За Березанню (ближче до Києва) підірвано міст. Можна через Переяслав. Теоретично можна через Березань-Баришівку-Бориспіль. Але я не впевнений, що там відкрито проїзд і взагалі який стан дороги
МаксимKa 04.04.2022 16:13 пишет: За Березанню (ближче до Києва) підірвано міст. ...
Впевнений? Такі чутки були у перші дні, у лютому. Після цього особисто знаю людей, які спокійно проїзжали з Яготина до Києва. Один міст поруч тих місць дійсно було підірвано, але не на Харківській трасі. Наскільки це можливо у воєнний час, місцевість від Лубнів до Києва спокійна.
МаксимKa 04.04.2022 17:33 пишет: На свої очі не бачив, тому 100% не дам, але в березні вже всіх відправляли на Переяслав. В мене там теща поруч, інфа більш-менш з перших рук
. Можу повідомити, що станом на 3 березня ніяких проблем не було, проїжджав власноруч. Також можна взяти до уваги, що Бла-бла-карщики возять по цій трасі до Києва за звичайний час, тобто не закладаються на об’їзди.
В той же час буду вдячний хто повідомить більш конкретну інформацію щодо того мосту через Трубіж.
Сапожник 04.04.2022 22:57 пишет: Мне сегодня отписались, что ехали напрямик. Но это знакомые, моих знакомых, моих знакомых. Подпишусь на тему.
Щось чудернацьке з тим мостом. Перепитав сьогодні двох місцевих з того регіону. Обидва відповіли досить впевнено. Тількт один - "підірвано", а інший - "відкрито". Розумій як хочеш.
Сапожник 04.04.2022 22:57 пишет: Мне сегодня отписались, что ехали напрямик. Но это знакомые, моих знакомых, моих знакомых. Подпишусь на тему.
Щось чудернацьке з тим мостом. Перепитав сьогодні двох місцевих з того регіону. Обидва відповіли досить впевнено. Тільки один - "підірвано", а інший - "відкрито". Розумій як хочеш.
Я уже и перекрытие в вейз снял. Думал, может кого-то поведет, он отчёт о ошибке оставит... Нет отчетов двое суток. Может там блок-пост с перекрытием был?
VovkZ 06.04.2022 23:20 пишет: - зачарований якийсь міст. Вже тиждень, чи два ніхто не може точно сказати, що з ним. Навіть ті, хто там їздить.
І не кажи..
Сапожник 06.04.2022 23:55 пишет: Я уже и перекрытие в вейз снял. Думал, может кого-то поведет, он отчёт о ошибке оставит... Нет отчетов двое суток. Может там блок-пост с перекрытием был?
Дзвонив до села, (з траси звертати на Черкаси через Кононівку) усі, хто добирався з Київа казали, шо їхали через Переяслав, хто їхав у березні казали, що усіх взагалі завертали біля церкви у Борисполі. Гуголь теж "щось знає", бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань.
Дзвонив до села, (з траси звертати на Черкаси через Кононівку) усі, хто добирався з Київа казали, шо їхали через Переяслав, хто їхав у березні казали, що усіх взагалі завертали біля церкви у Борисполі. Гуголь теж "щось знає", бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань.
Гуголь дурний на всю голову. Він частково тирить з Вейзу, а другу частину за допомогою штучного інтелекту домальовує. Наприклад, у цьому зачарованому місці в нього перекриття є, але тільки в одну сторону.
В ответ на: бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань
Не розумію, як гугл собі це уявляє. З початку березня на цій ділянці зруйнований міст. У ЗМІ і навіть на тут на форумі писали. Я дуже сумніваюсь, що його відновили, принаймі для аітомобільного руху.
В ответ на: бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань
Не розумію, як гугл собі це уявляє. З початку березня на цій ділянці зруйнований міст. У ЗМІ і навіть на тут на форумі писали. Я дуже сумніваюсь, що його відновили, принаймі для аітомобільного руху.
2 марта вроде взорван мост в барышевке. Возможно перекрывали дорогу чтобы если вдруг вышли с барышевки на харьковскую никто не попал под пули. Но с тех пор времени уже прошло.
Слегка ошибся. Мостов нет между Барышевкой и Березанью и Борщёвом и Березанью. Все едут через Переяслав. Но есть объезд можду Барышевкой и Коржами. Мост там узенький и только для легковых.
hpp 07.04.2022 20:10 пишет: Слегка ошибся. Мостов нет между Барышевкой и Березанью и Борщёвом и Березанью. Все едут через Переяслав. Но есть объезд можду Барышевкой и Коржами. Мост там узенький и только для легковых.
рядом с ЖД мостом? Так он же пешеходный. По нему разрешили легковым ездит? Или народ просто ездит, и всё...