Слышал такую версию - что когда на Донбасе их начнут гнать наши. И у плешивого не будет победы к 9 мая. То может психануть и долбануть по Киеву ЯО тактическим. Вот и решили подождать до 9 мая.
поэтому дипломаты возвращаются в Киев.
"«С каждым днем все больше и больше дипломатических представительств других стран возобновляют свою работу в Киеве. Это одно из свидетельств того, что мир поддерживает и верит в Украину. Сегодня в столице снова работают дипломаты 16 диппредставительств: ЕС, Франции, Италии, Латвии, Литвы, Эстонии, Ватикана, Молдовы, Грузии, Ирана, Казахстана, Таджикистана, Туркменистана»"
Это не моя версия. Как услышал, так и пересказал.
За темою зпитаю: хто днями заїхав з південного напрямку, скільки треба закладати на в'їзд - 1-2 чи більше годин? Й де буде скоріше- з одеської чи з обухівської?
Слышал такую версию - что когда на Донбасе их начнут гнать наши. И у плешивого не будет победы к 9 мая. То может психануть и долбануть по Киеву ЯО тактическим. Вот и решили подождать до 9 мая.
"«С каждым днем все больше и больше дипломатических представительств других стран возобновляют свою работу в Киеве. Это одно из свидетельств того, что мир поддерживает и верит в Украину. Сегодня в столице снова работают дипломаты 16 диппредставительств: ЕС, Франции, Италии, Латвии, Литвы, Эстонии, Ватикана, Молдовы, Грузии, Ирана, Казахстана, Таджикистана, Туркменистана»"
Это не моя версия. Как услышал, так и пересказал.
так многие друг другу передают. посмотрим...
п.с. а вдруг ударит не по Киеву, все же мать городов русских, а по Львову, ибо бендеравцЫ.
Когда в этом списке появится США, можно будет предполагать что скорее всего уже можно возвращаться
та просто аренду во Львове не тянут.
За темою зпитаю: хто днями заїхав з південного напрямку, скільки треба закладати на в'їзд - 1-2 чи більше годин? Й де буде скоріше- з одеської чи з обухівської?
одеська:
вчора близько десятої ранку на в'їзд витратив хвилин 15, близько шостої вечора виїжджав, на в'їзд жодної машини не було
позапозавчора о 8.30 заїжджав, хвилин 20, а близько четвертої на в'їзд хвіст до Гатного стояв, до перехрестя
до цього кілька разів раніше їздив, теж приблизно так само, але раніше, десь, о 7.30
Когда в этом списке появится США, можно будет предполагать что скорее всего уже можно возвращаться
и самый безопасный в Киеве ЖК это "зеленый остров 2"
одеська:
вчора близько десятої ранку на в'їзд витратив хвилин 15, близько шостої вечора виїжджав, на в'їзд жодної машини не було
позапозавчора о 8.30 заїжджав, хвилин 20, а близько четвертої на в'їзд хвіст до Гатного стояв, до перехрестя
до цього кілька разів раніше їздив, теж приблизно так само, але раніше, десь, о 7.30
Дякую за інфо А хвіст до Гатного/Чабанів - це зараз скільки часу? У середині березня такий саме хвіст = 3 години А зараз як?
Я поки збираюсь повертатись 24 чи 25 ( якщо на Великдень будуть якісь провокації). Сказати що мені страшно - нічого не сказати. Думаю затори на ці дати треба помножити на 2
Сказати що мені страшно - нічого не сказати. Думаю затори на ці дати треба помножити на 2
Не бійся, все буде добре
Сказати що мені страшно - нічого не сказати. Думаю затори на ці дати треба помножити на 2
Не бійся, все буде добре
мені здається що якщо я вночі почую той же звук що чула, то стрибну в машину і втечу з Києва в той же момент
Не знаю як люди героїчно пережили ці два місяці в Києві… не кажу вже про більш гарячі точки …
Я поки збираюсь повертатись 24 чи 25 ( якщо на Великдень будуть якісь провокації). Сказати що мені страшно - нічого не сказати. Думаю затори на ці дати треба помножити на 2
за 3 дня до Великодня, на кордоні будуть великі черги
Та більш-менш норм було, хоча спала в одязі перший тиждень.Були в Києві весь цей час на ПОХ.Сестрі в Бучі було значно гірше
Вчора побачив, що повертається "культура".
Перед Києвом на житомирській трасі КП. Утворився затор, але вільною лишалась смуга для різних служб, військових і т.п.
Ну і звичайно ж знайшлись ті, у кого вагітний кіт тещі народжує та нервується. Якось відвик від такого у Києві
так в Києві такі придурки об"їздуни були весь час, вони й не зникали. аварієчку хоп і поїхав.
Визуально, на правом берегу движняка как-то больше. На ПОХе вроде машин во дворах стало больше, людей тоже трохи больше, но как-то чтобы вот совсем ощущение "что вернулось много" - то такого нет. Предполагаю, что на ПОХе много было снимающих жильё и возвращаться, не имея работы - смысла пока не имеет.
сьогодні затор на троєщину був від Кириловки, а може й далі.
Та більш-менш норм було, хоча спала в одязі перший тиждень.
Я ще до цих пір сплю в одязі, холодно ж у хаті без одягу)
Та більш-менш норм було, хоча спала в одязі перший тиждень.
Я ще до цих пір сплю в одязі, холодно ж у хаті без одягу)
обігрівачі винайшли давно.
Є така офігенна штука як електроковдра, дійсно класна вєщь))).А в одязі спала, щоб скоріш ноги робити якщо-шо.
за 3 дня до Великодня, на кордоні будуть великі черги
я на кордоні Київської області ))
Людям хлібом не корми, аби плітки розповсюджувати.