Где-то около 11:00 в пункт раздачи воды очищенной очередь была около 30 человек. Я со своим одним 6л бутылем не захотел стоять как минимум час. Дома есть 4 бутыля 6л очищенной. На пару дней хватит. Ну и техническая в ход пошла. С утра уже 25 литров использовали. На колонки тоже очереди дикие. Надеюсь, что хотя бы завтра к утру дадут воду. Водовозки пока не было.
nickka 31.10.2022 13:40 пишет: Хоча якщо довго не буває води то вивозять цистерни.
то ж - у мирний час, чи ти вже бачив цистерни після 24.02.22?
я їх не бачив але у нас ще жодного разу глобально не пропадала вода з 24 числа. Навіть коли світла не було. Ну хіба який ремонт робили то перекривали ненадовго.
_Pasha_ 31.10.2022 16:10 пишет: Хочь питання не мені, але я бачив цистерни з питною водою десь 13-15 травня, дату не пам'ятаю, на теремках, там щось копали у дворі дома.
+1, тільки в центрі і влітку. Було перекопано просто під дверима мінкульту, води не було, цистерна була
Згідно з попереднім розкладом, електроенергію вимикатимуть на 8-12 годин. Після ракетної атаки армії РФ вводяться екстрені аварійні відключення поза графіком.
В ответ на: Віталій Кличко 13 хв. · Фахівці «Київводоканалу» працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати роботу водопровідних станцій. Адже зранку, через пошкодження енергооб‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці були без водопостачання. 350 тисяч помешкань Києва - без електрики. Станом на цю годину без світла в столиці 270 тисяч квартир. І 40% споживачів столиці - без води.
Відновили водопостачання лівого берегу міста. Тривають роботи з відновлення водопостачання правобережної частини столиці.
Світло повернули мешканцям Троєщини та частково - Подолу. Завершується підключення об’єктів Київводоканалу до електроенергії, що дозволить відновлювати водопостачання. Енергетики планують стабілізувати ситуацію зі світлом приблизно о 9-10 вечора. Але, навіть повернувши постачання електроенергії, вимкнення будуть застосовувати. Бо ситуація складна.
Також у столиці, в тому числі за допомогою генераторів, відновили електропостачання 27 бюветних комплексів і вони доступні для киян. Деякі бювети ще на стадії підключення. З переліком і адресами бюветів можна ознайомитися на офіційному порталі міста чи сайті "Київводфонду".
На Нивках воды нет по-прежнему. Зато есть спасительная речка Сырец. Воду там набирают местные уже давно из источника для питья. Но честно говоря я боюсь ее пить. А вот прямо из ручья набрал технической. Но ажиотаж спал, потому что на продажу вода питьевая продается свободно, хотя с утра я простоял там почти час.
Коты исчезли в квартире. Спрятались от будильников. Громко звенел... Ещё и тикал почти над домом... Быстро...но я на балконе курил и сам не понял как на полу оказался
а простыми словами? не у каждого такой утренний бодун, чтоб по жестам понимать.... коты...будильник...тикал над крышей....на полу...
flute 31.10.2022 18:03 пишет: На Нивках воды нет по-прежнему. Зато есть спасительная речка Сырец. Воду там набирают местные уже давно из источника для питья. Но честно говоря я боюсь ее пить. А вот прямо из ручья набрал технической. Но ажиотаж спал, потому что на продажу вода питьевая продается свободно, хотя с утра я простоял там почти час.
Нивки. Туполева. Как раз 17.30-18.00 пошла холодная мелкой струйкой, щас вообще норм, и горячая.