это ты о себе, носишься с Петей, ЯК ДУРЕНЬ З ПИСАНОЮ ТОРБОЮ . самокритичен, да.
это ты о себе....самокритичен
Обтікай, лузер!
Я про Анталію, а не про Аланію. І ще про русню, я пару днів як з Польщі, Варшава. Так от. кількість людей які спілкуються свинособачою, просто зашкалює. В той, же Анталії зі слів друзів, що там зараз живуть, русні набагато менше. Можливо це ще залежить від районів проживання. Та і відверто, русні багато всюди і це зовсім. як на мене, не привід не їхати кудись.
ты шо житомирский или киевский , или днепровский ( бывший днепропетровск) рус. яз. не отличишь от маскальского? то ты видел , в 95% случаев, граждан Украины.
п.с. я бы не хотел жить там где скопление московитов, по это причине и море турецкое отменилось.
Думаю отличаю. Но там был именно с очень сильным Аканьям: смАаатри кАаакие бАааатиночки. Уж очень резало по ушам, такой говор. Наши все таки мягче говорят, не так резко акая.
ты шо житомирский или киевский , или днепровский ( бывший днепропетровск) рус. яз. не отличишь от маскальского? то ты видел , в 95% случаев, граждан Украины.
п.с. я бы не хотел жить там где скопление московитов, по это причине и море турецкое отменилось.
Москалі раніше ааааа-кали))
это ты о себе....самокритичен
Обтікай, лузер!
Завязывай бухим на форум ходить, бо "обтикаешь" тут ты, когда тебе правду пишут, что ты "носишься с Петей, ЯК ДУРЕНЬ З ПИСАНОЮ ТОРБОЮ". В любой теме, одно и тоже.
Завязывай бухим на форум ходить
Ти зі мною бухав? Чи звичайний
просто піздобол.
???
когда тебе правду пишут, что ты "носишься с Петей, ЯК ДУРЕНЬ З ПИСАНОЮ ТОРБОЮ".
Де ти у рядках про партнерів та пересічного виборця побачив "петю"?
Пересічний громадянин України прийняв для себе це рішення ще навесні 2019 року. Які можуть бути претензії до партнерів?
Конкретно де ти це тут побачив?
Ти такий самий невдаха, який не знає де крайнього знайти,
Трошки оживлю тему,щоб не робити нову. На вулицях все частіше можна побачити іноземців. Зрозуміло,що то може бути хто завгодно,від "найомникината" до дипломатів. Але так глянути - і футболісти хоч невідомі,але цілком іноземні до нас приїжджають. Не думаю,що їм зараз можуть насипати захмарні гроші. То яка тоді мотивація їхати в Україну? Відсутність страху? Цікавість? Тупість?
А где вы их видите,тех иностранцев? Каждый день по левому берегу,доставка,по ТРЦ различным катаю,вокруг наша речь, может в центре,так их там всегда было достаточно
А где вы их видите,тех иностранцев? Каждый день по левому берегу,доставка,по ТРЦ различным катаю,вокруг наша речь, может в центре,так их там всегда было достаточно
Ну завжди не було війни. Тому і питання- що зараз людей спонукає тут сидіти?
Хожу в пивбар возле дома, через раз как на курсах английского)))
Можливість здриснути в будь яку хвилину , це розслабляє, і дає по іншому глянути на навколишню реальність
Повернулося більше посольств. Волонтери. Активісти. Попилять грантові кошти на проекти допомоги.
тю, заробляють $$$ ризик невеликий, але платять ого-го
Для прикладу - оцим людям платять аж стільки,що і під ракетами можна пограти? Ps Але Динамо тим часом вийшло на гру повністю українським складом
...
Для прикладу - оцим людям платять аж стільки,що і під ракетами можна пограти? Ps Але Динамо тим часом вийшло на гру повністю українським складом
Матвієнко 20 млн коштує?
Потроху смілішають іноземці, їх роботодавці. У нас в офіс теж недавно німець приїжджав, який до повномасштабного бував тут щомісяця а оце завітав вперше з лютого 22. Це ще трохи стримує їх дорога, і черги на кордоні.
А ось оце сьогоднішнє нічне (тривога) - в коридор за дві стіни ходили? Чи спали як спали? (Ми спали, дітей не чіпали, не реагували ніях). Що там про прийняття ризиків?
Що там про прийняття ризиків?
Природний відбір - він такий.
Чогось згадується отой анекдот: "Єслі завтра война, а я уставший?"