Вітаю! На Колеос-2 треба передні (та задній, якщо є), безкаркасні. Отакі, як на фото(такі із заводу стояли, терли відчутно краще за каркасні, теж оригінал рено), це гібрид чи ол сізон?
igg 19.10.2025 12:41 пишет: Вітаю! На Колеос-2 треба передні (та задній, якщо є), безкаркасні. Отакі, як на фото(такі із заводу стояли, терли відчутно краще за каркасні, теж оригінал рено), це гібрид чи ол сізон?
Добрий день. На вашому фото- гібридні щітки. Можу запропонувати Хейнер Гібрид. 650+430mm -535грн
igg 19.10.2025 12:41 пишет: Вітаю! На Колеос-2 треба передні (та задній, якщо є), безкаркасні. Отакі, як на фото(такі із заводу стояли, терли відчутно краще за каркасні, теж оригінал рено), це гібрид чи ол сізон?
Добрий день. На вашому фото- гібридні щітки. Можу запропонувати Хейнер Гібрид. 650+430mm -535грн
а можете показати (фото/лінк) як вони виглядають? та як виглядають ALL SEASONS...
...переміряв свої заводські, що на фото, маємо 650+450mm
Це по якому каталогу? хейнерівському?...дивлюся, що 650+430 практично всюди на колеос-2 неоригінали пропонують
...подивився ще на упаковку оригінальних каркасних, а там таки, як й в оригін.гібридах дає розмір саме 650+450...
Яка різниця, яким каталогом я користуюся? Онлайн-каталоги в інтернеті. Я ж написав вродь - хочете 650+450 мм- буде вам 650+450мм. Я вам повідомив ту інформацію, яку дають загальнодоступні каталоги в інтернеті, якими користуюся. Якщо в вас інша потреба- я її легко задовільню. В чому суть вашого питання? Чи ми просто задля попереписуватися в темі?