А дом на Лобановского, куда прилетела ракета, сейчас жилой, или запретили там жить?
живут там люди, даже лифт один работает
...
а что значит сразу? Было утро (конец июня), когда было выпущено свыше 50 ракет, по одной Житомирской 25 емнип.
Теж з Астрахані?!? Я коментую конкретний пост про 48 ракет з астрахані на київ тощо.
ну с каспия, это может и дальше по прямой.
апд: мне не совсем понятен сарказм про "сразу 48 ракет"
Це був скепсис а не сарказм.
Больше 50 ракет за день, см.оф.сообщение от 25 июня, см. facebook Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces,
Загалом за 25–26 червня з боку Росії та Білорусі було випущено від 60 до 80 далекобійних ракет. (с) forbes.ua
По сбитым ракетам см.данные (facebook Генеральний штаб ЗСУ України / General Staff of the Armed Forces of Ukraine)
На 23 июня количество сбитых крылатых ракет 137 На 27 июня количество сбитых кр. ракет 139
2 ракеты сбиты с 23 по 27 июня
P.s. 50-(139-137)=50-2=48
Одразу 48? На 1-5 в мене фантазіі вистачає якщо шо.
а что значит сразу? Было утро (конец июня), когда было выпущено свыше 50 ракет, по одной Житомирской 25 емнип.
Панство, на ту160-12, на ту95-8 ракет типу х55/555/101. Мені важко уявити одночасний зліт і одномоментний запуск з 4 літаків. І не дайбоже з 6 літаків родом з 60-х.
Володимир Зеленський закликав не вірити страшилкам із анонімних джерел після поширеної у суботу інформації про масовий обстріл України. ... (с) interfax.com.ua
Я поддержал шутку, что даже в таких районах могут быть большие промышленные объекты, а не толтко утки, гуси. Там труба высокая.
P.s. люди у нас добрые, отправляют корову в Германию: (с) tsn.ua
Хворі люди....
Володимир Зеленський закликав не вірити страшилкам із анонімних джерел після поширеної у суботу інформації про масовий обстріл України. ... (с) interfax.com.ua
От якось після шашликів на 9 травня я йому не вірю.
От якось після шашликів на 9 травня я йому не вірю.
для невіруючих є Арестович
для невіруючих є Арестович
Аксіома Ескобара)
Примерно сюда и отсюда
Эээ.. подойди к дому пешком, там сквозная дырка через весь дом. Посмотришь откуда и куда, и не выдавай желаемый угол за действительный
я там был, если что, и снаружи и в остатках квартир, куда прилетело, и откуда прилетело озвучило двое жителей дома
интересно, а эти двое жителей откуда видели подлет ракеты ?
Одразу 48? На 1-5 в мене фантазіі вистачає якщо шо.
Панство, на ту160-12, на ту95-8 ракет типу х55/555/101. Мені важко уявити одночасний зліт і одномоментний запуск з 4 літаків. І не дайбоже з 6 літаків родом з 60-х.
До 24го лютого мені і війну таку складно було уявити... думаю, вони там і не на таке здатні
я такое еще с 2014 от донецких ватников слышала, те всегда точно знали что их бомбило ВСУ
я такое еще с 2014 от донецких ватников слышала, те всегда точно знали что их бомбило ВСУ
А до этого был сахар в Рязани. И ведь кто то регулярно тянет на форум эту рашистскую пропаганду. Кто они? Враги или полезные идиоты?
А до этого был сахар в Рязани. И ведь кто то регулярно тянет на форум эту рашистскую пропаганду. Кто они? Враги или полезные идиоты?
є такий термін "attention whore".
следи за языком
А дом на Лобановского, куда прилетела ракета, сейчас жилой, или запретили там жить?
Там уже башенный кран собрали и, похоже, начинают демонтировать нависающую над местом удара часть - видны пустые проемы. А остальная часть дома с виду жилая.
Там уже башенный кран собрали и, похоже, начинают демонтировать нависающую над местом удара часть - видны пустые проемы. А остальная часть дома с виду жилая.
Аналогічно з будинком на Крушельницькій, кран стоїть, роботи почалися, там ситуація простіша, бо постраждали тільки поверхи на горі. Роботи ведуться без відселення мешканців. Дуже активно йдуть роботи по найбільш постраждалому, на мій погляд, будинку в Києві - Богатирська 20, якій розстрілювали з танків. Будинок паралельно утеплюють.
Аналогічно з будинком на Крушельницькій, кран стоїть, роботи почалися, там ситуація простіша, бо постраждали тільки поверхи на горі. Роботи ведуться без відселення мешканців. Дуже активно йдуть роботи по найбільш постраждалому, на мій погляд, будинку в Києві - Богатирська 20, якій розстрілювали з танків. Будинок паралельно утеплюють.
За словами ДСНС, на місце негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділі. Бійці встановили, що внаслідок потрапляння невідомого об‘єкту сталося часткове руйнування сходової клітини з першого по третій поверхи та фасаду будинку з першого по дев’ятий поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на третьому та четвертому поверхах. На фотографіях видно, що поряд з будинком згоріли автівки, а вікна вибиті, ймовірно, хвилею вибуху. Пізніше на сторінці Верховної Ради України уточнили, що йдеться про потрапляння артилерійського снаряду в будинок.
Котельникова 80. Пару недель назад видел дом. Не то, чтобы очень печально, но без замены окон зиму там люди не переживут. Там хоть и одна сторона дома пострадала, но зрелище очень печальное
танки? в Києві?
За словами ДСНС, на місце негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділі. Бійці встановили, що внаслідок потрапляння невідомого об‘єкту сталося часткове руйнування сходової клітини з першого по третій поверхи та фасаду будинку з першого по дев’ятий поверхи, а також сталося загоряння в квартирах на третьому та четвертому поверхах. На фотографіях видно, що поряд з будинком згоріли автівки, а вікна вибиті, ймовірно, хвилею вибуху. Пізніше на сторінці Верховної Ради України уточнили, що йдеться про потрапляння артилерійського снаряду в будинок.
+1 Прилет был один но громкий. Похоже на что-то из цветника а не из погодного и уж тем более не танки. Там минимум с 30 км стреляли.