насколько я помню они делали листовое стекло из импортного - само сырье было импортное. Ну как из гранул полиэтилена делают какие-то изделия, а сами гранулы импорт. Крч из песка в стекло нет производства. Ну и не знаю обьем их производства. Точно большинство оконного было импортное.
Соседка уехала автобусом, машину оставила на схованку не как обычно во дворе возле парадного, а к частнику во двор, под гараж... в этот гараж прилетела мина ( зрелище не для слабонервных( к слову , во дворе бы целой осталась ..
Нагадай, будь-ласка, а Україна (за підтримки міжнародної коаліції) в цій війні вже отримала перемогу? То коли у нас день перемоги тепер святкувати треба? Дякую!
по состоянию на сейчас. Не знаю как кто, я живу сегодняшним днем.
То і яка цінність майна, яке фізично знаходиться в Україні? Сьогодні є, завтра ракета прилетіла і "обнулила" все. Тим паче, що їхати з умовно безпечного місця в умовну "ірпень" це, м'яко кажучи, лотерея ще та.
Из Чернигова точно мужчин не выпускали, из Ирпеня были какие-то дни, что мужчин не выпускали. Еще в начале марта писал, что просто мясо оставляют в городах. Что может сделать мужик, оставшийся в оккупированном городе?
впервые слышу, что из Ирпеня мужчин не выпускали. На эвакуационном транспорте - да, первые дни не выпускали, а потом уже всех вывозили. На авто, вело и пешком с первого дня можно было. Но были дни, что не выпускали и не впускали вообще машины в связи с обстрелами (
Да, наверное, не вывозили автобусами. Хотя по мне - все люди.
Места не хватало даже женщинам и детям... была толкучка такая приличная... самых уязвимых вперед. Друг жену и сына перевел к автобусам на романовке, а потом сам пешком на академ с ребятами потопал.
...
Нагадай, будь-ласка, а Україна (за підтримки міжнародної коаліції) в цій війні вже отримала перемогу? То коли у нас день перемоги тепер святкувати треба? Дякую!
по состоянию на сейчас. Не знаю как кто, я живу сегодняшним днем.
То і яка цінність майна, яке фізично знаходиться в Україні? Сьогодні є, завтра ракета прилетіла і "обнулила" все. Тим паче, що їхати з умовно безпечного місця в умовну "ірпень" це, м'яко кажучи, лотерея ще та.
але поки що не прилетіла та і авто можна було через посередника транспортувати до більш безпечного місця. Люди на чужих авто і кордони перетинали.
По подругам жены такой расклад на сегодня.
......
8. Мама с двумя детьми. Ирпень-Словакия. Всё хорошо. Возвращаться планируют только когда всё закончится. ....
Уточнили, она с детьми уже в Германии. Возвращаться им некуда в Ирпень - дом расхерячен.
але поки що не прилетіла та і авто можна було через посередника транспортувати до більш безпечного місця. Люди на чужих авто і кордони перетинали.
А що це за новий бізнес по перегону авто? Наскільки безпечно давати чужій людині ключі та доки?
У нас уже пару человек (девушки) на работе уволились и за границей нашли новую работу, хотя работать можно было удаленно.
Чи знає хтось телефони/чати волонтерів, що займаються розселенням в києві? Звернулися знайомі вимушено переїжджають.
А що це за новий бізнес по перегону авто? Наскільки безпечно давати чужій людині ключі та доки?
тут или доверяешь ( рискуешь)или нет, ну или едешь за машиной сам. выбор не велик.
...
А те, шо комунальні тре сплатити за минулий місяць, бо во ни були вже надані й ракета не влучила- воно якось не той во ?
Воно якось той во, але якщо людина шукає привід зригнути з платежів - то вона їх знайде
ніщо не коштує так дешево- як вже надана послуга.
хто не платить - відрубати. хто не платить комуналку - виклик полиції, примусове проникнення, опис майна та заселення переселенців.
сотку баксів ставлю - за годину всі борги погасять з такими умовами.
Как все просто то Полиции-то в стране хватит описывать майно всех тех кто потерял работу и не платит комуналку? П.С. Я в этом месяце заплачу с тех 6500 что выдало гос-во. В следующем уже не знаю
...
Воно якось той во, але якщо людина шукає привід зригнути з платежів - то вона їх знайде
ніщо не коштує так дешево- як вже надана послуга.
хто не платить - відрубати. хто не платить комуналку - виклик полиції, примусове проникнення, опис майна та заселення переселенців.
сотку баксів ставлю - за годину всі борги погасять з такими умовами.
Как все просто то Полиции-то в стране хватит описывать майно всех тех кто потерял работу и не платит комуналку? П.С. Я в этом месяце заплачу с тех 6500 что выдало гос-во. В следующем уже не знаю
ти ще напиши "не всьо так однозначно"
По Київу хватає вакансій - від вантажника, водія, до робочих спеціальностей. заробити на комуналку та іжу - реально.
І да, комунальники теж люди, якім потрібно платити зарплатню. І щоб банально сміття вивезти чи давати світло та вод, це теж потребує ресурсів.
П.С. Я в этом месяце заплачу с тех 6500 что выдало гос-во. В следующем уже не знаю
Кто хочет , тот ищет возможности, кто не хочет — ищет причины (С)
Нещодавно на ПБ було чути серію вибухів...що то може бути, розмінування на околицях Києва?
Нещодавно на ПБ було чути серію вибухів...що то може бути, розмінування на околицях Києва?
Так. Дуже багато гімна залишилось. І це не один тиждень. А скільки щє потім буде...
Ликвидация того, что разминировали. Район Жулян.
"кияни" замешкались. Гаманець не резиновий. Хто поїхав закордон будуть намагатись там осісти, але з плином часу дійде, що в Україні не так і погано. Хто поїхав на батьківські землі повернуться швидше, бо звикли до закладів, дискотек і грошей, а корови то любов на певний короткий час. За останній тиждень відчутно збільшилось людей в Києві, значно. Під будинком була пуста одна з ділянок паркінгу, зараз 50% зайнята Шкода тільки одне, що бидлота вернеться, а нормальні втечуть з кінцями.
......
8. Мама с двумя детьми. Ирпень-Словакия. Всё хорошо. Возвращаться планируют только когда всё закончится. ....
Уточнили, она с детьми уже в Германии. Возвращаться им некуда в Ирпень - дом расхерячен.
Держава зарікаєтся компенсовувати зруйновані будинки, питання риторичне: не вернеться?
Держава зарікаєтся компенсовувати зруйновані будинки, питання риторичне: не вернеться?
думаєш не будуть платити?
......
Я имел в виду, что сейчас им некуда возвращаться. А что дальше - мы пока не спрашивали.