Djohny 19.07.2022 18:57 пишет: Тут скорее лучше сдать квартиру за Х, чем за Х*3 она будет простаивать и коммуналку придется платить со своего кармана. ИМХО.
ага, сдавал ты квартиру за тыщу долларов. а тут бабах, простой, сдал за 300, люди прожили 3 месяца, убили квартиру и уехали...заработал:)))
Т.е тем что за 1000 убить квартиру за месяц не возбраняется?
могут. но и залог будет больше и, как правило, но всяко бывает, чем дороже квартира, тем аккуратнее квартиранты ( но бывают конечно и дурноватее). но в принципе тут у каждого свой подход. у меня знакомы сдают дорогущую квартиру с видом на Андреевскую церковь ( не с троещины вид ), так бывало и по 3-4 месяца искали квартирантов.
Djohny 19.07.2022 18:57 пишет: Тут скорее лучше сдать квартиру за Х, чем за Х*3 она будет простаивать и коммуналку придется платить со своего кармана. ИМХО.
ага, сдавал ты квартиру за тыщу долларов. а тут бабах, простой, сдал за 300, люди прожили 3 месяца, убили квартиру и уехали...заработал:)))
а это главное правило аренды - чем ниже арендная ставка тем маргинальнее арендаторы
а это главное правило аренды - чем ниже арендная ставка тем маргинальнее арендаторы
Ну у меня на этаже хозяин решил поднять аренду на 30%, в результате теперь там бесплатно живёт родственник Предыдущая жиличка просто вывезла вещи и пожелала искать.. сама вернулась в Германию
nickka 19.07.2022 18:33 пишет: Може і на стоянках щось таке є?
Має бути, бо окрім зарплат дідусів-охоронців вони платять податок на землю місту Києву.
Я після 17 років оплати стоянки третій місяць ставлю машину під будинком. На місці мого старого паркувального місця - окоп, стоянка на ~200 машин закрита. В підземний паркінг по 1900 грн, яким я користувався лютий-квітень, повернувся господар, вільних місць там нема. Є місця на стоянках в 10 хвилинах доступності від дому, якщо кияни продовжать повертатися, доведеться перебазуватися туди.
Так всем хоцца. Имхо лучше 100 по 500, чем 20 по 800
лучше возить пасов по 7 гривен, чем не возить по 12. я за 1 км. так?
Ресурс стоянки і ресурс машини, то дуже різні речі
Стояка простоює і не приносить нічого і краще отримати 20 грн, чим нічого, бо затрати на отримання тих 20 ніяких, на відміну від авто, отримаєш 7 грн, але з них заправ, відремонтуй...так можна і в мінус вийти
Стояка простоює і не приносить нічого і краще отримати 20 грн, чим нічого, бо затрати на отримання тих 20 ніяких, на відміну від авто, отримаєш 7 грн, але з них заправ, відремонтуй...так можна і в мінус вийти
як потім вигнати того кого пустив за 20 грн коли повернеться готовий платити 50?
А хіба на стоянках нема охоронця, шлагбаума, камер, освітлення? Оренди землі?
як потім вигнати того кого пустив за 20 грн коли повернеться готовий платити 50?
повторяю: сейчас кто то стоит за 30 грн, а кто то не ставит совсем. если опустить цену до 20 грн, то те, кто стоит за 30, так же , что логично, захотят понижения цены...Какой шанс, что понизив всем до 20 грн не выйдет так, что мест будет занято больше, но по итогу денег будет собрано не больше ( ато и меньше).
Дуже активно йдуть роботи по найбільш постраждалому, на мій погляд, будинку в Києві - Богатирська 20, якій розстрілювали з танків. Будинок паралельно утеплюють.
вчора був там, спеціально подивитися заїхав, бо було цікаво, по телевізору показали, бачу фасад утеплюють, а вікон немає, і перекриття треба відновлювати у під'їзді, зазвичай навпаки робиться
з огляду на обмеженість бюджетів, дивно виглядає це утеплення, його там не було, навіщо кошти витрачають на утеплення, а не на на заміну вікон, в цьому, і ще в одному будинку, наприклад?
повторяю: сейчас кто то стоит за 30 грн, а кто то не ставит совсем. если опустить цену до 20 грн, то те, кто стоит за 30, так же , что логично, захотят понижения цены...Какой шанс, что понизив всем до 20 грн не выйдет так, что мест будет занято больше, но по итогу денег будет собрано не больше ( ато и меньше).
Как ты говоришь "так можна і в мінус вийти "
Взяти і порахувати, але який може бути мінус в данному бізнесі? Якщо зараз напів пусті, то 50 машин по 30, або 100 по 20, то вже плюс 500 каси Але я за те, що яку ціну не постав, вернути тих, хто ставить під домом буде важко
Дуже активно йдуть роботи по найбільш постраждалому, на мій погляд, будинку в Києві - Богатирська 20, якій розстрілювали з танків. Будинок паралельно утеплюють.
вчора був там, спеціально подивитися заїхав, бо було цікаво, по телевізору показали, бачу фасад утеплюють, а вікон немає, і перекриття треба відновлювати у під'їзді, зазвичай навпаки робиться
з огляду на обмеженість бюджетів, дивно виглядає це утеплення, його там не було, навіщо кошти витрачають на утеплення, а не на на заміну вікон, в цьому, і ще в одному будинку, наприклад?
Ти ж наче з будівництвом пов'язаний. При капітальному ремонті, а в даному випадку мабуть це ближче до реконструкції. По бумагам може й капремонт, але все повинно бути приведено до діючих норм. Так що якось так
Ти ж наче з будівництвом пов'язаний. При капітальному ремонті, а в даному випадку мабуть це ближче до реконструкції. По бумагам може й капремонт, але все повинно бути приведено до діючих норм. Так що якось так
я не чиновник, тому мені дивно таке витрачання коштів
те, що за документами можна там Манхетен зробити, це таке, я про загальну розумність витрачання цих коштів, тим більше, якщо не помиляюсь, за нормами цю 9-ти поверхівку можна було ізолювати ЕППС під штукатурку з мінватою навколо вікон, а не суцільною мінватою, це знову ж про раціональність витрачання
На Лобановського, в постраждалому будинку в квартирах стоять вузли обліку води, це теж діючим нормам не відповідає, але ж не думаю, що там це буде змінено ))
Ще одне спостереження - до звичних ям додалось помітно більше як напливів асфальту, так і проваль. Тижнів 3 тому в таке потрапив на Малевича, то аж дурно стало. По місту їжджу мало, але все одно часто натикаюсь на таке