Hammer 12.01.2024 14:01 пишет: а как правильно понимать цыфры на минфине? ugu: говорит, какой такой минфин шминфин, ничо не знаю. и шо
Я звоню по телефону на сайте. Обычно узнаешь нюансы курса на сумму 1000, 3000. 5000, согласовываешь курс и подтверждаешь что сделка состоится, мне дают номер заказа. В киоске называешь его и все ок. Нюансы были раньше, что часть купюр признавали неликвидом и сумма менялась, могли перейти на другой предел по курсу, если был минимум. Снова таки , если проблемы в киоске, звонишь по телефону и решаешь. В киоск дадут команду.
Hammer 12.01.2024 14:01 пишет: а как правильно понимать цыфры на минфине? вот столкнулся, нужно было купить пару бумажег. смотрю там, прям на карте есть обменки и курсы, удобно. причем курсы в течение дня меняются, ну типа актуальные. прихожу туда, а оно на копеек 20 больше говорит, какой такой минфин шминфин, ничо не знаю. и шо
За 40 грн тему поднимать на фтуе? Не те уже пошли автоюашники
swap22 рассказал как действовать, но за пару бумажек никто булки шевелить не будет. Оно им не выгодно.
Hammer 17.01.2024 22:23 пишет: там 40, тут 20, уяк и ты миллионер
Нагадуєш мені старезний анекдот, коли у чувака питають, як він заробив на квартиру в центрі Одеси. І він каже, що пішов купив брудні яблука, помив їх, і продав на 5 коп дорожче. Потім пішов знову купив яблука, помив, продав на 5 коп дорожче. І так далі. А потім померла його бабуся і залишила йому у спадок квартиру ))
Якась не зрозуміла ситуація.. зазвичай, всі банки більш менш однаковий курс ставлять, а тепер один банк був 41.5 і сьогодні 41.4 за євро (зниження), інший був 41.6 і сьогодні 41.8(збільшення). Тенденція не зрозуміла )
AL® 26.01.2024 12:50 пишет: Якась не зрозуміла ситуація.. зазвичай, всі банки більш менш однаковий курс ставлять, а тепер один банк був 41.5 і сьогодні 41.4 за євро (зниження), інший був 41.6 і сьогодні 41.8(збільшення). Тенденція не зрозуміла )
Одному банку потрібні Евро, іншому - ні. Бритва оккама.
мене чогось зачепила теза "долар по 50". вже скільки років не по 50. чи буде? гадаю що може бути. контрольоване падіння воно позитивно вплине на економіку. але війна...
летит гривна в низ по 20 коп в день. Учень уж быстро. Должно назад чуток отпрыгнуть. Хотя смотря с какой отметки "назад", может же и с 50 ). Посмотрим что завтра америка наголосует или опять не дадут, тогда на панике точно 45 будет.
Абрвалг 19.04.2024 14:48 пишет: летит гривна в низ по 20 коп в день. Учень уж быстро. Должно назад чуток отпрыгнуть. Хотя смотря с какой отметки "назад", может же и с 50 ). Посмотрим что завтра америка наголосует или опять не дадут, тогда на панике точно 45 будет.
Є такий елементарний і доступний кожному показник, як обсяг продажу валюти нацбанком. То перш ніж писати подібні умозаключення - варто глянути хоча б його. Цього тижня обсяг продажу валюти зменшили на 105 млн $, що складає майже 25% від усього об'єму продажу. Думаю не треба бути великим експертом, щоб зрозуміти, що цим нбу робить курс таким, як їм треба. І очевидно, що це не 50. І паніка тут ні до чого. Пів року допомоги немає, а тут чогось раптово мала початись з цього приводу паніка.
Alex2064 19.04.2024 19:29 пишет: По прогнозу какой-то конторы к 29 году должно быть 54))
ось що пишуть пабліки поширюють: За даними МВФ, середньорічний курс гривні до долара становитиме:
2024 рік — 41,0 грн/долар 2025 рік — 45,8 грн/долар 2026 рік — 48,6 грн/долар 2027 рік — 50,4 грн/долар 2028 рік — 52,1 грн/долар 2029 рік — 54,1 грн/долар
Абрвалг 19.04.2024 14:48 пишет: летит гривна в низ по 20 коп в день. Учень уж быстро. Должно назад чуток отпрыгнуть. Хотя смотря с какой отметки "назад", может же и с 50 ). Посмотрим что завтра америка наголосует или опять не дадут, тогда на панике точно 45 будет.
Є такий елементарний і доступний кожному показник, як обсяг продажу валюти нацбанком. То перш ніж писати подібні умозаключення - варто глянути хоча б його. Цього тижня обсяг продажу валюти зменшили на 105 млн $, що складає майже 25% від усього об'єму продажу. Думаю не треба бути великим експертом, щоб зрозуміти, що цим нбу робить курс таким, як їм треба. І очевидно, що це не 50. І паніка тут ні до чого. Пів року допомоги немає, а тут чогось раптово мала початись з цього приводу паніка.