Где-то около 11:00 в пункт раздачи воды очищенной очередь была около 30 человек. Я со своим одним 6л бутылем не захотел стоять как минимум час. Дома есть 4 бутыля 6л очищенной. На пару дней хватит. Ну и техническая в ход пошла. С утра уже 25 литров использовали. На колонки тоже очереди дикие. Надеюсь, что хотя бы завтра к утру дадут воду. Водовозки пока не было.
Хоча якщо довго не буває води то вивозять цистерни.
то ж - у мирний час, чи ти вже бачив цистерни після 24.02.22?
на оболони появилась вода.
я їх не бачив але у нас ще жодного разу глобально не пропадала вода з 24 числа. Навіть коли світла не було. Ну хіба який ремонт робили то перекривали ненадовго.
Хочь питання не мені, але я бачив цистерни з питною водою десь 13-15 травня, дату не пам'ятаю, на теремках, там щось копали у дворі дома.
Хочь питання не мені, але я бачив цистерни з питною водою десь 13-15 травня, дату не пам'ятаю, на теремках, там щось копали у дворі дома.
+1, тільки в центрі і влітку. Було перекопано просто під дверима мінкульту, води не було, цистерна була
до речі пішла водичка тоненькою цівочкою, але принаймні вже бачок унітазу наповнився
до речі пішла водичка тоненькою цівочкою, але принаймні вже бачок унітазу наповнився
Тож пишіть, який район... На Солом'янці води немає досі.
То ж пишіть, який район... На Солом'янці води немає досі.
Згідно з попереднім розкладом, електроенергію вимикатимуть на 8-12 годин. Після ракетної атаки армії РФ вводяться екстрені аварійні відключення поза графіком.
Десь тиждень-два тому бачив цистерну-напівпричіп,правда в русы, а не стоячою. Вперше таку здорову бачив
Віталій Кличко 13 хв. · Фахівці «Київводоканалу» працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати роботу водопровідних станцій. Адже зранку, через пошкодження енергооб‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці були без водопостачання. 350 тисяч помешкань Києва - без електрики. Станом на цю годину без світла в столиці 270 тисяч квартир. І 40% споживачів столиці - без води.
Відновили водопостачання лівого берегу міста. Тривають роботи з відновлення водопостачання правобережної частини столиці.
Світло повернули мешканцям Троєщини та частково - Подолу. Завершується підключення об’єктів Київводоканалу до електроенергії, що дозволить відновлювати водопостачання. Енергетики планують стабілізувати ситуацію зі світлом приблизно о 9-10 вечора. Але, навіть повернувши постачання електроенергії, вимкнення будуть застосовувати. Бо ситуація складна.
Також у столиці, в тому числі за допомогою генераторів, відновили електропостачання 27 бюветних комплексів і вони доступні для киян. Деякі бювети ще на стадії підключення. З переліком і адресами бюветів можна ознайомитися на офіційному порталі міста чи сайті "Київводфонду".
на оболони слышны крики "ура". электричестао есть
и что б 2 раза не вставать: ",шоб москали все сдохли!"
На Нивках воды нет по-прежнему. Зато есть спасительная речка Сырец. Воду там набирают местные уже давно из источника для питья. Но честно говоря я боюсь ее пить. А вот прямо из ручья набрал технической. Но ажиотаж спал, потому что на продажу вода питьевая продается свободно, хотя с утра я простоял там почти час.
Голосііво. Трішки побігла водичка
...
и на оболони так же
Коты исчезли в квартире. Спрятались от будильников. Громко звенел... Ещё и тикал почти над домом... Быстро...но я на балконе курил и сам не понял как на полу оказался
а простыми словами? не у каждого такой утренний бодун, чтоб по жестам понимать.... коты...будильник...тикал над крышей....на полу...
Ракета. Взрыв. Так понятнее?
на оболони появилась вода.
Круто. У меня связь ВООБЩЕ появилась в 17.57, свет дали в 18.30. Триолан в доме умер. Работает резервный КС.
На Нивках воды нет по-прежнему. Зато есть спасительная речка Сырец. Воду там набирают местные уже давно из источника для питья. Но честно говоря я боюсь ее пить. А вот прямо из ручья набрал технической. Но ажиотаж спал, потому что на продажу вода питьевая продается свободно, хотя с утра я простоял там почти час.
Нивки. Туполева. Как раз 17.30-18.00 пошла холодная мелкой струйкой, щас вообще норм, и горячая.
я 12 часов без света, но с водой просидел. Павербанка как инет и два ноута - хватило
на кардачах минут 30 полилась тоненькая струйка, сейчас уже небольшой напор есть из крана