А от по забитим парковкам (ПОХ) та чергам в ашанах усяких - зараз Київ заповнений на всі сто.
Не всі парковки на ПОХ працюють. Конкретно моя на 200 паркомісць - ні. На моєму паркувальному місці взагалі окоп. Черги в "Ашанах" - народ проводить вільний час там де є світло. В найближчий до мене Піраміді ввечері в робочій день повно народу якщо світла в районі нема, в наступний день за графіком світло є і в той самий час нікого нема.
По сусідам, у мене на ПОХ-у в будинку ВПО додалися, але все одно 30% квартир щонайменше порожні. Батьківський будинок в центрі взагалі стоїть практично порожній.
Раз на місяць користуюся метро, ходить рідше, людей менше.
А от по забитим парковкам (ПОХ) та чергам в ашанах усяких - зараз Київ заповнений на всі сто.
У мене якраз на ПОХ парковка до вторгнення була забита на 95 відсотків, зараз на 40-50. Але це у мене вона трохи в дворах, та що коло вулиці - майже повна, думаю багато переїхали на зручнішу. А ще зустрів колишнього сусіда по парковці, каже що ставить тепер на вулиці бо ком година і він за машину не так переживає. Вже казав - в ліфті тепер дуже рідко коли не сам їду, з 5 квартир на поверсі в трьох ніхто не живе.
Так было в марте. На данный момент людей много. И много из других городов. В моём дворе появилось очень много новых машин с регистрацией Харьков, Днепр, Сумы, Херсон. И много новых людей в подъезде и в доме.
Зы. При чём новые люди гораздо приветливее, чем "коренные"
Вже казав - в ліфті тепер дуже рідко коли не сам їду, з 5 квартир на поверсі в трьох ніхто не живе.
Ліфт - не забуваємо про відключення світла. Нарід більше ходить. В мене 4 квартири на поверсі. Березень - я один, зараз - в усіх живуть. В двох - інші люди.
Виїзжаю в місто рідко, виїхав учора, перед тим виїзжав ще коли біля метро Чернігівська барикади були . Так от в порівнянні з минулим разом трафік набагато менший, все імхо.
opexkiev 19.01.2023 19:42 пишет: Та навпаки, якось полегшало трохи.
На дорогах було легше минулі два тижні, зараз знов тісно. Із знайомих/колег буквально за останні кілька днів купа новин про виїзд закордон. Думав вже всі,хто хотів, поїхали,але виявляється ні....
Є такі, що влітку повернулися до Києва, а взимку знову понавиїхали. А Німеччина, доречі, непогано так прихищає і годує - живи й радій собі. Навіть роботу мамам не потрібно шукати, вистачає з головою, як я дивлюся. Чи може я чогось не знаю. Але це я до того, що чому б туди не виїхати, особливо з дітьми.
А може хто в загальних рисах за Румунію знає? Бо з роботи 2 дівчини туди поїхали, просто цікаво що там "дають".
Yukon 20.01.2023 14:06 пишет: Виїзжаю в місто рідко, виїхав учора, перед тим виїзжав ще коли біля метро Чернігівська барикади були . Так от в порівнянні з минулим разом трафік набагато менший, все імхо.
я в этот понедельник в офис выбралась. и как на зло назад пришлось ехать после 18. так вообще нет людей. совсем. пролетела с нижних печерсков как ракета
Може якось пов'язано що зараз канікули в школах. Хоч онлайн хоч офлайн, але не працюють окрім приватних. То от хто в села хто закордон то й немає якоїсь частини
sashkaa 21.01.2023 10:20 пишет: Може якось пов'язано що зараз канікули в школах. Хоч онлайн хоч офлайн, але не працюють окрім приватних. То от хто в села хто закордон то й немає якоїсь частини
Вчора о 17:30 десь бул. Лесі вниз був вщент забитий десь від Новошпитального провулка. Перехрестя Лесі/Алмазова в бік старнаводницькоі в цей час на 3-й цикл світлофора проіжджалося. Звісно до війни там було ще гірше, але зараз не так щоб пролетів усі ці місця у годину пік.
+1 Кожного дня на роботу по маршруту Липківського-Волинська-Кардачі-Дегтярівська Останні два тижні о 9:00 ранку суцільна пробка від КарДач до світлофора на Олекси Тихого (Виборзська). Потім після Шулявсого мосту до телевежі. В оба напрямки причому. Все як до війни
Gavik 21.01.2023 09:25 пишет: + 1 , людей стало меньше почему то
Люди опаасаются возможного полного локдауна зимой. И запугивания наступлением рашистов с Белоруси тоже часть людей пугают, выезжают, чтобы не оказаться в "меншке"
ну и опасаются, что весной начнется замес и москали начнут бить , специально и много, ракетами по многоэтажкам. парочка знакомых на всяк случай уже в ЕС махнули.
Завтра и я возвращаюсь в Киев. Был в Киеве с февраля 2022 до 29 декабря 2022. Жена с дочкой упросила приехать к ней в Польшу. Просидел в Польше больше месяца, не выдерживаю больше
DDNS 02.02.2023 18:53 пишет: Началась школа и мне кажется, что и колличество и машин и людей на улицах увеличилось.
Так вроде школы, не имеющие бомбоубежищ, не имеют прав проводить очные занятия? а таких в Киеве половина или меньше, поэтому школьное обучение вряд ли сильно повлияло на трафик....