Ну, жалуются люди на всё- на Хейнер, на Бош, на жизнь, на айфон, на андроид, на Бмв, на Опель, на погоду...
На твою: Олл сизон-440 Гибрид-445 Элегант Гибрид-310
Ну, жалуются люди на всё- на Хейнер, на Бош, на жизнь, на айфон, на андроид, на Бмв, на Опель, на погоду...
На твою: Олл сизон-440 Гибрид-445 Элегант Гибрид-310
Спасибо. Но сегодня обнаружил что у меня есть гибриды. А я и не знал шо есть такие. Теме Ап. Как сотрутся то будем брать Твои
Вітаю! Opel Vectra C безкаркасні?
Доброго дня. Хейнер Олл сізон 600+480мм, із запасними гумками, 424грн.
Всем рекомендую. Щетки зачетные.
Вітаю! Opel Vectra C безкаркасні?
Доброго дня. Хейнер Олл сізон 600+480мм, із запасними гумками, 424грн.
Всем рекомендую. Щетки зачетные.
Щиро дякую за позитивний відгук! Хай слугують довго
Снег пошел Кому дворников, щеток для снега?
Доброго дня, на Мазду 3 "Хейнер Олл сізон" є в наявності ???
Доброго дня, на Мазду 3 "Хейнер Олл сізон" є в наявності ???
Добрий день. Так, звичайно є Якого року Мазда?
2008, брав у Вас резинки на заміну , але вже самі оригінальні "дворники" підгуляли думаю замінити... (кріплення "боковий зажим"/"side pin" необхідний перехідник???)
2008, брав у Вас резинки на заміну , але вже самі оригінальні "дворники" підгуляли думаю замінити... (кріплення "боковий зажим"/"side pin" необхідний перехідник???)
Якщо залишилися адаптери з попереднього комплекту - можна використати на нових щітках їх і не купляти нові. Двірники 530+480мм, Олл сізон - 430грн
Адаптери потрібні, так як міняю оригінал на Heyner, як зараз з самовивозом Київ, можна в приват...
Адаптери потрібні, так як міняю оригінал на Heyner, як зараз з самовивозом Київ, можна в приват...
ОК, пишу
Обращаемся!
Обращаемся!
Suzuki SX-4 (2017 р.в.) - комплект передніх, що є наразі?
Доброго ранку! З цією відсутністю електрики... Який комплект порадите? Всесезонні каркасні? Та ну... А гібриди на який сезон? Теж всесезонні? Мабуть їх. Кріплення - крючок. Доставка НП?
Доброго ранку! З цією відсутністю електрики... Який комплект порадите? Всесезонні каркасні? Та ну... А гібриди на який сезон? Теж всесезонні? Мабуть їх. Кріплення - крючок. Доставка НП?
Ну, я особисто використовую Хейнер Гібрид, вони мені на зимовий період більше "зайшли". Олл сізони-класичні безкаркасники, зі змінними резинками в комплекті.
Давайте і мені гібриди.
Давайте і мені гібриди.
вже тільки з 9 січня. Писав вам у ПП, відповіді не отримав, нажаль...
З 9 січня склад починає працювати, приймати замовлення.