В ответ на: Я про Анталію, а не про Аланію. І ще про русню, я пару днів як з Польщі, Варшава. Так от. кількість людей які спілкуються свинособачою, просто зашкалює. В той, же Анталії зі слів друзів, що там зараз живуть, русні набагато менше. Можливо це ще залежить від районів проживання. Та і відверто, русні багато всюди і це зовсім. як на мене, не привід не їхати кудись.
ты шо житомирский или киевский , или днепровский ( бывший днепропетровск) рус. яз. не отличишь от маскальского? то ты видел , в 95% случаев, граждан Украины.
п.с. я бы не хотел жить там где скопление московитов, по это причине и море турецкое отменилось.
Думаю отличаю. Но там был именно с очень сильным Аканьям: смАаатри кАаакие бАааатиночки. Уж очень резало по ушам, такой говор. Наши все таки мягче говорят, не так резко акая.
ты шо житомирский или киевский , или днепровский ( бывший днепропетровск) рус. яз. не отличишь от маскальского? то ты видел , в 95% случаев, граждан Украины.
п.с. я бы не хотел жить там где скопление московитов, по это причине и море турецкое отменилось.
Абрвалг 18.08.2023 18:34 пишет: это ты о себе....самокритичен
Обтікай, лузер!
Завязывай бухим на форум ходить, бо "обтикаешь" тут ты, когда тебе правду пишут, что ты "носишься с Петей, ЯК ДУРЕНЬ З ПИСАНОЮ ТОРБОЮ". В любой теме, одно и тоже.
Трошки оживлю тему,щоб не робити нову. На вулицях все частіше можна побачити іноземців. Зрозуміло,що то може бути хто завгодно,від "найомникината" до дипломатів. Але так глянути - і футболісти хоч невідомі,але цілком іноземні до нас приїжджають. Не думаю,що їм зараз можуть насипати захмарні гроші. То яка тоді мотивація їхати в Україну? Відсутність страху? Цікавість? Тупість?
А где вы их видите,тех иностранцев? Каждый день по левому берегу,доставка,по ТРЦ различным катаю,вокруг наша речь, может в центре,так их там всегда было достаточно
WOLF_S 26.08.2023 19:16 пишет: А где вы их видите,тех иностранцев? Каждый день по левому берегу,доставка,по ТРЦ различным катаю,вокруг наша речь, может в центре,так их там всегда было достаточно
Ну завжди не було війни. Тому і питання- що зараз людей спонукає тут сидіти?
WOLF_S 26.08.2023 19:16 пишет: А где вы их видите,тех иностранцев? Каждый день по левому берегу,доставка,по ТРЦ различным катаю,вокруг наша речь, может в центре,так их там всегда было достаточно
Можливість здриснути в будь яку хвилину , це розслабляє, і дає по іншому глянути на навколишню реальність
тю, заробляють $$$ ризик невеликий, але платять ого-го
тю, заробляють $$$ ризик невеликий, але платять ого-го
Для прикладу - оцим людям платять аж стільки,що і під ракетами можна пограти? Ps Але Динамо тим часом вийшло на гру повністю українським складом
Потроху смілішають іноземці, їх роботодавці. У нас в офіс теж недавно німець приїжджав, який до повномасштабного бував тут щомісяця а оце завітав вперше з лютого 22. Це ще трохи стримує їх дорога, і черги на кордоні.
А ось оце сьогоднішнє нічне (тривога) - в коридор за дві стіни ходили? Чи спали як спали? (Ми спали, дітей не чіпали, не реагували ніях). Що там про прийняття ризиків?