Доброго дня. Чи можно їхати по харківській трасі? Як взагалі дістатися Києва зі сходу?
За Березанню (ближче до Києва) підірвано міст. Можна через Переяслав. Теоретично можна через Березань-Баришівку-Бориспіль. Але я не впевнений, що там відкрито проїзд і взагалі який стан дороги
За Березанню (ближче до Києва) підірвано міст. ...
Впевнений? Такі чутки були у перші дні, у лютому. Після цього особисто знаю людей, які спокійно проїзжали з Яготина до Києва. Один міст поруч тих місць дійсно було підірвано, але не на Харківській трасі. Наскільки це можливо у воєнний час, місцевість від Лубнів до Києва спокійна.
На свої очі не бачив, тому 100% не дам, але в березні вже всіх відправляли на Переяслав. В мене там теща поруч, інфа більш-менш з перших рук
На свої очі не бачив, тому 100% не дам, але в березні вже всіх відправляли на Переяслав. В мене там теща поруч, інфа більш-менш з перших рук
. Можу повідомити, що станом на 3 березня ніяких проблем не було, проїжджав власноруч. Також можна взяти до уваги, що Бла-бла-карщики возять по цій трасі до Києва за звичайний час, тобто не закладаються на об’їзди.
В той же час буду вдячний хто повідомить більш конкретну інформацію щодо того мосту через Трубіж.
В середині березня їздив через Переяслав. В Березані на посту перекрито блоками усе було.
В середині березня їздив через Переяслав. В Березані на посту перекрито блоками усе було.
От мій родич приблизно тоді ж їздив в об'їзд, бо було перекрито. Тому і питаю.
Мне сегодня отписались, что ехали напрямик. Но это знакомые, моих знакомых, моих знакомых. Подпишусь на тему.
Мне сегодня отписались, что ехали напрямик. Но это знакомые, моих знакомых, моих знакомых. Подпишусь на тему.
Щось чудернацьке з тим мостом. Перепитав сьогодні двох місцевих з того регіону. Обидва відповіли досить впевнено. Тількт один - "підірвано", а інший - "відкрито". Розумій як хочеш.
Щось чудернацьке з тим мостом. Перепитав сьогодні двох місцевих з того регіону. Обидва відповіли досить впевнено. Тільки один - "підірвано", а інший - "відкрито". Розумій як хочеш.
Может его в одну сторону взорвали?
Сьогодні їздив Київ - Березань. Мост в Коржах взірвано, проїзду немає. Всі об‘їзджають через Переяслав.
Сьогодні їздив Київ - Березань. Мост в Коржах взірвано, проїзду немає. Всі об‘їзджають через Переяслав.
Щось я не зрозумів, Коржи осторонь від траси, мається на увазі мост через Трубіж між Борщівом та березаньским постом?
Щось я не зрозумів, Коржи осторонь від траси, мається на увазі мост через Трубіж між Борщівом та березаньским постом?
- зачарований якийсь міст. Вже тиждень, чи два ніхто не може точно сказати, що з ним. Навіть ті, хто там їздить.
Я уже и перекрытие в вейз снял. Думал, может кого-то поведет, он отчёт о ошибке оставит... Нет отчетов двое суток. Может там блок-пост с перекрытием был?
- зачарований якийсь міст. Вже тиждень, чи два ніхто не може точно сказати, що з ним. Навіть ті, хто там їздить.
І не кажи..
Я уже и перекрытие в вейз снял. Думал, может кого-то поведет, он отчёт о ошибке оставит... Нет отчетов двое суток. Может там блок-пост с перекрытием был?
Дзвонив до села, (з траси звертати на Черкаси через Кононівку) усі, хто добирався з Київа казали, шо їхали через Переяслав, хто їхав у березні казали, що усіх взагалі завертали біля церкви у Борисполі. Гуголь теж "щось знає", бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань.
Дзвонив до села, (з траси звертати на Черкаси через Кононівку) усі, хто добирався з Київа казали, шо їхали через Переяслав, хто їхав у березні казали, що усіх взагалі завертали біля церкви у Борисполі. Гуголь теж "щось знає", бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань.
Гуголь дурний на всю голову. Він частково тирить з Вейзу, а другу частину за допомогою штучного інтелекту домальовує. Наприклад, у цьому зачарованому місці в нього перекриття є, але тільки в одну сторону.
Не розумію, як гугл собі це уявляє. З початку березня на цій ділянці зруйнований міст. У ЗМІ і навіть на тут на форумі писали. Я дуже сумніваюсь, що його відновили, принаймі для аітомобільного руху.
бо веде крізь Кучаков, Баришевку, Березань
Не розумію, як гугл собі це уявляє. З початку березня на цій ділянці зруйнований міст. У ЗМІ і навіть на тут на форумі писали. Я дуже сумніваюсь, що його відновили, принаймі для аітомобільного руху.
2 марта вроде взорван мост в барышевке. Возможно перекрывали дорогу чтобы если вдруг вышли с барышевки на харьковскую никто не попал под пули. Но с тех пор времени уже прошло.
Слегка ошибся. Мостов нет между Барышевкой и Березанью и Борщёвом и Березанью. Все едут через Переяслав. Но есть объезд можду Барышевкой и Коржами. Мост там узенький и только для легковых.
Слегка ошибся. Мостов нет между Барышевкой и Березанью и Борщёвом и Березанью. Все едут через Переяслав. Но есть объезд можду Барышевкой и Коржами. Мост там узенький и только для легковых.
рядом с ЖД мостом? Так он же пешеходный. По нему разрешили легковым ездит? Или народ просто ездит, и всё...