насколько я помню они делали листовое стекло из импортного - само сырье было импортное. Ну как из гранул полиэтилена делают какие-то изделия, а сами гранулы импорт. Крч из песка в стекло нет производства. Ну и не знаю обьем их производства. Точно большинство оконного было импортное.
Irish@ 04.04.2022 02:25 пишет: Соседка уехала автобусом, машину оставила на схованку не как обычно во дворе возле парадного, а к частнику во двор, под гараж... в этот гараж прилетела мина ( зрелище не для слабонервных( к слову , во дворе бы целой осталась ..
Нагадай, будь-ласка, а Україна (за підтримки міжнародної коаліції) в цій війні вже отримала перемогу? То коли у нас день перемоги тепер святкувати треба? Дякую!
по состоянию на сейчас. Не знаю как кто, я живу сегодняшним днем.
То і яка цінність майна, яке фізично знаходиться в Україні? Сьогодні є, завтра ракета прилетіла і "обнулила" все. Тим паче, що їхати з умовно безпечного місця в умовну "ірпень" це, м'яко кажучи, лотерея ще та.
Парад 04.04.2022 13:53 пишет: Из Чернигова точно мужчин не выпускали, из Ирпеня были какие-то дни, что мужчин не выпускали. Еще в начале марта писал, что просто мясо оставляют в городах. Что может сделать мужик, оставшийся в оккупированном городе?
впервые слышу, что из Ирпеня мужчин не выпускали. На эвакуационном транспорте - да, первые дни не выпускали, а потом уже всех вывозили. На авто, вело и пешком с первого дня можно было. Но были дни, что не выпускали и не впускали вообще машины в связи с обстрелами (
Да, наверное, не вывозили автобусами. Хотя по мне - все люди.
Места не хватало даже женщинам и детям... была толкучка такая приличная... самых уязвимых вперед. Друг жену и сына перевел к автобусам на романовке, а потом сам пешком на академ с ребятами потопал.
Нагадай, будь-ласка, а Україна (за підтримки міжнародної коаліції) в цій війні вже отримала перемогу? То коли у нас день перемоги тепер святкувати треба? Дякую!
по состоянию на сейчас. Не знаю как кто, я живу сегодняшним днем.
То і яка цінність майна, яке фізично знаходиться в Україні? Сьогодні є, завтра ракета прилетіла і "обнулила" все. Тим паче, що їхати з умовно безпечного місця в умовну "ірпень" це, м'яко кажучи, лотерея ще та.
але поки що не прилетіла та і авто можна було через посередника транспортувати до більш безпечного місця. Люди на чужих авто і кордони перетинали.
Irish@ 05.04.2022 02:26 пишет: але поки що не прилетіла та і авто можна було через посередника транспортувати до більш безпечного місця. Люди на чужих авто і кордони перетинали.
А що це за новий бізнес по перегону авто? Наскільки безпечно давати чужій людині ключі та доки?
Irish@ 05.04.2022 02:26 пишет: але поки що не прилетіла та і авто можна було через посередника транспортувати до більш безпечного місця. Люди на чужих авто і кордони перетинали.
А що це за новий бізнес по перегону авто? Наскільки безпечно давати чужій людині ключі та доки?
тут или доверяешь ( рискуешь)или нет, ну или едешь за машиной сам. выбор не велик.
А те, шо комунальні тре сплатити за минулий місяць, бо во ни були вже надані й ракета не влучила- воно якось не той во ?
Воно якось той во, але якщо людина шукає привід зригнути з платежів - то вона їх знайде
ніщо не коштує так дешево- як вже надана послуга.
хто не платить - відрубати. хто не платить комуналку - виклик полиції, примусове проникнення, опис майна та заселення переселенців.
сотку баксів ставлю - за годину всі борги погасять з такими умовами.
Как все просто то Полиции-то в стране хватит описывать майно всех тех кто потерял работу и не платит комуналку? П.С. Я в этом месяце заплачу с тех 6500 что выдало гос-во. В следующем уже не знаю
Воно якось той во, але якщо людина шукає привід зригнути з платежів - то вона їх знайде
ніщо не коштує так дешево- як вже надана послуга.
хто не платить - відрубати. хто не платить комуналку - виклик полиції, примусове проникнення, опис майна та заселення переселенців.
сотку баксів ставлю - за годину всі борги погасять з такими умовами.
Как все просто то Полиции-то в стране хватит описывать майно всех тех кто потерял работу и не платит комуналку? П.С. Я в этом месяце заплачу с тех 6500 что выдало гос-во. В следующем уже не знаю
ти ще напиши "не всьо так однозначно"
По Київу хватає вакансій - від вантажника, водія, до робочих спеціальностей. заробити на комуналку та іжу - реально.
І да, комунальники теж люди, якім потрібно платити зарплатню. І щоб банально сміття вивезти чи давати світло та вод, це теж потребує ресурсів.
"кияни" замешкались. Гаманець не резиновий. Хто поїхав закордон будуть намагатись там осісти, але з плином часу дійде, що в Україні не так і погано. Хто поїхав на батьківські землі повернуться швидше, бо звикли до закладів, дискотек і грошей, а корови то любов на певний короткий час. За останній тиждень відчутно збільшилось людей в Києві, значно. Під будинком була пуста одна з ділянок паркінгу, зараз 50% зайнята Шкода тільки одне, що бидлота вернеться, а нормальні втечуть з кінцями.