к, в Києві в обмінках в черзі кожен третій військовий
З іншого боку, якщо супервиплати військовим будуть повною мірою забезпечуватись доларами міжнародної допомоги, то мабуть нічого глобально поганого з курсом не скоїться. Зросте може десь до 42 грн./USD, знову запрацює депозітна карусель
Mangust 19.07.2023 19:20 пишет: Покупка 37.00 - 37.05, это какой то позор
Я дуже радий, що курс ще тримається. Чув, що Закон, за яким поновлено виплати премій військовим, підписаний президентом тільки в цьому місяці. Зачекаємо, поки він запрацює
Mangust 19.07.2023 19:20 пишет: Покупка 37.00 - 37.05, это какой то позор
Я дуже радий, що курс ще тримається. Чув, що Закон, за яким поновлено виплати премій військовим, підписаний президентом тільки в цьому місяці. Зачекаємо, поки він запрацює
Шо чув? Якій Закон? Ось цей? 30000 для усіх військослужбовців не поновлять:
"військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях або здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, перебуваючи безпосередньо в районах їх здійснення, на тимчасово окупованій Російською Федерацією території України, на території між позиціями сил оборони та позиціями військ держави-агресора, а також здійснюють бойові (спеціальні) завдання, у період здійснення зазначених заходів (завдань) щомісячно виплачується додаткова винагорода від 30000 до 100000 гривень на умовах, у розмірах та в порядку, встановлених Кабінетом Міністрів України;"
Ну коли наступного разу знову прихопить приступ годості і патріотизму за вітчизняну валюту, то просто подивіться курс євро-долар і довго думайте. )))
1.11 а шо там думать? Така собі таємниця для обраних.
А тепер подивитись курс рік тому. Для обраних. ))
Дрожащей рукой положил на депозит немного гривен в феврале. Сейчас вот жду 27.08 что там наши примут. Вот бы кто подсказал - уходить с гривны или дальше на депозите держать. Пока мысль моя, на следующей неделе снимаю все, как раз сроки подгаданы и ухожу из гривны в ноль. Но червь гложет - а вдруг.
1.11 а шо там думать? Така собі таємниця для обраних.
А тепер подивитись курс рік тому. Для обраних. ))
Дрожащей рукой положил на депозит немного гривен в феврале. Сейчас вот жду 27.08 что там наши примут. Вот бы кто подсказал - уходить с гривны или дальше на депозите держать. Пока мысль моя, на следующей неделе снимаю все, как раз сроки подгаданы и ухожу из гривны в ноль. Но червь гложет - а вдруг.
А що 27.08 має бути?
Графік проведення засідань Правління з питань монетарної політики. Можуть відмінити фіксований курс, чи ще щось прийняти чи змінити. https://bank.gov.ua/ua/monetary/schedule
А що 27.08 має бути?
Графік проведення засідань Правління з питань монетарної політики. Можуть відмінити фіксований курс, чи ще щось прийняти чи змінити. https://bank.gov.ua/ua/monetary/schedule
Може в мене щось із зором?
Та не, то в мене з головою 27.07 має бути засідання.
Hammer 09.08.2023 10:32 пишет: а шоэто приват в компе показуе 36.93 продажу, а в тилипоне 37.45?
може різні типи курсу? Ну там, карточний, у відділенні, безготівковий і т.д. Я ось сенсе банк поставив, так зненацька, не дивлячись, що є курс євро-грн в додатку, з'ясував, що насправді курсу євро-грн у сенсе банк немає, що віза, що мс при спробі оплатити гривневою картою в валюті євро іде через долар. Тобто спочатку крос курс візи чи мс з євро в долар, а потім курс банку долар-грн. І воно таки суттєво дорожче виходить..