Извините, не застала, что в Севастополе свет отключали когда-то
Ірпінь-Гостомель набагато ближче. Світло вимикали якраз коли більшість народу поверталася з Києва додому. Чорний довгий ірпінський перехід на вокзалі і юрба народу в суцільній темряві. Але це трохи раніше, десь 92-93 рік, здається. Київ я не пам"ятаю щоб планово вимикали ні тоді, ні при ЮВТ. Села по області - так, було.
пам'ятаю, вимикали. На годину або дві. Нічого особливого. Не порівняти з тим, що було зараз. Перехід той на вокзалі часто без світла навіть коли його не вимикають
Извините, не застала, что в Севастополе свет отключали когда-то
Ірпінь-Гостомель набагато ближче. Світло вимикали якраз коли більшість народу поверталася з Києва додому. Чорний довгий ірпінський перехід на вокзалі і юрба народу в суцільній темряві. Але це трохи раніше, десь 92-93 рік, здається. Київ я не пам"ятаю щоб планово вимикали ні тоді, ні при ЮВТ. Села по області - так, було.
пам'ятаю, вимикали. На годину або дві. Нічого особливого. Не порівняти з тим, що було зараз. Перехід той на вокзалі часто без світла навіть коли його не вимикають
Оболонь, оті 92-93, чи щось таке, в квартирі 13 градусів і на новий рік вимкнули світло на декілька годин.
...
Оболонь, оті 92-93, чи щось таке, в квартирі 13 градусів і на новий рік вимкнули світло на декілька годин.
Жил как раз в те года на Оболони, чета не припомню такого. Наверное какая то местная проблема была на дом или несколько.
Якось цей і минулий тижні народу на вулицях стало більше. Потеплішало,чи під Великдень в гості потягнулись?
...
Жил как раз в те года на Оболони, чета не припомню такого. Наверное какая то местная проблема была на дом или несколько.
Я теж у ті роки мешкав у Києві, правда на Печерську, але як раз у той час багато колег мешкало на Оболоні. Щось не пам‘ятаю відключень світла. Хіба якась аварія траплялась. От їздив у 94 у санаторій у Криму так там відмикали регулярно десь зранку та увечері. Вечеряли в їдальні санаторію при свічках - кожен із собою приносив.
Якось цей і минулий тижні народу на вулицях стало більше. Потеплішало,чи під Великдень в гості потягнулись?
під Великдень в гості потягнулись.
виглянув сьогодні зранку у вікно такого у нас у дворі давно не бачив. машин напхано. та й на дорозі вчора ввечері дуже щільно. до речі, на Великдень багато біженок приїхали відвідати чоловіків, принаймні серед моїх знайомих статистика така.
виглянув сьогодні зранку у вікно такого у нас у дворі давно не бачив. машин напхано. та й на дорозі вчора ввечері дуже щільно. до речі, на Великдень багато біженок приїхали відвідати чоловіків, принаймні серед моїх знайомих статистика така.
Однозначно, маю кілька таких знайомих.
Метеорит-супутник-НЛО... Наче пороблено
То було НЛО. Та ще невдало припаркувався
Останні тижні відчуваю на вулицях стільки ж народу і машин,як було до війни. По моєму маршруту уже регулярно тянучки/пробки, вже відвик від них. Багато дівчат/жінок, якось взимку відчувалось , що чоловіків явно більше навкруги. Народ повисипав на вулиці грітись і гуляти після зими? Чи таки повертаються? Бо в моєму колі "возвращєнців" майже нема...
Останні тижні відчуваю на вулицях стільки ж народу і машин,як було до війни. По моєму маршруту уже регулярно тянучки/пробки, вже відвик від них. Багато дівчат/жінок, якось взимку відчувалось , що чоловіків явно більше навкруги. Народ повисипав на вулиці грітись і гуляти після зими? Чи таки повертаються? Бо в моєму колі "возвращєнців" майже нема...
Серед знайомих родин багато повернулися і ще багато планує повернення мам з дітьми після завершення навчального року там - тобто наприкінці червня.
я б з дітьми при такій інтенсивності обстрілів сильно не поспішав, якщо є де перебути. А в Києві ще багато народу додалося через вимушених переселенців.
я б з дітьми при такій інтенсивності обстрілів сильно не поспішав, якщо є де перебути. А в Києві ще багато народу додалося через вимушених переселенців.
Все може затянутись на дуже довгий час, тому імхо є три варіанти: 1) любиш родину - всімома способами втікаєш за кордон до сім'ї. Оскільки тут майбутнє у дітей виглядає дуже туманно. 2) любиш родину, оптиміст, пофіг на майбутнє дітей - тягнеться родину сюди. 3) за півтора роки ніякої родини вже немає, відповідно залишається все, як є.
Серед знайомих родин багато повернулися і ще багато планує повернення мам з дітьми після завершення навчального року там - тобто наприкінці червня.
у меня 2 семьи оставались "там", одна в Испании, вторая в Париже ( но в Париже без мужа они там). В Испании были они всем семейством, мужа тут не бросили, но уже вернулись, заколебала их та Испании. Из Франции летом возвращаются, школу там закончат ( может и уже, не вникал) и домой.
п.с. ну и шо б 2 раза не вставать: Пановэ, с Днем Киева!
Грає море зелене, Тихий день догора. Дорогими для мене Стали схили Дніпра, Де колишуться віти Закоханих мрій... Як тебе не любити, Києве мій!
Добрий ранок. Така картина вже місяців 10
Добрий ранок. Така картина вже місяців 10
Ну взимку без світла явно не було стільки народу,як зараз))) Ясно, що з кожнем місяцем ставало все більше, але не сказав би, що довоєнні показники. Зараз вже схоже, що довоєнні.
В моєму колі тих, що перебувають закордоном, повертаються. Дві мої подруги вже повернулися з Варшави в кінці квітня. Я повертаюсь назавжди через тиждень